מקפליי וומבלי 2005

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo41.gifמקפליי וומבלי 2005../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

הנה סוף סוף! אז תהנו לכן. החלטתי לכתוב בנקודות כי המוח שלי טיפש מדי בשביל לכתוב בדרך יותר מתוחכמת
- המנממ לפני ההופעה הייתי בקמדן, קניתי את שני הדיסקים והסינגל, וכל הדרך לוומבלי ברכבת חרשתי על השירים כדי לדעת אותם בעל פה. - ברכבת לוומבלי היו לידי 4 טיניז. ותאמינו לי, שאתן מדברות על טיניז אתן מדברות על כאלה. היו להן כאלה קשתות עם נצנצים וחולצות I LOVE HARRY, I LOVE DANNY וכו', וכמובן גם שלט ענק. דיברתי איתן קצת, והן ישבו בבלוק שלי אבל בצד השני. חפיף. בריטיות מקפלייות טיניז מצויות, מה יש להגיד. - הגענו לוומבלי.. הלכנו די הרבה עד שהגענו לשם.. כל הדרך מכרו אוזני ארנב וקשתות כאלה וכפפות כמו בפוטבול שכתוב עליהן DOUGIE'S POYNTER. [לא, לא קניתי שום דבר מהדברים האלה. זה נראה לי נורא פתטי.] - הגענו לאולם, התיישבנו, וזה לא היה כל כך רחוק כמו שחשבתי. -היו כמה להקות חימום מעפנות, אבל אחרי זה הקרינו על מסך כל מיני קליפים. ונחשו מה היה בין הקליפים? TICKET OUTTA LOSERVILLE. אחחח זה היה כיף, שרתי נורא. אחרי זה היה גם אמריקן אידיוט וכל מיני.. היה נחמד. - סוף סוף אחרי איזה שעה שחיכינו, הם עלו.
. הם היו מדהימים. השיר הראשון שהם ניגנו היה IVE GOT YO. התחלתי לצרוח ולהשתולל, ובכל פעם שלא יכולתי לשיר, צרחתי את הנשמה שלי וחשבתי עליכן. - באמצע פייב קולורס הם התחילו לשיר אמריקן אידיוט. השתוללתי כמו מטורפת. חשבתי שהגרון יוצא לי. זה היה כזה נחמד. - SHE FALLS ASLEEP היה קטע השיא בשבילי. טום הזה הוא פשוט מדהים ברמות שאני לא יכולה לתאר. אפילו אמא שלי התפעלה. אני חייבת לציין שכשהוא ניגן ושר את השיר הזה בכיתי קצת. נו מה? חע טוב אממ.. נקסט! - אממממ הרגליים! היה פתטי נורא. נורא רציתי שזה לא יהיה, כי זה לא התאים, אם כל ההתבגרות הזאתי שלהם. מ surfer girl ו that girl שתמיד היו לטעמי די שטחיים.. לשירים ענקיים ומדהימים כמו she falls asleep, the ballad of Paul K, To Close For comfort.. ובכלל כל השירים החדשים שלהם, שהעלו אותם רמה. בגלל זה הרגליים נראו לי נורא לא מתאימות. - אממממ... דאגי שר את דירואה, כמו תמיד. אבל הפעם בגרסה יותר מגניבה עם גיטרות וכאלה... אדיר לאללה. when ur climbing on a tree and it's coming down ur knee.. חאאאאאאא. חמוד. - השיר של דאגי. בלעט, הוא כזה חמוד. בהחלט הגיע לו
- דני- חמוד ומדהים, כמו תמיד. הקול שלו זה כזה ארררגג.. ואני חושבת שגם הוא התבגר במידה מסויימת. בקיצור, ממש הוצאתי את הגרון שלי. חשבתי עליכן על הזמן, והרגשתי נורא גאה. חאחא. היה לי הכי כיף בעולם, והאמתי שאני קוראת עכשיו את מה שכתבתי זה פשוט עלוב לעומת מה שהרגשתי. ממש. אז רק שתדעו שבאמת אין מילים שיכולות לתאר את זה
.

