../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחרות השבוע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
ושוב אנחנו בפינתנו האהובה - תחרות השבוע! מעטים הורשו להשתתף בתחרות של שבוע שעבר, מעטים מכך ענו לאתגר. אני נאלצת לשפוט בין שתי הפינות שפורסמו כאן:
הפינה הבין-תחומית
(מעתה-הפינה של יום א´)
פינת המכתבים
(מעתה-הפינה של יום ה´) עלי לציין כי שתי הפינות הרשימו אותי עד מאד. פינת המכתבים הייתה מושקעת שאין כמוהה, והפינה הבין-תחומית עסקה בנושא הקרוב לליבי! אולם, בצעד חסר תקדים, אני בוחרת דוקא בפינה שלא פורסמה:
בחילת השבוע
הפינה שפורסמה באופן מחתרתי ומפתיע, והצליחה להמיס מעט את מעטה הקרח היבש מעל מקלדתי ולזכות בתחרות באופן מפתיע ולא לגמרי הוגן! ברכות ל
ג´ון
שתאלץ לפרסם את הפינה מעתה בכל יום שישי! (המניע הנסתר מתגלה...) ועכשיו..
תחרות השבוע!
והפעם-תחרות בדיחות! שרשרו הנה בדיחות הקשורות לצמחונות וטבעונות. הן יכולות להיות על צמחונים, על אוכלי בשר, על חסה...כל מה שנראה לכם קשור! ככל שתשלחו יותר בדיחות, תגדילו את סיכוייכם להצחיק מישהו!
גם הפעם נתייחס בכובד ראש ובקלות הדעת לשלושה קריטריונים חשובים:
צחוקים! (רמז-חוש הומור)
מקוריות! (רמז-טוק טוק, מי שם?)
מסר! (רמז-כמה אוכלי בשר צריך בכדי להחליף נורה?) וכמובן, הקריטריון הנוסף, זה שמשחק קוקוטאקי מאחורי הקלעים צועק מווו על פרה אדומה ובכל זאת מנצח:
חנופה לחבר השופטים! (רמז-חנופה לחבר השופטים!) בברכת חה חה חה לכולם!
win
and may the best
ושוב אנחנו בפינתנו האהובה - תחרות השבוע! מעטים הורשו להשתתף בתחרות של שבוע שעבר, מעטים מכך ענו לאתגר. אני נאלצת לשפוט בין שתי הפינות שפורסמו כאן: