משה הקיפוד 17

איתי בל

New member
היא גם אמרה שיכנסו דיירים חדשים

ושיכנסו בתחילה לסויטה כתחנה ראשונה ובסויטה כרגע נמצאים שפרה וצבר... אז אני מטיל מעט פיקפוק אפרופו אבל מי נכנס לבית הגדול אני שעמית שמועה לא רעה ממקור מאוד טוב אבל זה בגדר אולי לא רוצה להגיד יותר מידי אך מדובר בכלב בר מזל... אבל זה לא סגור סתם מגניב אם זה באמת יקרה מה שכן היום היה קטע מצחיק בעבודה מישהי דיברה עם לקוח שאמר שהוא עבר את המבחנים והאודישנים ושהוא נכנס לאח הגדול... אבל אני מטיל פיקפוק ממש לא נראה לי מה שכן אם יהיה מתמודד חדש ערבי שכרגע אני לא זוכר את שמו אז הוא לא שיקר..אבל אני בספק לגבי זה

איתי בל

New member
לא חושב

אני חושב שלזה היא התכוונה... קודם כל אין שום היגיון לשים את המתמודדים החדשים בסוויטה קודם כל לפי הבנתי יש כניסה אחת לסויטה דרך המדרגות... דבר שני מה עוזר להם לשים אותם בסויטה אם הם כבר בחרו מתמודדים סביר להניח שהם סוגרים אותם במלון כמו שסגרו את כולם לפני שנכנסו

droriko

New member
לא לעניין ההשפלה הזאת

פשוט אל תאמין לו יותר וזהו, אבל להעלות הודעה מיוחדת על זה ועוד לנעוץ אותה? (?WTF) מה עובר עליך כבוד המנהל?

ShukyD

New member
כמו שאמרתי - למען יראו ויראו

לא לעניין או כן לעניין כל אחד ודעתו מי שמחליט לבוא לפורום, לטעון שיש לו מידע ממקור פנימי לטעות ולהטעות ועוד יוצא בכאלה הצהרות שאם הוא טועה אז כך וכך שיקח את זה בחשבון ואח"כ ישא בתוצאות מה קרה, אתה מזדהה איתו? אני אדאג שכמו שאני אאמין לו אף אחד לא יאמין לו ושילמדו שלא כל אחד שבא ומדבר בבטחון יודע מה הוא אומר, זה הכל.

droriko

New member
אם הייתי מזדהה הייתי עושה את אותו הדבר לא?

ואני גם חושב שאנשים כאן בפורום צריכים ליהות מספיק בוגרים כדי לקחת בערבון מוגבל הודעות דרמטיות של כל אחד מיושבי הפורום, ולדעת שאם סתם איזה כינוי פה אומר שהוא מכיר את החבר של האח של השכנה של זה מההפקה והוא יודע מה יקרה בראשון אז לא צריך לבנות על זה הרים וגבעות. הם לא צריכים אותך שתנהל בשבילם את הדברים.

ShukyD

New member
אבל אני בוחר להשתמש בניהול שלי

כדי להראות את זה לכל האנשים שלא רואים את זה לבד ואולי צריכים אוקי? אנשים שכן בוחרים להסתמך על אנשים כי זה נשמע להם אמין לא כולם אכלו מספיק כאפות בחיים בשביל לחשוד בכל אחד... מעבר לזה אני חושב שאתה כבר עשית את אותו הדבר ובגלל זה התגובה שלך נראית כמו שהיא נראית את השאר נשאר למסרים אם תרצה, כי זה לא התפקיד שלי להתעסק איתך.

droriko

New member
כשארז טל אומר שאשר לא עולה ואשר כן עולה

א-ז זו כאפה לפנים אבל כשאיזה כינוי בשם "משה קיפוד 17"(זה נשמע לך כמו גורם בכיר בהפקה?) בא ואומר שאיתי עולה והוא לא עולה בסוף אז זו סתם בדיחה לא משהו ולא יותר , לא צריך לנעוץ אשכול בשביל זה!

אם אתה האמנת לו זה בעיה שלך..

אבל אתה מנצל את כוח הניהול של לשם מטרות אישיות כי לרוב האנשים פה בפורום לא אכפת בכלל ממשתמש בשם משה הקיפוד 17 ולא מכיר אותו ..

shy6

New member
הוא גם זייף את רשימת הSMSסים

שקיבל כל מתמודד בשבוע שכולם היו מועמדים להדחה :)

JasPoint

New member
אל תהיו שאננים

אנשים פה שולחים SMSים לשפרה כדי ששי יעוף ושוכחים מיוסי. בסוף תישארו עם שניים שאתם לא אוהבים... פעם ראשונה שההדחה לא הייתה צפויה, סוף סוף יש מתח. הייתי בטוח שאיתי יהיה על הגריל לפי איך ששי וצבר לכלכו עליו בפני כולם. באופן אירוני מי שדפקה את שי היא רנין שהצביעה ליוסי ולא לאיתי. שי בטוח היה מנצח את איתי. לאון יצא מלך. כל השבוע שי דורך עליו ונראה כאילו לאון מקבל את זה בכניעה מוחלטת, ובסוף הוא מגלה אופי ומעמיד את שי להדחה.

מקבל כל גזרה שתגזרו עליי

היטעו אותי ובענק !!!!!!!!! לא הייתי יוצא סתם בהצהרה כזאת... והמקור שאמר לי את זה יודע ובוודאות, או שהוא רצה לעבוד עליי, או שהוא לא רצה לחשוף.... כי כידוע שי הוא הפיבוריט שלי מההתחלה ועד הסוף. מצטער פורום יקר ..... אכזבתי

ShukyD

New member
פעם הבאה תהיה בטוח לפני שאתה אומר

ובגלל שהשירשור הזה היה בעיקר בשבילך, עכשיו הוא יורד מנעיצה

ואני מקפיץ בשביל רונית-היא המלכה האמיתית

יאללה לתת לה אדום ושבוע הבא היא תגיד מי יהיה שוב

למעלה