מרתון זפלין בשישי: שרשור הגעה

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif מרתון זפלין בשישי: שרשור הגעה

אז כל מי שמגיע למרתון בשישי בסינמטק, אנא סמנו-
מי שאולי מגיע, סמנו-
. אלה שרוצים להגיע ויש להם בעיות תחבורה - יש לכם כאן את הפירוט של מוניות השירות (שעובדות גם בשישי-שבת), באדיבותה של בלבל, ידידת הפורום. וגם אם יש כאלה שגרים קרוב, אתם יכולים לנסות להגיע או לחזור ביחד. מי שחושב שיגיע או בטוח בזה כמובן, אפשר לשלוח לי מסר פרטי ואביא לכם את המספר פלאפון שלי, כדי שניפגש שם לפני. עשו זאת עד שישי בצהריים, כי אחר כך כבר לא אהיה כנראה בבית. כל מי שיגיע - מאוד אשמח לראותו ולפגוש אתכם פנים מול פנים. כיף להכיר עוד אוהבי זפלין בארץ, ואשמח לעשות זאת גם מעבר לחברי הפורום הנחמדים-עד-מאוד שכבר פגשתי מפה בעבר. יהיה סבבה ואחלה של לילה.
 

yaelhr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אדע ברגע האחרון. אני ממש מקווה להגיע, אבל משהו אומר לי שאם בכל זאת אבוא, אני אהיה הכי קטנה שם. ולא נעים לי:X
 

AeroTom

New member
גיל לא משנה

תאמיני לי שאנחנו מסתדרים נהדר עם כולם, ובאמת מגיעים אחלה אנשים לשם שאני מכיר. גיל לא משנה. רק האהבה ללהקה והרצון לבוא. ידוע לי על כמה וכמה בגילאים 16 גם בערך שמגיעים. אבל מה זה משנה? אני שמח לפגוש אוהבי זפלין (במיוחד כאלה שכותבים כאן בפורום) בכל גיל ומדבר איתם אותו דבר בדיוק. הגיל באמת ממש לא משנה.
 

yaelhr

New member
כמובן, אני יודעת:]

אם יש סיבה שבגללה לא אבוא, זה בטח לא בגלל הגיל. זה נאמר בלי שום קשר^^
 

FunkyMonk

New member
לצערי לא אגיע.. =/

רציתי להגיע עם ידידה שלי, אבל היא מתחמקת.. ^^ ולהגיע לבד יהיה די מעפן.. בכל מקרה, תהנו! אני בטוח שהולך להיות ענק! (יש מצב שיעשו עוד פעם מתישו? אאז"נ על פינק פלויד עשו כמה פעמים לא?)
 

AeroTom

New member
אפשר להגיע לבד

ותפגוש אנשים חדשים ונחמדים שאוהבים את הלהקה
אבל מבין את העניין של ללכת בלי להכיר אף אחד מראש...בכל מקרה, פעם הבאה אולי
 

FunkyMonk

New member
יש לי בעיה עם להיות לבד..

אני לא אוהב את זה.. בכל מקרה, זה בטח פחות או יותר מסתיים ברגעים אלו.. איך היה?
 
למעלה