משהו להחיות את הפורום..

../images/Emo41.gifמשהו להחיות את הפורום..../images/Emo26.gif

משהו מעניין שיכניס פה טיפה חיים...(:) ולמה שלא נכיר אחד את השני קצת יותר טוב הה? 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? (מצטערת שזה ארוך....)

טוב אז אני אהיה הראשונה../images/Emo26.gif

הנה זה מתחיל:
1. שם: טל
2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 25-9-86 4. כינוי: NemeSh, טלטל, טלו'ש, טלטול
5. תכונה טובה: רגישות יתר
6. תכונה רעה: רגישות יתר
7. חולשה: ילדים קטנים בוכים, ריבים עם ההורים
8. אובססיות: אין! 9. פאדיחה: דיברתי עם ידיד שלי בטלפון חצי שעה בזמן שחשבתי שהוא ידיד אחר שלי בכלל
10. כאב: מוות של אנשים קרובים ובכלל מוות
11. משאלה: שיהיה טוב!
12. זיכרון רע: חרם בכיתה ח' בבי"ס 13. זיכרון טוב: פגשתי את אלי שלי
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: טיולים עם סבתא,סבא ז"ל ובן דוד לגם העיר לאכול גלידה
15. געגוע: סבא שלי ז"ל..
16. פחד: לאבד אנשים קרובים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אמא צועקת, שקרים.. 18. קמיע [אם יש]: פיס שסבא קנה לי בכיתה ד' שלא יורד ממני 19. החג האהוב עליך: ראש השנה-יש לי יומולדת!
20. אוכל מועדף: פסטה, אוכל של אמא של אלי שלי...ושל אמא שלי...
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד, פירות ים
22. שתיה מועדפת: שוקו
, קולה, מיץ תפוזים 23. קינוח מועדף: גלידה, שוקולד
24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: כחול, שחור,סגול 27. חיה מועדפת: כלב
28. חיית מחמד [אם יש]: כלב ושו MIX
29. ספורט מועדף: מכון כושר 30. מספר מזל: 6 31. ספר: "מי הזיז את הגבינה שלי", האלכימאי 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: לא זוכרת.. יש הרבה 34. שחקנ\ית: בראד פיט 35. זמר\ ת: אביב גפן 36. סדרה מעודפת: סקס והעיר הגדולה 37. מקצוע אהוב: צילום
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית
39. מקום בעולם: הולנד-אמסטרדם 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין תגובה!!
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אין תגובה!!
42. פריט לבוש מועדף: חולצות גזורות ומכנסיים מתרחבים 43. ההמצאה של כל הזמנים: מוסיקה!
44. עונה: סתיו... 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?: כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?: לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?" וופל ברור! 48. שקיעה או זריחה?: שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?: בעד
50. ג'ינס או סתם מכנס?: לא משנה 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?: חסכנית 52. מלפפון או עגבניה?: עגבניה... 53. קור או חום?: קור... כי אפשר להתכרבל בפוך עם אלי..
54. לישון או לקום?: ברור שלישון!!
55. חוף או הרים?: חוף... 56. קרמבו- וניל או שוקו?: וניל 57. תות או בננה?: תות.. לא אוהבת בננות
58. חולצה מכופתרת או רגילה?: רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: יש הרבה.. לא זוכרת כרגע... 60. שיר שגורם לך לבכות:גן החטאים/אביב גפן, מלאך/אביב גפן
61. השיר של כל הזמנים: סוף העולם/אביב גפן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מלאך/אביב גפן- מזכיר את אלי שלי...
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Nothing at all-Ronan kitting שיר שלי ושל אלי...
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מלח הדמעות/אביב גפן
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש הרבה.. לא זוכרת... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך?: לא טובה בהגדרות 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ציפי, גלי, נועה-בת דודה ויותר מזה חברה, הילה-פנאטית של אביב ואלי שלי
שהוא יותר מבן זוג... הוא נשמה תאומה! 68. הגלידה הכי טעימה?: ריבת חלב, וניל פצפוצי שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?: מוכנה תמיד להקשיב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?: לא זוכרת אבל דיי מזמן...
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?: אכיב גפן, פורומים..כל מיני.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?: הפורום הזה, אביב גפן, היהודים, עברי לידר, וידויים מהלב.... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? NemeSh כי יש לי נמשים
וכולם היו קוראים לי ככה בכיתה ג'.. מאז אני נמש!! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?: ברור!! אני ואלי שלי..
התאהבתי בו במבט ראשון! 75. באיזה פורומים אתה?: כבר רשמתי את זה
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?: מבוכה... לא נעים כזה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?: העיניים.. זה מה שמשך אותי באלי הטוהר הזה בעיניים... אוי אני מאוהבת בו כ"כ... 78. יש לך חבר\ה?: כן!! :) אהבת חיי- אלי...
79. כמה אחים ואחיות יש לך?: אחות-אביב בת 9, אח- עומר בן 7 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?: לא יודעת.. אולי לאחותי.. אנחנו נורא דומות.. אחיות!! :) 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?: פותחת עיניים וחושבת על אלי
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?: עוצמת עיניים וחושבת על אלי ושמחר יהיה יום טוב!
83. מה התחביבים שלך?: מוסיקה, לכתוב, לחשוב, להתבודד, להיות עם אלי המקסים שלי, לישון, אינטרנט... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אלי אלי שלי...
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?: דיסקמן עם הדיסקים: אביב גפן 3, שומקום, חלולים, לילות לבנים והדיסק של שוטי הנבואה... תמונה של אלי שלי, פלאפון... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?:דולפין
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?:ערב
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?: לא יודעת... יש כמה דברים... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?: ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?: לא חשבתי על זה אף פעם.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?: לא לפירוט... 92. מי החברים שלך בפרום? שי- גלי Fozzie... ובעקרון.. כולם למרות שאני לא מכירה יותר מידי אבל אוהבת את כולם מטבעי.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?: מד"צים.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?: לפני שבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?: לאלי שלי..
המון.. לאמא
ולאחותי המקסימה... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "נולד לקצת ומת לנצח..." או את השיר "מלח הדמעות" של אביב גפן
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?: עם אלי.. מכורבלת בשמיכה במזגן... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?: לא הייתי משנה.. כל מה שקרה/קורה לנו צריך לקרות... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?: אוי אמסטרדם....
100. את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?: אם הוא ימות, אני אתאבד אחריו, ואנ

