הופעת מרטי פרידמן מישהו בא להופעה של מרטי פרידמן ביום שבת?
C crobia New member 4/4/07 #6 מחפש זוג כרטיסים למרטי פרידמן אם מישהו רוצה למכור אשמח... 054-7453011 אודי
K KsE New member 2/4/07 #2 ../images/Emo123.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1632&msgid=94448201
E ELECTRIC EYE New member 5/4/07 #8 והקשר הוא?../images/Emo12.gif כאילו מה הקשר שהוא שומע בריטני מי אמר לך את זה?
M M e n s R e a New member 2/4/07 #3 ../images/Emo10.gif ויתרתי על מארטי עד שנזכרתי להגיע להדרן, נשארו רק כרטיסים יקרים יותר לישיבה (למה יש מקומות ישיבה בהופעת רוק, ומי ירצה לשלם עליהם יותר כסף?). אבל יש כרטיס למגהדת' כבר!
../images/Emo10.gif ויתרתי על מארטי עד שנזכרתי להגיע להדרן, נשארו רק כרטיסים יקרים יותר לישיבה (למה יש מקומות ישיבה בהופעת רוק, ומי ירצה לשלם עליהם יותר כסף?). אבל יש כרטיס למגהדת' כבר!
S seekanddestroy New member 3/4/07 #4 גם אני ויתרתי על מרטי... אני לא יכול להגיע למרטי, וגם זה לא שווה את זה... אני חוסך לכרטיס למגהדת'...
F FightFireWithFire New member 7/4/07 #9 ../images/Emo41.gifמרטי פרידמן../images/Emo41.gif מחר ההופעה, אני לא מהפוזרים שהולכים להופעות בלי להכיר שירים, אני לא מכיר שירים של הקריירת סולו שלו קיצר אני לא הולך תהנו לכם שם מי שהולך!!!!
../images/Emo41.gifמרטי פרידמן../images/Emo41.gif מחר ההופעה, אני לא מהפוזרים שהולכים להופעות בלי להכיר שירים, אני לא מכיר שירים של הקריירת סולו שלו קיצר אני לא הולך תהנו לכם שם מי שהולך!!!!