משחק הלהקה סיבוב 5 + תוצאות

../images/Emo41.gifמשחק הלהקה סיבוב 5 + תוצאות../images/Emo41.gif

סליחה על העיקוב פשוט היה לסבא שלי הזכרה אז לא היתי פה . אוקי אז יש לי תוצאות . בסיבוב הקודם יצא מאיטה
מענין מי יצא הפעם אה
אז ככה. מכיוון שיש לנו תיקו אז כמו שגבי אמר הקול האחרון שהצביעו לו יוצא סורי. וזה ככה .
אלפונסו הררה עם 6 קולות
נישאר איתנו לסיבוב הגמר
אנהי עם 15 קולות
ודולסה גם עם 15 קולות . מכיון שיש לנו תיקו אמרנו שהקול האחרון קובעה והקול האחרון שהצביעו היה ... של דולסה מריה
מצטערת . ואנהי נשארת איתנו לסיבוב הגמר . המעומדים הם :
אלפוסו הררה
אנהי אני מזכירה את הכללים למי ששכח יש לסמן
+ השם של המעומד חובה אחרת זה לא יתקבל והפעם אני יקפיד יותר . על המעומד שאתם לא רוצים , רק ארי שאני מעלה את התמונות אפשר להתחיל להצביע והפעם ההצבעה עד יום ראשון כי זה סיבוב הגמר . והתמונות בדרךךך. לילה טוב דנה ושוב סליחה על האיחור

סוכריה16

New member
חח איזה מדהימה אלפונסו../images/Emo3.gif

סבבה תשאירי ככה ככה אני בוחרת באחד וזה בעצם שניים

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifפונצ'יטו../images/Emo128.gif../images/Emo7.gif

אוף.. רציתי שדולסה תישאר לסוף
ואל תעלב פונצ'ו.. אבל אנהי פשוט שרה מלאאא בלהקה.. אז נראה לי מגיע לה יותר להישאר.....

סוכריה16

New member
../images/Emo128.gif אנהי אמורה

דיי ה קשה לי.. אבל.. אבל.. פונצ'ו.. פונצ'ו אני אוהבת מלא זמן אותו והוא הכי יפה בעולם ו.. וגם את מלכה.. אבל.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה רק משחק .. לא להיפגע

pablo111

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifאנהי

00rr

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gifאנהי../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif

אפשר להתחיל להצביע מ ע כ ש י ו

אני מזכירה יש לסמן
+ השם של המעומד שבחרתם אחרת זה לא יחשב . וההצבעה עד יום ראשון בבוקר יהיו תוצאות בבוקר בעז"ה לילה טוב דנה

למעלה