ואני

. שם:קרן 2. גיל:13 3. תאריך לידה:27.04.1990 4. כינוי: קרן בפעולה 5. תכונה טובה:אוהבת לתרום 6. תכונה רעה:עקשנית (אופייני למזל שלי) 7. חולשה:ספרים 8. אובססיות:אין 9. פאדיחה:שאכלתי שהייתי קטנה קקי 10. כאב:אין 11. משאלה:שיהיה לי חבר ראשון 12. זיכרון רע:שאכלתי שהייתי קטנה קקי 13. זיכרון טוב:שאני מקובלת 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אני עדיין קטינה 15. געגוע:לסבא שלי 16. פחד:דרקונים 17. את לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השם של סבתא שלי ז"ל 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף:סלט בייצים, פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דגים ועוף 22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:גלידה וממתקים 24. ממתק מועדף:סוכריה על מקל 25. עוגה מועדפת:שיש 26. צבע מועדף:כחול וסגול 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:שחייה 30. מספר מזל:13 31. ספר:אהבה אינדנית 32. סרט דיסני מועדף:מיקי מאוס 33. סרט:כל הסרטים עם אשלי ומרי-קייט אולסון 34. שחקנ\ית:פקונדו אראנה 35. זמר\ ת:בריטני ספירס ונטלייה אורירו 36. סדרה מעודפת:המורדים, בובה פראים 37. מקצוע אהוב:מתמטיקה ערבית ואנגלית 38. מקצוע שנוא:ספרות 39. מקום בעולם:אין 40. המעשה הכי נועז שעשית:דיברתי עם בנים 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:אמרתי לבן שאני מחבבת אותו 42. פריט לבוש מועדף:חולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים:המחשב ואינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?בוופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? לא משנה 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:דפנה ודודידו 60. שיר שגורם לך לבכות:הלוואי 61. השיר של כל הזמנים:כמו אש על הפנים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:כמו אש על הפנים 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא לא אל תשכחי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ים של דמעות 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:כל השירים של המורדים 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית כוסית, התנהגותית אדיבה ונדיבה פנימית רכרוכית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נירית ירדן תמר וכנרת 68. הגלידה הכי טעימה?וניל ורבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?הכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אני לא גולשת אלא משוחחת במסנג'ר והאי סי קיו. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? נוער לק"ש קטנטנות ופינת אור וכאן 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קרן בפעולה. אני מנסה להעיר פורומים 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה?כולם 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אני לא מתייחסת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?החוש הומור והמראה 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן כי הם נחמדים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?אוכלת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?קוראת ספרים 83. מה התחביבים שלך? לגלוש באינטרנט לצפות בטלוויזיה ולקרוא ספרים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את החברות שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את הטלפון הנייד 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 10000000 שקל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לשבת עם כל המשפחה החברים והחברות 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון 92. מי החברים שלך בפרום?כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן קבורה אישה נחמדה אדיבה תורמת ומהנה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם כל הבנים שבעולם בתוך חלום 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את היותי לא מקובלת בכיתה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? באיטליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא! אני ימות בשבילו! סיימתי............

timeatime

New member
תורי..

1. שם: שחר 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 20.5.86 4. כינוי: timeatime (משמעות הכינוי על השיר שאני הכי אוהב time after time) 5. תכונה טובה: כל הזמן רוצה לעזור לאנשים 6. תכונה רעה: לחוץ 7. חולשה: אהבה 8. אובססיות: אין 9. פאדיחה:ללכת ערום בבנין שלי :)) 10. כאב: יש יותר מדיי ... 11. משאלה: להתאהב עוד פעם 12. זיכרון רע: סבתא נפטרה 13. זיכרון טוב: נשיקה ראשונה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: להנשך על ידי כלב 15. געגוע: סבתא שלי ז"ל 16. פחד: מעליות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: ספגטי ברוטב בלוני'ז 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים 22. שתיה מועדפת: פאנטה 23. קינוח מועדף: מוס שוקולד 24. ממתק מועדף: פסק זמן 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד (כמו כולם) 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: היה, נגנב 29. ספורט מועדף: שחייה 30. מספר מזל: 20 31. ספר: לאהוב עד מוות \ דבורה עומר 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין 33. סרט: מלחמת הכובים\שר הטבעות 34. שחקנ\ית: טום קרוז 35. זמר\ ת: Papa Roach (להקה) 36. סדרה מעודפת: דוסון קריק 37. מקצוע אהוב: פיזיקה 38. מקצוע שנוא : תנך 39. מקום בעולם: אמסטרדם,הולנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין משהו ספיציפי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להגיד למורה קיבלת זין.. (לא עולה לי משהו אחר) 42. פריט לבוש מועדף: חולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? זקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? גינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: טיפקס - סמי וסומו 60. שיר שגורם לך לבכות: נמרוד לב - זה כל הקסם 61. השיר של כל הזמנים: cindy lauper - time after time 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: נמרוד לב - זה כל הקסם 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Papa Roach - Between Angels And Insects 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Billie Myers - kiss the rain 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: U2 & Pavarotti - Miss Sarayevo 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא רוצה לתאר את עצמי.. 67. שם החבר הכי טוב שלך: אדם 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד עם מקופלת ופצפוצים כאלה צבעוניים עליו.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יעשה בשבילי הכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 8 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? צאטים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ראשון לציון,סלולרי,מחשבים ואינטרנט 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? blue apple - פשוט נשמע מגניב... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש כזה דבר.. רק חבל שזה לא הדדי 75. באיזה פורומים אתה? 3 שאלות למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עניים,קול 78. יש לך חבר\ה? לא כרגע 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פיפי :) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שותה 83. מה התחביבים שלך? סרטים,מועדונים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אהובתי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? וזלין,מיני דיסק,פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודע.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מקדונלדס 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? שרשרת 92. מי החברים שלך בפרום? אני בודד :(( 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מחויביות אישית כיתה י 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נולד ומת עם חיוך על הפנים 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? מישהי שאני אוהב שלא רוצה להיות איתי.. וממש לא אכפת לי איפה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? חטיבת ביניים שלושת השנים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמסטרדם הולנד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן

חןשסק

New member
והנה שלי../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

שם: חן גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 15.1.1987 כינוי: שסק תכונה טובה: שאם אני רוצה משו, אני מתמידה כדי להשיג אותו/ להצליח בו. תכונה רעה: ציניות שמשתלטת עליי בזמנים לא טובים, ואני נהנת מזה... לא תמיד כולם אוהבים את זה אצלי
אובססיות: לפלאפון ולמחשב שלי פאדיחה: לא עולה לי משו כרגע
כאב: זריקה
משאלה: שיהיה לי כבר את הכסף לעשות עגיל בגבה זיכרון רע: שהייתי קרוב לפיגוע שהיה בגן העיר. זה לילה איום שאני בחיים לא אשכח. זיכרון טוב: היום שבו פגשתי את חבר שלי
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בגיל 3 אמא שלי ודודה שלי היו בהריון, והלכנו כל המשפחה לאכול במסעדה ואיך שהגיע האוכל, הן שתיהן רצו להקיא בשירותים... חח
געגוע: לסבתא שלי ז"ל...
פחד: ליפול ממקום גבוה את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לא נורא, תמיד יש מבחן חוזר..." קמיע: או הווו... יש לי הרבה...
החג האהוב עליך: פורים אוכל מועדף: סיני המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים
שתיה מועדפת: שוקטה
קינוח מועדף: מילקשייק ממתק מועדף: OK עוגה מועדפת: עוגת גבינה
צבע מועדף: סגול
חיה מועדפת: כלב
חיית מחמד: כלבה העונה לשם "לוקה" Luka ספורט מועדף: כדורסל
מספר מזל: 7 ספר: סדרת ספרי רומח הדרקון והארי פוטר סרט דיסני מועדף: אלאדין!
סרט: המסכה, אייס ונטורה2 ,פרל הארבור. שחקנ\ית: ג'ים קארי הענק זמר\ ת: ערן צור, ברי סחרוף סדרה מעודפת: "גור ואוח"
מקצוע אהוב: שיעור חופשי... מקצוע שנוא: מתמטיקה
מקום בעולם: ישראל
המעשה הכי נועז שעשית: לא עולה לי שומדבר לראש כרגע...
המעשה הכי טיפשי שעשית: שהתרחקתי קצת מהחברות שלי בחופש... פריט לבוש מועדף: גופיות ההמצאה של כל הזמנים: טמפון חחחח
ומחשב כמובן. עונה: קיץ את\ה מאמינה בגורל? כן. את\ה מאמינה באלוהים? לא... :-| גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה? תלוי עם מי, תלוי מתי. שתיהן יפות באותה מידה. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד
ג'ינס או סתם מכנס? תלוי באירוע. בזבזנית או חסכנית? גם וגם...
מלפפון או עגבניה? גמבה קור או חום? קור. כי כיף להתחבק כשקר
לישון או לקום? לישון ! חוף או הרים? חוף
בעיקר חוף הדוסים...
קרמבו- וניל או שוקו? וניל תות או בננה? תות חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. שיר שגורם לך לצחוק: "אוטו זבל" של הבילויים שיר שגורם לך לבכות: אנחנו הילדים של חורף 73' השיר של כל הזמנים:יש המון , אבל הכי הכי זה extreme - More Than Words ו"אם תלך" של עידן רייכל. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שני השירים מהסעיף הקודם...
שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: כשזאת תגיע, נדבר... שיר שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: וכשזאת תגיע, נדבר... שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: מה קרה לך-שוטי הנבואה ו- extreme - More Than Words איך היית מתארת את עצמך? ספורטיבית עם ראש טוב. שמות החברים הכי טובים שלך: נעם, יניב, מעין, ספיר, יהב, ג'סיקה, חמי, עידן. הגלידה הכי טעימה?תלוי במצברוח שלי... מהן התכונות שאת הכי מעריכה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? היכולת לעודד ולהיות "שם" כשצריך... מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת
לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך? אני הרבה פה
.. אין אתרים ספציפים...
באילו פורומימ את קורא באופן קבוע? אוף טופיק, זיהוי שירים, ראשון לציון, הומור, שירה וכתיבה יוצרת. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי שלי שסק והסיפור מאחוריו הוא בגלל שסבתא תמיד מביא לי קערה מלאה שסקים מהעץ בגינה בעונה.
אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בהחלט
באיזה פורומים את? אוף טופיק, זיהוי שירים, ראשון לציון, הומור, שירה וכתיבה יוצרת. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת לא אוהבת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני תמיד ערנית עם אותו אדם... מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני? עיניים יש לך חבר? כן
והוא החבר
כמה אחים ואחיות יש לך? 3. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחברת איתו\איתה? למה? לא. הם פשוט נודניקים. מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר? שוטפת פנים ומצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מכבה את המחשב ומצחצחת שיניים
מה התחביבים שלך? אינטרנט ולהיות עם חברים את מי היית לוקחת לאי בודד? את חבר שלי
כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? פלאפון, מטען, מברשת שיניים+ משחת שיניים ומברשת שיער. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחרת להיות? ציפור מה את הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? כסף כדי לעשות עגיל
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? ספגטי עם רוטב שמנת ופטריות.
מהו החפץ הכי חשוב לך? הדובי שלי: מר שמלו, וכל הקלטות וידיאו שלי שמוקלטים עליהן הפרקים של דומינו
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה, כשעשיתי התרמות לחולי סרטן. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני יומיים כיוונתי אישה ברחוב
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך שאת אוהבת אותו, סדגש| היום, ששלחתי sms לחבר שלי. מה את רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "מתה בשיבה טובה וידעה לחיות את החיים" ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה? בניצנים ב 21.8.03עם כל החברים שלי והידידים שלי. אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? המממ לא זוכרת... אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא משנה איפה, העיקר שיהיה לי שטח פתוח וירוק מול העיניים. אתה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי מוכנה שהוא\היא ימות למענך? לא. אני אמות. זייהו.... אחחחח ממש שב"כ פה.

