משחק אותיות

archer girl

New member
../images/Emo41.gifמשחק אותיות../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

סבב שלישי :X וכמו שאמרתי, יהיה בכל יומשלישי סבב
והפעם, שוב, כמה מקורי מצידי :X-
העיירה גלאנוק
, כי סתם גלאנוק זה מעפן מידי :X יאללה, תעשו!

archer girl

New member
אני../images/Emo79.gif

גל אולר עיר עיירה יער לא אל לאן לק קל לה [תו] לה [נקבה של לו] לו קונה לינוק ינק ינקה על גן נגע נגעה נגעו נעל נעל [יענו, נעל נעל :X] נעלה נעלו גילה גילו גילינו קנה קנו ניקה ניקו קינא קינאו קינאה נקע נקעה יונה רע ער קנה [של רובה] ערה לן לנה לנו לינה אלון עלה עלו עלינו נעלה יעלו נוקייה [הפלאפון :X] אני אנו ענה ענו נע נעה נעו גאה [זכר] גאה [נקבה] גיא עגיל גיל גילה [שם] רן נר ניר נירה רועה רוע עיריה אור אורה אורי נראה נראו רינה גיר נגר גינה נמ זהו אינלי כח

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

עיר גל לן נול רע ראי קיר רק קר רגל לק קל קרע קרעה קרא קראה רוק רון נורה קורה עור אור אורה ריק ראה קנה רן נר קול לוקר קראו ראו קרעו ג'וק ג'וקר ג'אנק עגיל עגול עגולה עוגה עוגייה גיא גיר גיל גול עקר עקרה הרג הרגה הריגה גילה ארג ארגה קן ניר רעה רוע גער גערה גאל גאלה קואלה נער נערה ניער ניערה ג'ל גועל גור אני אנו הן הוא היא יער נייר לא לו לה לי אל על עלי אלי עליו אליו גלי יאק עילג עין אין עינו עינה עיניו עיניה

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif יפה לא ידעת שמותר להשתמש ב

' אחרי אות יעני להפוך את ג(ימל) לג(') ג'

עשיתן הרבה../images/Emo3.gifעכשיו תורי../images/Emo29.gif

עייר רה הר רע ער יערה היה גל אל לא נא גן לן או לו נו קונה קול גול רגל על נע ראה נר רן גלי גליה הל הן עוגן נוער

SoldieRonit

New member
יו הו ,אני נקרעת פה ../images/Emo6.gif

רק חבל שאמרת שזה כל יום שלישי - ככה נכנסתי לפה בתקוה כל יום
עיר אי רע (חבר) רע ( לא טוב) ער רוע עור (קום) עור (ועצמות) אור (שם) אור (ההפך מחושך) עיירה הר הרה הריון נורא ארון אורן (עץ) אורן (שם) רון (שמחה) רון (שם) נורה נור נר עירני ערה רעה הער הרע גל (שם) גל (בים) גול אולג אולגה גלעין נלעג לעג לעגו לעגה קל לק (לשון) לק (אצבע) קול (צליל) קול (COOL) קולה (הקול שלה) קולה (משקה) נוגע נגע נגיעה גע געי קלנוע קנה קנייה קניה ינק ניקה נקי ניקי ניק (כינוי) ניק (שם) נקו קן (לציפור) קן (של ברבי) לן לנה אלנה אלן גלן גילה (שמחה) גילה (שם) גילה (ידיעה) גלי (שם) גלי (שיער) גלי (ידיעה) גולי לוגי לו (בשבילו) לו (מילת תנאי) ין יל לי

SoldieRonit

New member
בטעות שלחתי אז המשך

יניקה העירה העיר הארה הערה הרי הארי ריו יריה ירו ירוי רוני ניר נירה ניראה ראה ראי ירה ריק (שם) ריק (ואקום) ריקי קיר ריקני ניקר ניקל ניר נייר נקר קרן קרון קרוע קרע (שם) קרע (פועל) עקרה קערה קולגן גולן (מקום) גולן (מעדן) גולן (שם) נגולה נגילה נרגילה נרגיע רגוע גרע גרעו רגועה גרעה רגע גיר גר (זר) גר (שוכן) הרוגה הרוג גור הריגה הרג יראה (עתיד) יראה (כבוד) עין (אות) עין (לק בגוף) נע נעה נועה נוער נער נערה ניקול לקוי קלוי קלי (טוסט) קלי (שם) טוב מיציתי אחרי 162 מילים -אני הולכת לראות איזה מילים פיספתי אצליכם

SoldieRonit

New member
../images/Emo124.gifיום שלישי-פעמיים כי טוב ../images/Emo8.gif

אני ממתינה

למעלה