D4Ever

New member
יופי!! שמחה שנהנת:)

יש מצב את שומרת שני עלונים לי ולאוריה
(אנחנו בפולין בסוכות..)

MayLuvsDoug

New member
בוודאי ../images/Emo9.gif

יש לי גם לשחר לשמור
אני ישמור לכולכן, אל תדאגו.

loner in love

New member
אני מתארת לעצמי...

אני במקומך הייתי כותבת וכותבת וכותבת עד שהיו הולכות לי האצבעות חחח אבל באמת אף מילה לא משתווה למה שהולך שם.. יווו כלכך בא ליייייי דווקא אהבתי את הדאגי'ז פוינטר היית קונה לי חח והרגליים באמתש שיא הטמטום אני מתה כבר לראות את ההופעה בדיוידי שמחה שנהנת בובי
התגעגעתי

MayLuvsDoug

New member
הוי חנוץ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כה אבל אני עילג וגם כואב לי הבטן
עחעחחעחע זה היה כזה טיני! הויהוי. גמני התגעגעתי אלייך ואת יודעת את זה. דונצ'ה, חנוץ?

loner in love

New member
אם לזה את קוראת טיני

אז אני טינית! אני רוצה את היד הזאת חחחחחחחחח ותשמרי לי גם

DesertRose7

New member
טיניז אמיתיות?!

גם אני רוצה לפגוש כאלה..חחח.. אוי אני כל כך מקנאה. .אני מקווה שלגבי יהיה וומבלי 2006(!!) הרגליים-.. בנים ישארו בנים.. היד- אני הייתי כל כך קונה!! גם כי אני מתה לאצמע כזאת.. וגם כי זה משחק מילים משעשע! אני מתה לראות את טום והפסנתר בהופעה.. הוא פשוט מדהים
לי יהיה נורא מוזר ללכת להופעה עם אמא.. אמא תראי איזה חתיך.. אמא תראי איזה מותק.. אמא תראי איך הוא מנגן(
)..פאדיחות.. ועוד עם כל השטויות של הבנים.. מעניין מה אמא שלך הייתה אומרת אם בהופעה הזאת דאגי היה מתפשט..
העיקר שאת איתנו שוב
ושנהנת הכי בעולם

MayLuvsDoug

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDD

אמא שלי מאגניבה לחלוטין לא אמרתי לה את אלה, היא אמרה לבד
אבל אמא שלי באמת מגניבה לגמרי
חעחעח כמו שאומרים... שנה הבאה בלונדון הבנויה?

loner in love

New member
חחחח עזבי...

אני הייתי מתפדחת שאמא שלי תראה אותי מתחרפנת ככה וגם מהשטויות שלהם חח איך אני רואה את אמא שלי "זה מי שאת אוהבת?!" חחחח

MayLuvsDoug

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDD

אמא שלי כבר רגילה
הקטע הכי מצחיק זה שפעם בנסיעה משפחתית שמתי באוטו את הדיסק של באסטד והיה את אייר הוסטס ואבא שלי כזה: "air hostess, i like the way u dress?"
ואחרי זה הוא פשוט עזב את זה כי הוא יודע שלא כדאי לו להתעסק איתי במה שקשור לנושאים האלה

may90

New member
XDD לי קרה מקרה אחר עם השיר

חברה שלי שמעה אות ואצלי בדיסקמן אחרי שעתיים היא שרה: air hostess, i'd like to wear your dress! ואז הם צחקו עליי שהם הומואים בגלל שהיא בילבלה במילים [ניחא אם יש לי שגיאה
]

MayLuvsDoug

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חאאאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחעעעעעעחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה גדוללללללללל XDDD

מייושקה!../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

יא איך התגעגעתי!
אני שמחה שנהנת [למרות שאני מקנאת בטירוף
]
איטס גוד טו האב יו באק =]] חעחע האצבע הצחיקה אותי!
OUGIE'S POYNTER חעחע
אוח כ''כ הייתי רוצה לראות אותם לייב
ואת יודעת,את מוזמנת להעלות תמונות[לא,לא,אנלא רומזת לשום דבר
]

MayLuvsDoug

New member
ליני שלי../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אני מתגעגעת אלייך גםםםםםם חעחעחחע.

למעלה