משחק האותיות

archer girl

New member
../images/Emo41.gifמשחק האותיות../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

אני מאגניבה. אני מחייה את הפורום
. והפעם *תופים* -
רוקסן ריצ'רדסון
, כי אני לא מקורית ואין רעיונות XD קדימה חבר'ה, להתעורר! בדרו אותי!

archer girl

New member
נאמנאמ.../images/Emo79.gif

רוקסן ריצ'רדסון - ריס רוץ רוצי ציר רץ צר צור ציור ציר צירו נוצר נוצרו צרוד דוס סוד סיד דק רק קר רוק [הו יה
. מוזיקה.] רוק [בפה :X] קסס קססו נקסס קנס ציר ניר רון רן דור רדיו דורון סורר נס נץ רודוס [משו לייד יוון.] יוון סוקר סירק נסרק [נו, נדבק.] נסרק [את השיער.] וו יד די רדו רדי נרד צ'דר [הגבינה XP] קו סידן סרר סררו סיוון XD ניסן XD ננס נדרס נדרסו ידרס נדרס סודר סדר נסדר סדרי סדרו סידר דר סוס קיסוס סדק אינלי כח, נו =[

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

רוק [מוזיקה] רוק [בפה] קור רק קר ירד רד דוס סוד דר דרס דרסו דרוס ירדו נר רן רון ניר ריס צרוד ירוק [צבע] ירוק [שירקו אותו] ירק ירקו צי ציר קיר ריק דור קן [של ציפורים] קן [ברבי זכר] סור סורי סורו ואינלי כוח לחשוב יותר. אולי אח"כ אני אמשיך.

SoldieRonit

New member
איזה מתח ../images/Emo9.gif

רוק קר רק צר רץ רוץ צור (אבן) צור (ציווי) סורי (הבת של
) סורי (מישהו שגר בסוריה) רוס סר רן נר נס (מירקל) נס (ברח) נוס רון (שם) רון (שמחה) נור סקר (פעולה) סקר (שם) סקור סקוור ריצ'רדסון קונדסון קונדס דק דוק קוד דיק דקר רקד רקוד ריקוד דיקור דקור (ציווי) דקור (עבר) ציר ריץ' דר נוד נווד דן (שם) דן (פעולה) נד דיון קצר קציר קצור יצק קץ קיץ רס"ר קצין צי צרור צרוד דרור (שם) דרור (חופש) דרס דרוס סידר סודר סין צו נקר קרן (שם) קרן (אור) קרן (כספית) סורר רו"ר ניקר סדר (ציווי) סדר (שם) סידור סד דוס דרוס קרץ קרוץ קוץ צוק רוקר קרנץ' סדיר נוסד יסד סיד (צבע) סיד (ציווי) סיד (שם) סיר (מכסה) סיר (טייל) רוני ריסון ריס (בעין) ריס (שם) ניסור נסר ניסר ריסן סרן רוקסן סרק סורק סרוק קרוס צונן (קר) צנון (ירק) ניצן (שם) ניצן (פרח) ון ין יון (כימי) יון (הארץ) נוי (יופי) נוי (שם) טוב די אני הולכת לראות מה nowhere kid רשמה ויש לי הרגשה שמגיע לה
קטן

SoldieRonit

New member
חשבתי על עוד שתי מילים

דקר האוניה ודור שמחלק דואר ודור שם ודור 25 שנים. ... טוב 4 מילים

אני../images/Emo29.gif

רוק רק קר קן רן נר רון ציר דר =יעני ד"ר
סר יס -טלויזיה בלווין:) חחח זה כמעט אותן אותיות 2 המילים
טוב נמשיך דק ריר וממש אין לי יותר

למעלה