Negative one

New member
ארוך,אבל ננס לעשות

בגלל השעמום אני אוהב לעשות שאלונים מפוצצים כאלה,ומה שאין תשובה זה כי באמת לא ידעתי איך לענות. 1. שם:דורון 2. גיל:17 3. תאריך לידה:7/11/86 4. כינוי:אין ממש...את הכינוי ברשת אפשר לראות למעלה 5. תכונה טובה:נדיב 6. תכונה רעה:ביישן לפעמים 7. חולשה:לכל הפיתויים הטובים 8. אובססיות:הרבה פרטיות 9. פאדיחה:יש יותר מדי,אין אחת מיוחדת 10. כאב:פיזי-צביטות,נפשי-הרבה דברים 11. משאלה:שהעולם יהיה צודק יותר 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:מלחמת המפרץ והחדר האטום 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף:פסטה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:במבה וירקות מחוממים ומעוכים 22. שתיה מועדפת:רגיל-דיאט ספרייט,אלכוהול-טקילה 23. קינוח מועדף:מוס שוקלוד או עודת שוקלד ממולאת שוקלד נוזל (רק במסעדות לצערי...) 24. ממתק מועדף:מנטוס פירות 25. עוגה מועדפת:עוגת שוקולד צ'יפס 26. צבע מועדף:אדום! 27. חיה מועדפת:סוס 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף:כדורגל 30. מספר מזל:5 31. ספר:אין לי המלצה אבל כרגע אני קורא את "מלכוד 22" שהוא ספר לא רע... ויש גם את "המניפסט הקומוניסטי" שהוא לא ממש עלילתי,אבל מגלה לנו כמה דברים אמיתים על החברה שאנחנו חיים בה 32. סרט דיסני מועדף:מולאן 33. סרט:עימות חזיתי 34. שחקנ\ית:קריסטאן דאנסט 35. זמר\ ת:ברי סחרוף 36. סדרה מעודפת:סיינפלד,סאות' פארק 37. מקצוע אהוב:הפסקות ושיעורים חופשיים 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:אמסטרדם 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:ויתרתי על הרבה דברים שלא הייתי צריך לוותר עליהם,ותמיד הרגשתי הכי טיפש אחרי זה 42. פריט לבוש מועדף:טי שירט בקיץ,קפוצ'ון בחורף 43. ההמצאה של כל הזמנים:פטיש שניצלים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזן 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:הבילויים-אין בגטים בגטו 60. שיר שגורם לך לבכות:red hot chilli peppers-scar tissue 61. השיר של כל הזמנים:nirvana-smells like teen spirit 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:nirvana-heart shaped box 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:alice in chains-haeven beside you 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:mr. bungle-goodbye sober day 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך:רוני,ירון,נועם,שחר 68. הגלידה הכי טעימה?פונטש בננה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?חוש הומור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני 4-5 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אמאזון 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פורום הפועל ת"א,פורום נירוונה,פורום ניו מטאל... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?negative one בתפוז,אין סיפור מיוחד,סתם אהבתי שם של שיר (אפילו לא את השיר עצמו) ולקחתי אותו לעצמי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מושג-כן,חיה-לא 75. באיזה פורומים אתה? למעונינים סתכלו בסעיף 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי עדיין 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\ה?לא,אבל אני מצפה לטוב בקרוב... 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחותי לא,כי היא שונה ממני בהרבה דברים,עם אחי אולי,כי הוא נחמד ואולי היה אפשר למצוא משהו משותף 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?משתין 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?קורא תהילים 83. מה התחביבים שלך?לגלוש באינטרנט,לשמוע מוזיקה,להיות עם חברים,לראות סרטים וטלוויזיה,ושטויות כאלה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אי בודד לא צריך להיות עם מישהו,לבד... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דיסקמן ודיסקים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?סוס 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?באופן רגיל-דיסק עם מוזיקה טובה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? המבורגר גדול עם הרבה פסטה לידו (ובלי רוטב!) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המחשב (סתם חשוב,לא ערך סנטימנטלי או משהו) 92. מי החברים שלך בפורום?רוני the sandman וזהו... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שעשיתי מחויבות אישית עם ילד אתיופי,וגם שבאתי לבקר ולתמוך באישה שהעיריה רוצה לפנות אותה מהבית (קבלן קנה את השטח,ועכשיו רוצים לזרוק אותה לרחוב.סיפור קשה וארוך) 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום מישהי שאלה אותי איך מגיעים לאיפשהו,והסברתי לה... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זכור לי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? היה בן אדם ונפטר בשיבה טובה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם מישהי בארוחה רומנטית אולי... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הסטוריה כללית-מונע את עליית הנאצים לשלטון,היסטוריה אישית-קצרה מדי כדי לשנות נקודה כלשהי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו זילנד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אם הוא ממש מתעקש על כך,אז כן...

