מקלחון

בטיטi

New member
../images/Emo41.gif מקלחון

מעוניין במקלחון חזית באמבטיה, כלומר - רק דלת (הזזה) שחוסמת את מעבר המים, (לא מקלחות פינתי הכולל הכל). לא רציתי זכוכית (בשל סכנת השבירה), אלא פרספקס או פלסטיק כלשהו, אך אמרו לי שזכוכית מחוסמת אפילו מטוחה יותר, מכיוון שברגע שהיא שנדבר, היא הופכת לאבקה, ואין סיכון לשברים חדים (כמו שיש בזכוכית רגילה, ובפלסטיק).
1. האם אכן עדיף זכוכית מחוסמת ?
2. האם יש דברים חשובים בנושא שכדאי לדעת לפני שמזמינים
3. אשמח להמלצות על חנויות המוכרות מקלחונים (חזית, הזזה) באיזור המרכז

איריסג

New member
פרספקס - איכסה....

אני בדיוק עכשיו מחליפה בדירה שאני משכירה את המקלחון הישן שעשוי מפרספקס למקלחון נורמלי. פסרפקס תופס ליכלוך ועובש ונהיה דביק ומגעיל הרבה יותר מזכוכית - זה רגע בצד הפרקטי. לגבי זכוכית מחוסמת - כדי שהיא תשבר צריך באמת לתת בה מכה מאד מאד חזקה עם משהו כבד וגדול - זו זכוכית כמו בשמשות המכוניות - היא חזקה והיא יותר נסדקת מאשר מתפוררת - היא בטח לא נשברת לחלקים כמו זכוכית רגילה. ככה שמבחינה בטיחותית - אין מה לדאוג. המלצה ספציפית - ממליצה בחום על "ליאונרדו" במושב מגשימים - זה מפעל לא גדול אבל מאד איכותי למקלחונים מכל הסוגים - המחירים שלו מצויינים, האיכות ברמה של מקלחונים של מיטרני וכו' , ובעיני הפרופילים והגימור נראים פי אלף יותר טוב (וגם המחיר יותר טוב....). גילוי נאות - הבעלים הוא חבר שלנו. אבל אני ממליצה מאד לא בגלל זה , אלא בגלל שכבר קנינו ממנו שני מקלחונים - להורים שלי ולסבתא שלי והוא עשה עבודה מדהימה.

Rשף

New member
ההיפך-זכוכית מחוסמת מתפוררת לרסיסים

זכוכית מחוסמת חזקה פי 4 בערך מזכוכית רגילה, וכשהיא נשברת (והיא נשברת) היא מתפוררת לרסיסית קטנים כדי למנוע פציעה חמורה. הזכוכית במכוניות היא זכוכית דומה יותר לטריפלקס- שכבות זכוכית ושכבת פלסטיק ביניהן. למעשה די קל לשבור זכוכית מחוסמת על ידי מכה עם חפץ מתכתי חד... פרספקס פחות טוב ופחות יפה מזכוכית, אבל על זה שבבית שלי אין לכלוך עובש דביקות או מגעילות והוא כנראה בגיל שלי.

איריסג

New member
ועוד עצה חשובה בעניין

מקלחון זכוכית - תעשה לעצמך (הפניה לבטיטו) טובה, ואל תקח מקלחון מזכוכית שקופה לגמרי. לך על צ'ינצ'ילה עדינה, על משהו מעט חלבי, על צריבה - רק לא שקופה לגמרי. משתי סיבות - שקופה לגמרי מישהוא לא זהיר עלול להכנס בה... והסיבה הפרקטית יותר - זה עבדות. פשוט עבדות - כי כל היום אתם תמצאו את עצמכם מבריקים אותה עם וינדולין או דומיו - ותמיד זה יראה עם סימני מים. לא כייף.

איריסג

New member
בינא - הודעות בתפוז קופצות

זה שבזמן שכתבת דף 2 באמצע - שם היתה ההודעה זה לא אומר כלום. אני חיפשתי את ההודעה הזו ומצאתי אותה בעמוד אחר לגמרי.

למעלה