משחק האותיות

archer girl

New member
../images/Emo41.gifמשחק האותיות../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

הסבב ה-לא-יודעת-כמה. אני לא מאמינה שלא שכחתי @#$%^&*@#^%*!!!111
. טוב, אז הפעם-
צ'נדלר המפטון
המושי שג'ורג' אוהבת
. [האמ, רציתי משהו עם קמדן, אבל כבר היה לוסי קמדן אז זה יהיה דומה מדי :$] זהו. תעשו תעשו תעשו!
כי אחרת תהיו כרוב מעוך

אני../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

צ'נדלר המפטון: טון צד לץ מה מפה דן רץ צר פה פמוט פן נוף הר הד הן הון טרנד

archer girl

New member
אני לא כרוב מעוך!../images/Emo152.gif../images/Emo79.gif

צ'נדלר המפטון- נדר לה מה לו לנו לנו [ישנו.] צד צד [נו, צד חיות.] צדה מפה צפון למה פונה פמוט צ'דר [גבינה P: ] דל דלה טום צר צרה צרם טלה פטל מטה מטר [גשם] מטר [100 ס"מ] דולר נפל נפלה נפלו נפלנו פומלה מפל מפלה מלון [פרי] מלון [בית הארחה] צל מרד מרדה מרדו מרדנו הלם הלם [פועל] הלמה הלמו רמה רומה צמה [בשיער] צום צם צמה [לא אכלה] פלט פלטה פלטו פלטנו נפלט נפלטו מורל רון צורם צורה צור הר רם רמה רום פונץ'
. *סוגדתקשותכ"כ* מה, תרשו להתלהב
נר נורה [מנורה.] נורה [ירייה] נורו נרדם צמר דהר דהרו דהרנו לדהור פלט פלטו פלטה נפלט נפלוט נמל נמלה צמוד צמודה נצמד נצמדו להצמד רד! רדו! נרד לורד [טוש] לורד [וולדמורט
] צנום צנומה מד דם נד נדה נדם נדמה נדמו דום לפה פול [
] פונה פנו נופה נפה דלף דלפה דלפו דלפנו נדלוף לטף! לטפו פה מפנה [זכר] מפנה [נקבה] מו [פרה
] מר [אדון] מר [לא מתוק] צף צפה צפו צפנו לצוף להציף הוצף נפץ רומה פדה מנה מנו נמנה נמנו הד לה [תו] מורה לצ [ליצן] מפץ נו דו דף בלע
[פונץ'
]

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gifשכחתי לכתוב פונץ' ../images/Emo12.gif

בבקשה אל תהרגי אותי

archer girl

New member
*רוצחת אותך בדם קר*../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif

איך יכולת לשכוח? איך? הא? אז את לא אוהבת אותי! הכל היה שקר =[[[ סולחים לך.
אבל זו פעם אחרונה, ברור?

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gifלאלאלא

המושי שג'ורג' אוהבת זה סיד! [כי ג'ייסון יותר מושי מג'רמי
] אבל הם נראים אותו דבר, אז נסלח לך
האמפף: דל דן נד לן טון טנדר נדל מפה פה [כאן] פה [נו, הזה שמדברים/אוכלים איתו
] דר דור רון נר נול פול דולר נדן צל נץ לץ נוצה צד צ'לו מור רום רם מר טל פר פרה רמה הר לה לו דם מד מפל נפל צר צרה רץ רצה טום נדל"ן מו"ל דנה נדה לנה למה דלה טונה טמפון המון דרום צפון דום מונה מנה ואינלי כוח לחשוב יותר

archer girl

New member
מה אני אעשה? ../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

סיד זה שם יותר קצר, תחיי עם זה!

SoldieRonit

New member
מתחילה ../images/Emo178.gif ויש לי הרבה זמן ../images/Emo8.gif

פונץ' מודה שהעתקתי אבל זה רק בגלל שראיתי את זה ב|בדגש|כותרת בהודעה של מישהי. NEXT
צד"ל צה"ל צל לץ טון דולר ד"ר דר לוד דל צד (חיה) צד (כיוון) צלה לה (בשבילה) לה (תו) הן הד הל הם מה פה (חלק בגוף) פה (תו) טמפון (סורי
) נם מן הדר פרה פר רף פרץ צרף פרצה צרפה פטמה (מישהו) פטמה (חלק בגוף) פטם פמוט מט המנון רה הר רון נר רן נור נורה נדלן דון נוד (חחחח
) נוד (הולך בדרכים) דן (דיבר) דן (שם) טמפו הצל מפה נדר (פעולה) נדר (שם) צפון מצפון מצפן פן נפל (פעולה) נפל (שם) נפלה דולה פולה פול (שם) פול (אוכל) רול רולף פרל מונה (מונית) מונה (שם)

למעלה