cobainos

New member
עכשיו אני...למרות שזה מתיש

1.שם:נעם 2.גיל:17 וקצת 3.תאריך לידה:14.5.1986 4.כינוי:בחיים אין ממש כינוי...כל מיני שמות חיבה או שמות מוזרים שחברים 5.דופקים מידי פעם..6.תכונה טובה:בעל חוש הומור בריא 6.תכונה רעה:בעל חוש הומור חולני. 7.חולשה:רופאי שיניים 8.אובססיות:מקווה שאין. 9.פאדיחה:לדבר עם מישהו בטלפון במשך כמה דקות ולגלות שזה לא הבן אדם הנכון. 10.כאב:מוות של אדם קרוב. 11.משאלה:לעבור כבר טסט. 12.זיכרון רע:בחירות 99,הולך ברחוב עם חולצה של המפלגה שלי,לבד,ומותקף ע"י חבורה גדולה מכל הגילאים של נוער ימני,מכות ויריקות
13.זיכרון טוב:הנשיקה הראשונה עם החברה שלי,ועוד כל מיני,טיולים וכו' 14.טיסה לבד ושהייה למשך שבוע עם חברים גרמנים בגרמניה,כולל טיול אופניים...בלי הורים או כל ישראלי באזור,גיל 12. 15.געגוע:לסבתא שלי ז"ל,שמאד מאד אהבתי 16.פחד:אבדן. 17.לא רוצה לשמוע שוב לעולם:"הטעויות שלך היו..."(אחרי טסט,ותמיד זה משהו קטן ובודד) 18.קמיע:אין ממש. 19.חג:יום העצמאות(יומולדת ושמחה) חנוכה,פורים וגם פסח(הרבה,מה לעשות) 20.אוכל מועדף:ביתי(של אמא שלי ושל המשפחה בכללי),סיני ואיטלקי.ולאחרונה גם פירות ים...(שמאלני או לא שמאלני) 21.מאכל שאני שונא ולא אסכים לאכול:קוסברה,עגבניות חיות. 22.קולה,שייק פירות 23.קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה בעיקר,אבל אוהב לגוון כמו בכל דבר. 24.ממתק:.שוקולד חלב,כמה שיותר משובח:)אבל משתדל להימנעע 25.עוגה מועדפת:גבינה ושטרודל תפוחים של אמא שלי,ושוקולד(נמנעים!) 26.כחול 27.חיה מועדפת:כלב
28.חיית מחמד:כלבה שעונה לשם "ניקי" 29.ספורט מועדף:כדורגל 30.מספר מזל:7 31.ספר:נאמנות גבוהה ו...הארי פוטר,פטתי,אני יודע. 32.סרט דיסני:אלאדין! 33.סרט:חומות של תקווה,נאמנות גבוהה ופורסט גאמפ 34.שחקן:ג'וני דפ וטום הנקס,שחקנית:אנג'לינה ג'ולי:) 35.זמר:באמת שיש יותר מידי,נקצר ב:ברי סחרוף,שלום חנוך שלמה ארצי ויהודה פוליקר(וזה רק בארץ) 36.סדרה מועדפת:משפ' סימפסון הקלאסית,ויש עוד הרבה. 37.מקצוע אהוב:היסטוריה,ביולוגיה פעם. 38.מקצוע שנוא:אין...שונא את כולם בצורה שווה
39.מקום בעולם:פראג,אמסטרדם,סאן פרנסיסקו.שלושת אלה הכי הכי. 40.הגנה על חניכים בצופים מפני כמה שיכורים שהרביצו לי במקום. 41.מעשה טיפשי:אין מקום לפירוט כאן... 42:גופיות 43.המצאה של כל הזמנים:מזגן,דאודורנט,ואמצעי מניעה:) 44.עונה מועדפת:אביב וקיץ 45.מאמין בגורל:כן... 46.אלוהים?לא בעולם הזה. 47.גלידה בכוס או וופל:כוס 48.זריחה או שקיעה:תלוי במצב,שקיעה רוב הפעמים. 49.בליינד דייט:נגד 50.ג'ינס או סתם...:תלוי 51.בזבזן או חסכן:תלוי... 52.מלפפון! 53.קור או חום:זאת נבלה וזאת טריפה. 54.לישון או לקום:תלוי אם יש סיבה לקום. 55.חוך או הרים:שניהם. 56.קרמבו וניל!! 57.תות או בננה:ביחד! 58.מכופתרת או רגילה:תלוי באירוע 59.שיר שגורם לי לצחוק:כוורת-שיר המכולת 60.שיר בכי:מיטל טרבלסי-הו רב חובל,יהודה פוליקר-יורם,ויש עוד שאיני זוכר 61.שיר של כל הזמנים:יש הרבה שירים שאני מאד מאד אוהב ומושפע. 62.השיר שמזכיר לי את הבן אדם שאני הכי אוהב:הפרוייקט של עידן רייכל-אם תלך,extreme-more than words, 63.שיר בחתונה שלי:דיויד ברוזה-האישה שאיתי 64.שיר ללוויה:למה למהר? 65. שירים שלא הייתי מכיר בלי חבר ואני אוהב:יש כמה,לא זוכר,היחיד שכן:הביצוע המקסים של counting crows-big yellow taxi 66.תיאור עצמי(פנימי):בן אדם עם ראש על הכתפיים שאוהב גיוונים ושינויים. 67.חברים טובים:לירן,שראל,גל 68.גלידות:ג'ירלדו(קרם עוגיות וכל הטמעים,משתנה) ד"ר לק(וניל נוגט ועוד גיוונים) 69.תכונות שאני מעריך אצל חברים טובים:פירגון,תמיכה,חוש הומור. 70.התחברתי לראשונה:לפני כ8 שנים. 71.אתרים כשמשעמם לי:ספורט,חדשות,הומור 72.פורומים קבועים:ראשל"צ,נוער מרצ,זיהוי שירים,שבט שורק(צופים),חדרי כושר. 73.smaSH^-הסיפור הוא שסמאש זה חבטות ומכות בסלנג אנגלי\אמריקאי...ואני ווחבר שלי אהבנו להגיד את זה במקום "מכות" ,וגם דיסק ענק של האופספרינג. 74.אהבה ממבט ראשון-כן 75.ע"ס +72נוספים על נושאים מעניינים שאני לא קבוע בהם כמו רדיוהד,כדורגל ועוד. 76.כשאוהבים אותי ואני לא אוהב:גלוי עם הבן אדם... 77.הדבר הכי מושך:עיניים ופנים באופן כללי 78.חברה:יש לי את המושלמת. 79.אחות אחת 80.אם הייתי מתחבר עם אחותי?כן,היא אחלה בן אדם. 82\81.דבר ראשון על הבוקר ואחרון בערב:צחצוח שיניים 83.מחשב,כדורגל,צופים,לקרא מידי פעם 84.לאי בודד:את החברה (המדהימה) שלי 85.נוסע ולא אשכח:מצלמה,פלאפון ומוסיקה 86.חיה שהייתי בוחר להיות:מתלבט בין כמה.אין בינתיים. 87.מעדיף את הערבף 88.כנפי טיס 89.הארוחה המועדפת עליי היא ערב בימי שישי. 90.סעודה אחרונה שהייתי מבקש:הכי פשוטה:מרק עוף של סבתא שלי,ספגטי ברוטב עגבניות ושניצלים של אמא שלי. 91.המחשב שלי(הוא פשוט מכיל המון דברים חשובים בתוכו) 92.החברים בפורום?לא נמצאים פה=\והחברה שלי כאן:)חןשסק:)) 93.תרמתי לקהילה:יום פעילות האחרון בצופים. 94.פעם אחרונה שעזרתי לזר:כיוו בדרך מישהו... 95.אמרתי למישהי קרובה שאני אוהב אותה פעם אחרונה:היום:) 96.מצבה:נפטר בשיבה טובה ,חי חיים מלאים וטובים 97.עם חברה שלי,באיזה מקום יפה ושקט בחו"ל. 98.להחזיר את הגלגל אחורה ולשנות:בהיסטוריה הכללית-עליית היטלר לשילטון האישית-טעות שעשיתי לפני כחצי שנה שאין מקום לפירוט. 99.מקום אחר בעולם לגור בו:סן פרנסיסקו 100.ממש לא,אני מעדיף למות בייסורים.

