מראויינת השבוע- איימו

../images/Emo41.gif מראויינת השבוע- איימו ../images/Emo41.gif

היא אחראית על המראויינים השבועיים < well, מהיום...
>, היא מקסימה ומתוקה אמיתית, יש לה אחלה תגובות וכינויה בפורום זה הוא "איימו". אז הנה המקום לשאול אותה שאלות כאוות נפשכם

השאלות שלי ../images/Emo39.gif

מה שמך האמיתי
בת כמה את
כמה אחים יש לך
ספרי פאדיחה שקרתה לך
מה האייקון הכי אהוב עלייך

איימו

New member
../images/Emo142.gifהתשובות שלי

קוראים לי איי'לה
אני בת 18 (עוד חודשיים)
יש לי 6 אחים, חוץ מימני.
היינו באיזה מסיבה וראיתי איזה מישהוא מחזיק איזה משהו שממש רציתי, הייתי בטוחה שהוא אבא שלי, אז הלכתי וחטפתי לו את זה מהיד, ועוד ברוב חוצפתי אמרתי לו שהוא באמת לא היה חייב, ורק אחרי זה ראיתי שזה המנהל שלי מהיסודי. הוא כמעט הרג אותי.
האייקון הכי אהוב עלי הוא-

השאלות שלי

מה תמיד תקחי איתך כשאת יוצאת מהבית? מה לא תאכלי לעולם? כמה פעמים ביום את מסתכלת אחורנית?

איימו

New member
ממממ.......

משקפיים (ליתר ביטחון שיקרה משהו לעדשות)
דגים
כמעט ואף פעם.

eris1515

New member
טח נמאס לכם מהשאלות הקבועות שלי-אז

הנה אחרות
מה החלום שלך?
עם מי מהאחים שלך את יותר בקשר?
מי הבנאדם ההכי חשוב לך בחיים?
ממה את הכי פוחדת?
מה הזיכרון שלך מהילדות???

איימו

New member
../images/Emo13.gif

*שהסרטים שלי יגיעו לקולנוע. *אם אח שקטן מימני בשנתיים. (בגלל שהוא הכי קרוב אלי בגיל) *מור - החברה הכי טובה שלי. *שמשהוא שממש קרוב אלי ימות. *יש לי הרבה, אחד מהם= כשהיינו קטנים רצינו להתחרות במכולת השכונתית, אז החלטנו להקים מכולת חדשה שבמקום כסף אנשים ישלמו בעלים. (זה החזיק בדיוק יום וחצי כשהבנאדם היחיד שקנה מימנו היה אבא שלי

איימו

New member
אה../images/Emo98.gif

בנתיים אני רק לומדת, התחלתי ללמוד תיקשורת לפני 3 שנים. התסריטים שאני כותבת (ומביימת לפעמים) ממש לא מגיעים לרמה של הקולנוע. החלום שלי הוא שאני באמת יצור סרטים ברמה כזאת.

../images/Emo24.gif

חלומות תמיד (טוב נו , לפעמים ... אוקיי אוקיי , לעיתים רחוקות ... אבל יש כמה שכן) מתגשמים
אם כסילון כמוני עובד כתסריטאי , אני בטוח שגם את תוכלי

Guilty as charged ../images/Emo9.gif

עבדתי באולפני ג"ג בירושלים מס' חודשים כזוטר , וכרגע עקב הלימודים (שמתחילים עוד שבוע , סוף סוף) אני מתמקד בעצמי .

eris1515

New member
זה מזכיר לי את השכנים שלי פה ממול

הם בערך בני 8-11 חחח יש להם עץ לימונים בבית אז הם החליטו למכור לימונדה... אבל הלך להם טובבב
40 שקל ליוםםם זה הרבבהה
חחחח הם עשו את זה על המדרכה מול הכביש חחח אז כשבא אוטו הם עומדים כולם עם שלט ענק..."לימודה טריה שקל אחד...רק היום בזול..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז באמצע הכביש המכונית עוצרת לוקחת כוס ונוסעת ואני רואה ואני מתפוממת מצחוקקקקקקקק

למעלה