מקפיצה

Neta558

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחרות השבוע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ושוב אנחנו בפינתנו האהובה - תחרות השבוע! מעטים הורשו להשתתף בתחרות של שבוע שעבר, מעטים מכך ענו לאתגר. אני נאלצת לשפוט בין שתי הפינות שפורסמו כאן:
הפינה הבין-תחומית
(מעתה-הפינה של יום א´)
פינת המכתבים
(מעתה-הפינה של יום ה´) עלי לציין כי שתי הפינות הרשימו אותי עד מאד. פינת המכתבים הייתה מושקעת שאין כמוהה, והפינה הבין-תחומית עסקה בנושא הקרוב לליבי! אולם, בצעד חסר תקדים, אני בוחרת דוקא בפינה שלא פורסמה:
בחילת השבוע
הפינה שפורסמה באופן מחתרתי ומפתיע, והצליחה להמיס מעט את מעטה הקרח היבש מעל מקלדתי ולזכות בתחרות באופן מפתיע ולא לגמרי הוגן! ברכות ל
ג´ון
שתאלץ לפרסם את הפינה מעתה בכל יום שישי! (המניע הנסתר מתגלה...) ועכשיו..
תחרות השבוע!
והפעם-תחרות בדיחות! שרשרו הנה בדיחות הקשורות לצמחונות וטבעונות. הן יכולות להיות על צמחונים, על אוכלי בשר, על חסה...כל מה שנראה לכם קשור! ככל שתשלחו יותר בדיחות, תגדילו את סיכוייכם להצחיק מישהו!
גם הפעם נתייחס בכובד ראש ובקלות הדעת לשלושה קריטריונים חשובים:
צחוקים! (רמז-חוש הומור)
מקוריות! (רמז-טוק טוק, מי שם?)
מסר! (רמז-כמה אוכלי בשר צריך בכדי להחליף נורה?) וכמובן, הקריטריון הנוסף, זה שמשחק קוקוטאקי מאחורי הקלעים צועק מווו על פרה אדומה ובכל זאת מנצח:
חנופה לחבר השופטים! (רמז-חנופה לחבר השופטים!) בברכת חה חה חה לכולם!
win
and may the best

תֶּשֶׁת

New member
בדיחה לא מצחיקה במיוחד על טבעונותי

אילן המציא... הוא אמר שבלילות כולם חולמים על הרים של גלידות ושוקולדים ורק אני חולם על הרים של סויה. אהה הבנתם?

greenit

New member
חלום שהיה לי

חלמתי שיש לי חתולה חדשה ואני חושבת לקרוא לה סויה. אבל בסופו של דבר היא היתה שובבה מידי והחלטתי שהשם הזה לא מתאים לה... (סתם לידע כללי) אהה ולא הייתי הרבה זמן כי... כמובן המחשב התקלקל... סוף שבוע נעים ומהנה לכולם אני

דדי שי

New member
בדיחה עם קשר מאוד עקיף לנושא

טוב, זו לא בדיחה על צמחונות, אבל זו כן בדיחה שקשורה באופן עקיף למאבק לזכויות בעלי-חיים (הוא הווה את ההשראה להמצאתה), אז אני חושב שאפשר להכניס אותה לכאן. אה, כן, וזו גם בדיחת שואה, אז מי שלא רוצה לשמוע (באופן מובן לחלוטין) בדיחות שואה, מוזמן לסגור את ההודעה מיד עכשיו. ובשביל סרי הטעם שנשארו, בבקשה: -למה בזמן השואה העולם כולו שתק? -נו, הרי לא צריך להיות יותר צדיק מהאפיפיור!

lifegirl

New member
ואם כבר שואה...

ידעת שהיטלר היה צמחוני? הוא חשב שבשר זה רצח...

Neta558

New member
../images/Emo150.gif שימו לב!!! ../images/Emo150.gif

כן, זה שוב האמוטיקון של מנהלת הפורום בכובע הניהול הרשע...
הנה לכם קישור לדיון שכבר נערך בפורום לגבי היטלר וצמחונות. הדיון התקיים תחת שרשור של מפורסמים צמחונים וטבעונים. שימו לב להודעה מהספריה של אלון... בנוסף אציין שבדיחות שואה ימחקו מהשרשור על מנת שלא לפגוע בגולשים שונים. אבקשכם לא לפרסם בדיחות שכאלה על גבי הפורום. התחרות היא תחרות לבדיחות הקשורות לצמחונות וטבעונות. בדיחות אחרות, אנא, שרשרו ל
של הודעות ה
. תודה ויום נעים!
נטע, בכובע הניהול הרשע...

אבל... אבל...

רשמתי מראש שמי שזה פוגע בו- שיצא! אגב, הנה בדיחה על צמחונות וטבעונות, רק בשבילך, למרות שזה הרבה פחות מצחיק. איך מכונה כת השטן הצמחונית? (שטנונימוס, לצורך העניין) שוחטי העגבניות...

lifegirl

New member
אני דווקא אהבתי את ה-

שטנונימוס... <אבל גם שוחטי העגבניות זה משעשע>

finalcut

New member
הלצה על חשבוני...

בשנות התיכון שלי מצאתי עצמי מוקסמת (בלשון המעטה) מאחד המורים. חברי לכיתה נהגו לצחוק עלי בכל הזדמנות. אחת הבדיחות שהעלו היתה שלבסוף אהפןך כ"כ אובססיבית עד שאתחיל להתנהג כמו האישה מ"חיזור גורלי". רק שבמקום לשים לו גופת ארנבת בסיר הבישול של אישתו, אבשל שם ארנבת מסויה...

doronimous

New member
מתוך מקומון תל-אביבי

מה זה בלונדינית וחכמה ? . . . . . . . . . . . גולדן רטריבר !!!

Veggie John

New member
השפם הולם אותך נטע´לה

מקבץ בדיחות לדוברי אנגלית:
-How many vegetarians does it take to screw in a lightbulb? -I don´t know, but where do you get your protein?
-How many vegans does it take to change a lightbulb? -Two--one to change it and one to check for animal ingredients.
-How many vivisectors does it take to change a lightbulb? -None-- they don´t want you to see what they are doing.
-How many vegans does it take to change a lightbulb? -None, vegans can´t change anything. (אאוצ´!)
-How many meats eaters do you need to change a lightbulb? -None-- they´d rather not see how their food is made.
-Why did the vegetarian cross the road? -Because she was protesting for the chicken, MAN! (Pump fist in air for emphasis).

Veggie John

New member
נו דאא

את לא באמת מתכוונת שנמציא בעצמנו, נכון? בדיחות הן עסק שעובר מיד ליד

Neta558

New member
../images/Emo41.gif מקפיצה ../images/Emo41.gif

מחכה לבדיחות נוספות...

למעלה