משאל עם

Angiepants

New member
../images/Emo41.gifמשאל עם../images/Emo41.gif

מה השיר שהכי מייצג את אנוק בשבילכם? כאילו, לפי איזה שיר אתם קובעים את הסגנון שלה? בשבילי זה חייב להיות THE DARK, ו-R U KIDDING ME, כי בשבילי הסגנון שלה הוא רוק קצבי וכיפי, כמו NOBODY'S WIFE....

Torn

New member
urban solitude../images/Emo70.gif

זה השיר שהכי מייצג אותה בשבילי
.

Ne§t£A Gi®L

New member
שאלה טובה...../images/Emo108.gif

אני לא יכולה לקבוע ע"פ שיר אחד מה הסגנון שלה..היא מחדשת את עצמה המון:) BIGGER SIDE מזכיר לי ישירות אותה, כמו MARGARITA CHUM-כי אלו השירים שבזכותם התחלתי באמת להעריץ אותה. אבל הם ממש לא יכולים לקבוע את הסגנון שלה:) עד היום כשאני צריכה לקטלג את אנוק [דבר שבכלל אני שונאת לעשות, במיוחד כשמדובר במוזיקה]-ההגרה שלי היא רוק רך אלטרנטיבי...

shmez

New member
השיר שהכי הכי מייצג אותה בשבילי הוא

ללא ספק NO BODY'S WIFE גם בגלל שהוא הראשון שהכי אהבתי...וגם...כי הוא השיר שאני הכי אוהבת בעולם.. אבל מבחינת סגנון...:
tom waits
no body's wife
מישל ולרות שנראה לכם שיש הבדל בין ה-2 אין..כי...כי זה בדיוק הסגנון של אנוק

love_asp

New member
שאלה מצוינת!!../images/Emo24.gif

כי ממש קשה לי לענות עליה... אמא של אנוק שרה בלוז וSoul. אנוק הושפעה מזה קצת, אבל בעיקר היא בקטע של רוק (אלטרנטיבי??). לפי זה, יוצא שהסגנון של אנוק כל-כך מיוחד. אף אחד לא יגיד על Time is a Jailer שהוא רוק, ואף אחד לא יגיד על The Dark שהוא לא רוק. בגלל שהסגנון של מה שהיא שרה הוא (אם אפשר לומר) מגוון, קצת קשה לי לקבוע שיר אחד ספציפי שבשבילי מייצג את הסגנון שלה. אני אנסה (ואני ממש מפחד לעשות את זה) לבחור שניים שלושה שירים שבשבילי מייצגים את הסגנון של אנוק. Together Alone Sacrifice Cry Stop Thinking Margarita Chum נ.ב. מה שאני הכי אוהב בסגנון שלה, או בקול שלה, איך שתרצו, אלו שני דברים: 1. שהיא שרה לרגע בקול ממש ממש נמוך כזה, קול עמוק... כמו ב "מממממ" של Everything.... 2. שהיא "צורחת", כמו בSacrifice במילה didn't בשורה שבסוף הבית השני, "You didn't wanna know I had the key" מת על אנוק!!!

למעלה