Hii BiTcH

New member
יוו נעם...

השיר הו רב חובל גורם גם לי לבכות פשוט שכחתי אותו פתאום... ומה היית רוצה לשנות? טעות לפני חצי שנה שאין מקום לפרט... נ.ב:בהצלחה עם חן אח שילי!:)

cobainos

New member
גנית

כן זה שיר מרגש...כל עצרת לזכר רבין,לפחות בראשונות,היו לי דמעות בעיניים שהשמיעו אותו. ואם אין מקום לפרט פה,אז אין מקום:) ותודה:)

Hii BiTcH

New member
תורייי...

1.שם:גנית 2.גיל:13 וחצי. 4.כינוי:Hii BiTcH,גניתוש,גנוש,גנגן,גנוש...(ויש עוד הרבהההה) 5.תכונה טובה:חברה טובה... 6.תכונה רעה:רגישה מידי. 7.חולשה:בנים עם קוביות בבטן..:) 8.אובססיה:האינטרנט שהרס לי ת'חיים:) 9.פאדיחה:וואוווו שאני לא אתחיל...אני אוהבת לעשות לי ולאחרים פאדיחות:) 10.כאב:סבא ז"ל.. 11.משאלה:אושר.. 12.זכרון רע:סבא ז"ל.. 13.זיכרון טוב: 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך:הבית של אבא לשעבר..לפני שהכיר את חברה שלו והתחיל הבלאגן בחיים שלי. 15.געגוע:לבית הישן של אבא...ושהיה לו את כל הזמן אלי ואל אחים שלי. 16.פחד:להיות לבד. 17.אתה לא רוצה לשמוע שוב:אבא ואמא רבים...צעקות..שקרים.. 18.קמיע:שרשרת שסבתא הביאה לי לבת מצוה:) 19.החג האהוב עלי:ט"ו בשבט...קרוב למומולדת שלי:) 20.אוכל מועדף:פסטה בשמנת:) 21:המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:גפילטפיש (נראה לי ככה רושמים). 22:שתיה מועדפת:קולה,פאנטה,ספרייט,תפוחים. 23.קינוח מועדף:גלידה. 24.ממתק מועדף:תפוצ'יפס. 25.עוגה מועדפת:עוגת גבינה. 26.צבע מועדף:כתום! 27. חיה מועדפת:אממ אין...אבל אני רוצה כלב כדי להתגבר על הפחד:) 28. חיית מחמד [אם יש]:אין אבל עוד יהיה. 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 8 31. ספר: אני קריסטינה פ. 32.סרט דיסני מועדף:מלך האריות 33. סרט: אין.. 34. שחקנ\ית:יש הרבה 35. זמר\ ת:וואו שאני לא אתחיל 36. סדרה מעודפת:סקס והעיר הגדולה 37. מקצוע אהוב:ספרות.. 38. מקצוע שנוא:מ=ת=מ=ת=י=ק=ה= 39. מקום בעולם:הוואי 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא לפירסום:) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:וואו יש פוווול 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינסים 43. ההמצאה של כל הזמנים:אממ...:\ 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףףף שקובי מחבק אותי:) 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן בטח 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?באמונה שלמה 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד אבל אני תמיד עושה את זה... 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם...תלוי במצב רוח 52. מלפפון או עגבניה?עגניות שולטותתתת 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישוווון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:עושה ביד-שייגעצ 60. שיר שגורם לך לבכות:כל הדיכאון... 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:דכאון מזכיר לי את יוסי וכמה שהוא פגע בי:( 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:ים של דמעות,בוכה על הקבר 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:כל הדיכאון המגעיל שקובי תמיד שר לי..הוא לא מבין שאני כבר לא אוהבת דיכאון!!!!! 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?חיצונית פסדר..התנהגוגתית..אממ יש מקרים והרבה מקרים שאני לא מתנהגת כמו שצריך. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אלין,נטע,שיר,ליאל,חן. 68. הגלידה הכי טעימה?וניל עוגיות. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?היא יודעת להקשיב.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?אממ...יש לי אינטרנט מעט זמן יחסית אבל תמיד התחברתי מהבית ש אבא שלי פעם בשבוע 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אין לי ממש...אייסיקיו וכאלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?רק פה-זה הפורום הראשון שלי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?הכינוי שלי זה Hii BiTcH והוא לקוח מג'קאס אממ בעיקרון התחלתי לקרוא לכל אחד ביץ':) ואני נהנת מזה... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יש אבל לא ממש קרה לי 75. באיזה פורומים אתה?רק פה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אממ אני מרגישה די טוב האמת... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? בייבי פייס:) 78. יש לך חבר\ה?כן!!! והיום לי ולקובי אהובי יש שבועיים!!!!!!!! 