משה הקיפוד 17

דורון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ExsoTic Cop

New member
את הכובע הוא אוכל השאלה אם הוא נחסם חח

הוא ביקש גם חסימה...

ShukyD

New member
אני יודע שיש כאן כמה אנשים שרוצים להחליף את

ההנהלה.. אבל לא ככה זה יקרה
אז לא, הוא לא נחסם... אבל זה בשביל שאר הגולשים שחושבים להביא מידע מ"מקורות פנימיים"

טוב מאוד יאללה משה הביתה

ולהאדים את רונית שתביא לנו גם בשבוע הבא את המודחים רונית קלעה בול

droriko

New member
ואולי גם רונית סתם ניחשה?

ואולי שבוע הבא היא תטעה וגם אותה שוקי יתלה בכיכר העיר? אתה יודע איזה אידיוט זה יוציא אותך?

אתה יצאת פה הכי אידיוט

מה הסיכוי שמישהו יביא שלושה שמות ושלושת השמות הם אלה שיופיעו לא תגיד רונית אמרה שם אחד אמרה שלושה שמות!!! גם אם היית נותן 20 ניחושים לפני השידור לא היית מעלה על דעתך שזה יהיה השלישיה הזאת אני מאמין לרונית ב100% וכל אחד ראה את זה בפורום ולדעתי בפעם הבאה אם היא תגיד שוב שמות ושהיא קיבלה את זה מההפקה כמו הפעם אני יאמין לה

droriko

New member
יוסי כולם ידעו שיעלה, והרוב ידעו שעינב לא אית

הי בסך הכל ניחשה נוכן את השניים הנותרים (שי ושיפרה) אבל אתה מפספס לגמרי את העיקרון שלי . לא אמרתי שאתה אידיוט , סתם יצאה לי הודעה בוטה כדי להבהיר את הנקודה , שהיא האבסורד של להמליך איזה כינוי מסויים שאתה לא מכיר ובאותה המידה לזרוק לתהום כינוי אחר שאתה לא מכיר באותה המידה .

שים לב בשירשורים הקודמים מהיום כמה אמרו

שאיתי יעלה אני הייתי בטוח שאיתי יעלה וגם ונסה הרבה חשבו שתעלה תראה לי מישהו אחד בפורום שרשם שניים שיעלו לגריל והם עלו אהה ותראה לי את זה לפני ההודעה של רונית

חוץ מזה היא גם כתבה את זה 4 פעמיים!

ז"א הייתה נחרצת בדיעה שלה רונית עוז דוברת אמת

ShukyD

New member
לא ראיתי את ההודעה של רונית אז-

דבר ראשון אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק לפני שאצא למסע הבלתי אפשרי של למצוא את ההודעה לבד דבר שני אני אשאל אותך אם היא יצאה בבטחון כל כך מופרז ואמרה תשמעו חבר'ה, אין יותר ספקולציות, בדוק בדוק זה מה שיקרה או פשוט הימרה וקראה טוב טוב את המשחק ואת מה שהולך שם? אם בנאדם לא כל כך בטוח בעצמו ברמה של להגיד "אם אני טועה שיחסמו אותי!" ולסמוך על המזל, אז אין סיבה לעשות לו דבר כזה אבל אני חושב שכן יש צורך שזה יתנוסס בראש הפורום לפחות שעה שעתיים, כי אם לא לחסום אז זו הפעולה הראויה מעבר לזה, מי שיש לו בעיה - שיתלונן.

דורון

New member
הבחורה ידעה על מה היא מדברת ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif|שמאל

שום סיכוי שמישהו היה עולה על השמות האלה לפני התוכנית. הודעה1 הודעה2 הודעה3 ויש עוד הודעות שלה באותו שרשור שהיא אפילו מוכנה להתערב על כסף שהם המודחים. מישהו מההפקה אמר לה מי המודחים בדוק.

droriko

New member
למה זה נראה לכם כל כך "הארדקור"

זה שהיא אמרה ששי יעלה להדחה? גם אני ועוד כמה אמרנו בסקר של שבת . זה שהיא אמרה שלצד שי תעלה שיפרה? לא היה הרבה סיכויים לזה, אבל אין לך הוכחה שזה לא יותר מניחוש . כנראה שהיא יותר חכמה ממשה קיפוד כי היא בניגוד אליו הלכה על אנשים קשים. הרי גם אם איתי היה עולה אף אחד לא היה מאמין למשה קיפוד שהוא מקורב , כי זו היתה בחירה צפוייה , אבל בזה שרונית ניחשה את השניים זה פתאום יוצר אצלכם תחושב שהיא באמת מקורבת ...... יכול ליהות שהיא באמת כן מקורבת, אבל אני רוצה לראות הוכחות , סתם ניחוש זה סתם ניחוש .

י'גנוב היא ניחשה 3

ואל תגיד שיוסי זה לא ניחוש כי זה היה יכול להיות באותה מידה גם עינב

דורון

New member
כמו שאורן רשם...

היא ניחשה בול שלושה! מה הסיכוי??? יש שבועות פה שהיו ארבעה ואפילו חמישה מועמדים להדחה. בנוסף לזה שהיא ידעה את השמות היא גם ידעה שלא יהיו יותר מועמדים להדחה, רק שלושה השבוע.

זה כן "הארדקור", 30 איש הימרו בסקר ולא ניחשו

שרק שי שפרה ויוסי יועלו להדחה.. אז נראה שאפשר להגיד שהסיכויים של מישהי שאומרת בביטחון ובכמה הזדמנויות שאתה רוצה להתערב ששי שפרה ויוסי יועמדו להדחה אפשר להאמין שהיא ידעה את זה מראש!

למעלה