משחקקקקקקקקק הדירוגים-...ניק

../images/Emo41.gifמשחקקקקקקקקק הדירוגים-...ניק../images/Emo197.gif

עוד מתמודדת עם כמה תמונות מ-ד-ה----י---ממממממממ---ות. ניק! כמובן עונה 5 שולטתתתתתתתתת לגמרי עם עונה 6 ובגלל זה היו כמה פוטושוטים שהבחורה פשוט הפגיזה. בכל עונה אחרת מול כל המתחרות הייתי נותן לה לזכות! אבל מול ניקווווווווווווווולללליי
האלוהית לא היה סיכוי :( התמונות: תא הטלפון הקאברגירל ההודית גיבורת-על שחור לבן תוספת שיער דנייייייייייייייייאאאללייי שיצאה אלוהייייייתתת אבל טיירה

NP16

New member
ושוב,אין לי מושג איך נראית התמונה של ניק,

ב תור גיבורת העל.והיא עוד הפייבוריטית המוחלטת שלי בעונה הזאת. 1.ללא ספק,ההודית! 2.ללא ספק,השחור לבן המדהים. 3.תוספת שיער..זה בניתוח פלסטי נכון? 4.תא טלפון..לא הכי אהבתי. 5.קאבר גירל..חביב.

NP16

New member
תודה! :) תמונה מעולה. ובדירוג:

1.ללא ספק,ההודית! 2.ללא ספק,השחור לבן המדהים. 3.תוספת שיער..זה בניתוח פלסטי נכון? 4.גיבורת על 5.תא טלפון..לא הכי אהבתי. 6.קאבר גירל..חביב.

khzh120

New member
מדרגת:../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

1.ההודית
-ה-תמונה 2.שחור לבן-ממש יפה. 3.תוספת שיער 4.גיבורת על 5.תא טלפון 6.קאבר גירל חח וטיירה באמת יצאה רע כאן...

khzh120

New member
../images/Emo45.gifטעם טוב יש לך../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

:)

Manga136

New member
מדרג. ../images/Emo142.gif

1.תוספת שיער. 2. ההודית. 3. גיבורת על. 4. קאברגירל. 5. שחור לבן. 6. תא הטלפון. (למה לשים תמונה של דניאל אם מדרגים תמונות של ניק?
)

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאולי תשים את התמונות גם?

כי אני לא באמת זוכרת איך התמונות שלה נראות.

NP16

New member
ההודית../images/Emo99.gif

אגב יש לה גם תמונה ממש יפה ביצירת אומנות:)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

1.תוספת שיער-תמונה מושלמת ברמות. 2.ההודית-אכלה את כולן בלי מלח.מדהימה. 3.גיבורת על-אי אפשר להאמין שזה הפוטושוט הראשון שלה. 4.תא טלפון-תמונה מהממת. 5.שחור לבן-פייירררססססס!#@%@% 6.קאבר גירל-חמוד.

למעלה