79. כמה אחים ואחיות יש לך?שלוש אחיות ושתי אחים כאילו כולל אני אנחנו חמש אחים ואחיות. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? עם אח שלי כן... 81.למה?כי הוא מצחיק וכיף איתו. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? משנה צד וממשיכה לישון:) מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עוצמת עיניים וחושבת על קובי. 83. מה התחביבים שלך? מחשב,TV,חברות,קובי,ידידים. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?קובי...חיה וסירה אם נריב חס וחלילה. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אממ בגדים?:\ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלבה לבנה יפה כזאת:) 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב:) 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? בגדים,בשמים אממ שלא יגידו לי הרבה לא. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פסטה בשמנת:) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אממ...אני חושבת שהשרשרת שסבתא שלי הביאה לי.. 92. מי החברים שלך בפרום?אני חדשה אבל כולם חמודים לאללה... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?קהילה???? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת...כנראה עבר זמן... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אתמול:) לקובי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?עברה הרבה..אבל לא תעבור יותר כלום... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם קובי בחורף מתחת לשמיכה חמה.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?אין לי מושג.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אממ אולי הייתי רוצה לבקר בהוואי ומיאמי וכאלה אבל זאת הארץ שלי ואני אוהבת אותו ואני ישאר פה! 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ממש לא...אני ימות במקומו ואם אין בררה אז הוא ימות ואני אתאבד אחריו. אוייש זה היה ארווווווווווך

Hii BiTcH

New member
בקשה אחת קטנה...

אני מתחננת...תקראו את מה שרשמתי..שלוש ורבע שנים ישבתי על זה...

actress

New member
חרשתי על השאלון ושמרתי את התשובות..

1.שם: מיכל 2.גיל: 22 3.תאריך לידה: 20.3.81 4.כינוי: actress 5.תכונה טובה: חייכנית, עוזרת לזולת 6.תכונה רעה: בזבזנית 7.חולשה: שוקולד 8.אובססיות: שוקולד 9.פאדיחה: לדרוך על מוקש 10.כאב: בזמנו ששאלו אותי היה בבוהן עכשיו בברך ובאצבעות כי שוב אני לוחצת על העתק והדבק
11.משאלה: בנתיים כל המשאלות התגשמו יש עוד קצת וזהו 15.געגוע: להיות קטנה 16.פחד: להזדקן בידיעה שהעולם הולך להחרב ואין גלגול נשמות 17.את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18.קמיע [אם יש]: פינגווווווין 19.החג האהוב עליך: פוריםפורים פורים 20.אוכל מועדף: שוקולד + ג'אנק פוד 21.המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול:אורז, אפונה, פופקורן, תפוחי אדמה, בקיצור כל אוכל מבושל שבריא. 22.שתיה מועדפת: מנגו בקרים וקולה במוגזים 23.קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה / סופלה שוקולד חם בקיצור מה שיש עם שוקולד 24.ממתק מועדף: איך לא מה שקשור אך ורק בשוקולד 25.עוגה מועדפת: שוקולד 26.צבע מועדף: שחור אבל עכשיו עברתי קצת לכחול 27.חיה מועדפת: פינגווין מארצות הקור וכלב מארצות החום 28.חיית מחמד [אם יש]: היו לי די הרבה חסר לי לאסוף נחש, חתול, כלב והעיקר העיקר בא לי לגדל פינגווין!!!!! 29.ספורט מועדף: כדורסל 30.מספר מזל: 24 אבל בעיקרון 3 (יש לי על זה סיפור מדהים ) 31.ספר: הארי פוטר 32.סרט דיסני מועדף: כל הסרטים עוברים אצלי 33.סרט: מתייחס לסע' 32 אבל כל מיני מה שיבוא יבוא 34.שחקנ\\ית: חנה לסלאו, מיכל ינאי וסנדרה שדה 35.זמר\\ ת: סי היימן 36.סדרה מעודפת: בוורלי הילס, אסתי המכוערת וכל הסדרות המצחיקות 37.מקצוע אהוב: אם היתי בביה"ס אז תאטרון 38.מקצוע שנוא: אם היתי בביה"ס אז מתמטיקה חוץ מזה מי בכלל אוהב מקצועות? 39.מקום בעולם: אך ורק אנטארקטיקה!!!!! 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: תלוי בלבוש ובהרגשה האוירית והאקלית 45.את\\ה מאמינ\\ה בגורל? אני חושבת שכן 46.את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא חושבת 47.גלידה- בכוס או בוופל? מה שיבוא יבוא אבל שיבוא טוב כדי שאוכל לאכול את זה עם פאדג' חם של שוקולד 48.שקיעה או זריחה? לא משנה לי 49.בליינד דייט- בעד או נגד? מסתבר שהקול שלי עושה את זה לאנשים בבלינד דייט דרך הטל' וגם שנפגשים לאחר מכן אז בעד

