מרוץ כביש אולימפי-הימורים

../images/Emo41.gifמרוץ כביש אולימפי-הימורים ../images/Emo41.gif

זה הזמן להריץ הימורים (כמובן שעד 12 אפשר לשלוח קבוצות למשחק הפנטזיה) להיום: ההימור שלי אולריך לוקח זהב
. ובנוסף אני מהמר שאין סיכוי שהמקום הראשון והשני יהיו כמו בהמילטון
, ואין סיכוי גם שפופו יפתיע ויקח ארד
. אולימפיאדה מהנה לכולם, ובהצלחה לגל פרידמן!

מה שיפה בתחרות הזאת...

שיש עשרות אנשים שיכולים לנצח, אז אפשר ללכת עם הלב: וינוקורוב שני הימורים מאד קיצוניים: נרדלו, האופטמן (הוא מהמשפחה, אז חייבים...)

צריך לשים לב למשהו במסלול...

בעלייה השלישית (זו שצמודה לאקרופוליס) יש מעבר פאבה. השילוב הזה של פאבה (לא מהסוג של הפאריס-רובא, אבל עדיין סוג שיקשה על הרכיבה)+עלייה 3 ק"מ מהסיום יכול לגרום להפתעות על הפודיום.

אסטרלואה ובוגארד בחוץ...

שני רוכבים בכירים נפצעים בהתרסקות כבר בהקפה הראשונה. גוטיירז המשיך ברכיבה.

אם הבנתי נכון,

בוגארד פרש, אסטרלואה הצליח בסוף לחזור לאופניים, אבל הוא כבר בפיגור של כמעט חצי הקפה.

סופית אסטרלואה פרש...

גוטיירז הצליח לחזור כבר לפלוטון (קיבל עזרה מאיגור גונזאלס דה גאלדיאנו), בוגארד מנסה לסגור את הפער.

נראה לי שאסור פרסומת ../images/Emo4.gif

שים לב שגם בניגוד לאליפות העולם, הם רוכבים עם מכנס של הנבחרת ולא של הקבוצה שלהם.

אני מהמר שאסטרלואה לא ינצח היום...

ואני מהמר שאולריך ינצח
. סתם אני הולך על פודיום של בטיני, ואן פטגם ואריק דקר (לא לפי הסדר הזה).

בחירה מעניינת של חולצות..

יכול להיות שבגלל החום הכבד באתונה, החילטו גם בסקאודרה אזורי וגם בנבחרת האמריקאית, לרכב עם חולצות לבנות? (בהמילטון הם רוכו עם חולצות יותר כהות).

גם הספרדים עם חולצה לבנה...

איטליה, גרמניה (אבל היא תמיד עם לבן), ארה"ב וספרד, זו כבר מגמה! נראה לי שזה באמת בגלל החום היווני.

ilan ulman

New member
ווייט המכונה התחיל לפרק ת'פלטון

שוב הרוכב האינטסיבי הזה שרוכב כמו מכונה באקסטזה עושה שמות בפלטון המנומנם והנרפה... ושוב אולריך עושה רכיבת אימון מהאוטו...

למעלה