משחק אותיות

archer girl

New member
../images/Emo41.gifמשחק אותיות../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

סבב שני ^^ וכי יש הרבה חדשות [^_^] אני אסבר חוקים.
אני נותנת מילה [שקשורה לרקיע כמובן], ומהאותיות של המילה הזו, אתם מרכיבים כמה שיותר מילים. - אסור להשתמש באותה אות פעמיים, אלא אם היא מופיעה פעמיים במילה. - מותר להפוך אותיות רגילות לסופיות ולהפך ^^ האמ, והפעם, המילה היא-
הרקיע השביעי
[כמה שאני מקורית
].
תהנו.

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

רק רקע רע שבע [7] שבע [לא רעב XP] קרע יש שי ביי קיר ריק יבש הקשיב קשב שיר שקר שיקר שיקרה הקשיבה עקב בקעה הר רעב רעבה שבעה רעה עיר עיירה קר קרה שקע שקעה קרעה עקבה שב שבה ישב ישבה שיבה ירק ירקה

SoldieRonit

New member
HELLO SIS ../images/Emo8.gif

כמה שאני מאושרת שקפצתי לבקר
קרע (שם) קרע (פועל) רקיע רקע (מאחור) רקע (ברגלו) רקיע הר רע (ההפך מטוב) עיר שבע (מספר) שבע (אוכל) רק קר קרה בי (בתוכי) בי (אות) יבש יביש ישב שב (ציווי) שה שב (שעורי בית) ביש עקרה (לא יכולה ללדעת) עקרה (פועל) ישי שי (שם) שי (מתנה) שר (שם) שר (פועל) שרי (שם) שרי (ציווי) שיר (שם) שיר (יצירה) הרה השבעה שבעה (אבל) שבעה (מספר) שבי (שם) שבי (לכוד) שבי (ציווי) השרה שרה (שיר) שרה (שם) הקרשה קריש השיר שרק (שם) שרק (פעולה) קרש יקירי יקיר קיר ריק (שם) ריק (ואקום) עריק עריקה ריקה ער ערה רע (ידיד) שב (חזר) שיקר שקר שיקרה שיק קיש בעה בהה עב עבה בעע טוב זה על קצה המזלג - כי אני צריכה לקחת את אמא שלי לעבודה

SoldieRonit

New member
אז אני פסולה ??!

נו ,שוין שאלה יהיו הצורה שלי . ונגיד שהתכוונתי לרקיע (שמיים) ולרקיע(ה)

יאללה!

רקיע שבע ירק יש שב קיר רע שעיר שק רק בעע (זה מילה ? ) זה נראה הרבה אותיות.. אבל אי אפשר להרכיב מילים!! מזה ?!?!

אני אנסה../images/Emo29.gif

אני בטח אחזור על דברים שאמרו פה אז סליחה -הרקיע השביעי- הר רק רע ער שב עע (קיצור של עיין ערך
) שה (חיה כזו כמו הכבשים ואלה) עיקר עיר (הבן של החמור והאתון) קר יש היי שקע שר עב (ענן)

למעלה