actress

New member
וכמובן שיש המשך ....

50.ג'ינס או סתם מכנס?מה שבא ברוך הבא תלוי באיזה אירוע 51.בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית?או או שאלה יפה בתור מכורה לשקולד ושאני שומעת שיש המצאות חדשות אז בהחלט בזבזבנית 52.מלפפון או עגבניה?תמיד אהבתי מלפפון ועגבניות? אז רק שרי 53.קור או חום? מתייחס לשאלה 44 54.לישון או לקום? אממ.. כל עוד אתה נהנה להיות ער ולעשות את מה שאתה אוהב לעשות אז לקום אבל בעיקרון לישון זה גם כיף. 55.חוף או הרים? לא משנה לי 56.קרמבו- וניל או שוקו? אהההמ... אהההמ.. שוקו דפנטלי! 57.תות או בננה? אם אין ברירה אז בננה אבל בעיקרון מנגו 58.חולצה מכופתרת או רגילה? בשניהם את חשופה ומציצים 59.שיר שגורם לך לצחוק: "תחלמי בגדול" השירים של סי היימן והשירים של דיסני וערוץ 6 המחרוזת שלהם. 60.שיר שגורם לך לבכות: "תחלמי בגדול" / "כמו צמח בר" ועוד כמה שירים של סי היימן 61.השיר של כל הזמנים: כל אחד ובחירתו מסובך 62.שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת:מתייחס ללסע' 59+60 63.שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מתייחס ללסע' 59+60 64.שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: היא גדולה היא גדולה או על ראש הגבעה עומדת פרה עושים לה קרניים והיא לא מרגישה... אני עוד לא תכננתי מה מי מו 65.שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: ? 66.איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חמודה, מתוקה, חייכנית, קטנה קטנה אבל מגיעה לדרך הנכונה. 67.שמות החברים הכי טובים שלך: נעמה, זיו (יש עוד הכל בהכנה ) 68.הגלידה הכי טעימה? שוקולד (חזרנו על זה בכמה סע') 69.מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? נאמנות 70.מתי התחברת לראשונה לרשת?שאלה פגז איך ששמעתי שקיים נט 71.לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? תפוז, רכילויות ומה שיעזור לי להפיג את השעמום 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? שאני מנהלת ובכל מיני אחרים 73.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שחקנית כי אני למדתי 16 שנה משחק בסדנא ואני שואפת להיות כזאת 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? בכל מיני 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?יופי וציצים כמו פאמלה אנדרסון 78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? אני בוחרת אנשים חיובים שמאמינים בדרך שלי ואני בשלם ולא מתקרצצים ולא מתחילים לבכות על כל שטות 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מתחברת לנט (בעיקרון אני מחוברת רצוף אז נכנסת לבדוק מה קורה 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מתחברת לנט אותו דבר כמו סע 81 83. מה התחביבים שלך? אינטרנט, קריאת מחזות,לראות הצגות,לנג'ס 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את עצמי 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלא' ואם היה לי מחשב נייד לפטופ אז גם את זה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? מלבד פינגווין כלב כי מלטפים אותו ותמיד מדברים איתו על הכל 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בכל שעה יש משהו אחר הקשור ביום 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? פינגווין 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אין כזאת אני אוכלת אותו דבר בכל השעות 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? שאני אוצא להורג אני אחשוב על זה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב והבובות של הפינגווינים 92. מי החברים שלך בפרום? אפליה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? דקה דקה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני כל הזמן עושה את זה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? תמיד 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?מאיפה לי לא חשבתי על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? באנטארקטיקה 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?!| אני חושבת שאם הגלגל היה מסתובב אחורה לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי היום כי הכל היה משתנה. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנטארקטיקה 100. ואחרון חביב-את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? תמיד אני שמה אותי לפני מה שקורה לבנאדם האחר כך שאני מוכנה להשקיע עד הסוף כדי שלא יאונה שום רע לשום בנאדם. (אפילו לאלו שאני שונאת)

Hii BiTcH

New member
אממ מיכלי?

השקעת אה מאמי? חח קראתי הכול רק בגלל שהדגשת והיה יותר קל לקרוא את זה.. אני מקווה שתקבלי את הפינגווין שלך בסוף חח:))

actress

New member
הלוואי, והשקעתי גם בגלל שכבר עשיתי

את זה מלאאאא פעמים אז תמיד אפשר לחזור לאריכיון והופ... העתק והדבק...

למעלה