מקפיץ קלות

Shy Guy

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות - מאי 10../images/Emo195.gif

בעקבות התחרות שנערכת לה בימים אלה ממש בפורום שלנו (שאני מניח שהוסיפה ותוסיף משתתפים חדשים לפורום ו..גם כמה סמויים חביבים), החלטתי להעלות שרשור התפקדות קצר כדי שנכיר קצת יותר טוב את כולכם - אז זו ההזדמנות שלכם (גם של הסמויים למינהם
) להתחיל להשתתף קצת יותר..!
מחר/מחרתיים יעלה לו סיכום החודש הקבוע ובתקווה השבוע לקאמבק קטנטן של אחת הפינות שלנו. :) אז.. שמרתי גם הפעם על שרשור התפקדות/היכרות קצרצר שלא דורש יותר מידי זמן.
שם: גיל/תאריך לידה: מקום מגורים: פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר: משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר: הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש: תמונה (במידה ואתם מעוניינים לצרף
):

eboy10

New member
מתפקד!

שם: בר. גיל/תאריך לידה: 18 וחצי. מקום מגורים: קיבוץ בעמק בית שאן.
פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר: כל פריטי האופנה שלי קבלו ממנו את אותו היחס בחודש שעבר
משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר: אממ.. לא קרה הרבה אז נסתפק בזה - הגיעו התוצאות של הבגרות במתמטיקה, עברתי, סיימתי עם זה והפסקתי ללמוד את המקצוע סוף סוף. הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש: לא בטוח בכלל שזה יקרה אבל אולי המנילה תעשה את שלה ואני אגלה מה אעשה בצבא. זה יהיה דיי נחמד.. ועבודה.. כן, רצוי למצוא עבודה וזה כנראה יקרה בחודש הזה. תמונה: אולי לא מתאימה לפורום כי "אופנתית" היא בטח לא אבל שיהיה

Shy Guy

New member
לפחות המשקפיים בתמונה חביבים, אני מניח. ../images/Emo3.gif

eboy10

New member
חח תודה שזרקת עצם...

לא זזו ממני בהודו, רק את המשקפיים היה כואב לי לאבד. רק חבל שעוד תוקע בין המסגרות לעדשות חול הודי

מקבלים גם בנות פה? ../images/Emo3.gif

שם: שרון גיל/תאריך לידה: 28 מקום מגורים: חולון (עד מתי אמתין לדירה החדשה?
) פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר: חוץ מהמשקפיים החרושים-תמידית? משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר: מזכירת החוג נזכרה לסגור לנו את התואר אחרי שנה וחצי של לחץ פיזי מתון
הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש: מעבר דירהההההההה!

Shy Guy

New member
אממ.. משתדלים. ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

הו, מזל טוב על המעבר! :) אתם נוטשים את חולון?

אז תורי

שם:אביתר גיל/תאריך לידה:18 בחודש הבא קלולולו ב19 ליוני מקום מגורים:הרצלייייה פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר:האמת שלא שמתי לב משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר:גם לא.. החיים זורמים הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש:לעבור טסט (שני) סוף סוף תמונה (במידה ואתם מעוניינים לצרף ):

Shy Guy

New member
מקווה שבשרשור ההתפקדות הבא תכתוב שהדבר

המשמח שקרה לך בחודש שעבר הוא שעברת טסט (שני).
בהצלחה! :)

Shy Guy

New member
ו..תורי. :)

שם: רמי. :) גיל/תאריך לידה: מתקרב לרבע מאה (25).
מקום מגורים: ראשון לציון. פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר: אממ.. אני חושב שתיק נחמד שקניתי ב-H&M (אפשר לראות תמונה שלו בשרשור ההתחדשויות האחרון). משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר: המשכורת עלתה לה קלות.
הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש: להצליח לשלב, סוף סוף, בין לימודים ועבודה? |: תמונה (במידה ואתם מעוניינים לצרף
):
מהחורף שהלך לו, לצערי.

eboy10

New member
חצי יובל לא הולך ברגל../images/Emo3.gif

ממש עובד החודש, בכללי המשכורת עלתה לכולם או שמשהו מיוחד קרה?

Shy Guy

New member
../images/Emo41.gifמקפיץ קלות../images/Emo41.gif

כי לא נראה לי הגיוני (לפחות לא לפי התחרות הנחמדה שנערכה החודש בפורום) שיש כאן רק 4 אנשים שיכולים להתפקד להם. :)

Shusaku

New member
טוב נו

למרות שאני כבר לא בדיוק קבוע בפורום. שם: גלעד גיל 23 החודש מקום מגורים הוד השרון פריט חרוש: ז'קט סריג בצבע קרם מקסטרו לכל הכיתות עם המזגנים שלא מפסיקים לעבוד.... משהו מיוחד: קניתי לפטופ ועכשיו אני גם מהמגניבים שיש להם מק הכי מצפה לו: לסיים עם המעבדות של הסמסטר הזה בשביל להרוויח עוד כמה שעות של שקט בשבוע. תמונה:

למעלה