משחק המחשב של המשרד-הסיקור המלא :)

mikmik000

New member
../images/Emo41.gif משחק המחשב של המשרד-הסיקור המלא :)

יציאתו של משחק המחשב של המשרד [The office PC game] הוכרזה עוד ביוני, כשמאז ההכרזה לא שוחררה שום פיסת מידע לגבי המשחק. בסופו של דבר לאחר ציפייה די ארוכה, המשחק יצא ב30 לאוקטובר לחנויות ברחבי ארה"ב, כשגרסאות הנינטנדו-די אס, והPSP עוד צפויות לבוא. במשחק המכיל מעל 40 שלבים המחולקים ל5 תקופות בשנה, תשחקו את ג'ים, שנאלץ בשל תחרות שנתנה ע"י מייקל, להתמודד בכל פעם מול עובד אחר מהמשרד (דוויט, ריאן, אנדי, אנג'לה, ומייקל עצמו). כל תקופה היא בעלת "אווירה" שונה [החל מוולנטיינ'ס דיי, ועד להאלווין ותקופות נוספות], וכמובן שהמשרד יקושט בהתאם. המטרה שלכם במשחק היא בעצם לסייע לשאר עובדי המשרד לבצע כמה שיותר משימות כמה שיותר מהר, ולסיים את היום לפני העובד שמתמודד מולכם. כל סיבוב מתחיל בכך שכל עובדי המשרד יבקשו ממכם תיקייה בצבע מסויים, שאותה עליכם להביא להם כמה שיותר מהר. לאחר מספר שניות, אותם עובדים יבקשו ממכם דף מהמדפסת, או תיקייה בארון התיקיות, ולבסוף הם יסיימו את המשימה ויגישו לכם את התיקייה הסופית אותה תצטרכו לתייק כשלכם. ככל שתתקדמו בתקופות, העובד שמולכם יהיה יותר זריז, העובדים שמבצעים את המשימות יבקשו ממכם יותר דברים לפני שיגישו לכם את התיקייה הסופית, והיום יהיה יותר קשה ויותר ארוך. בכדי לסייע לכם בעבודה המאתגרת, פאם תעזור לכם מידי פעם לבצע על היריב מתיחות (מתוך הסדרה, כ14 מתיחות שונות), או שתוכלו לשחד אותו בעזרת ממתק ממכונת הממתקים או לשתות קפה שיתן לכם מהירות תנועה מוגברת. ככל שתתקדמו בשלבים, יותר מעובדי המשרד יצטרפו אליכם ויעזרו לכם לנצח את היריב ע"י "בונוסים" כגון יותר מתיחות לשלב או מהירות מוגברת בביצוע משימה מסויימת, ותקבלו מידי פעם גם שיפור בציוד המשרדי שיסיע לכם לבצע את המשימות יותר מהר. במהלך המשחק תוכלו גם לאסוף שרוט-באקס ע"י ביצוע המשימות היומיומיות שלכם, או ע"י עזרה לג'ן שתקפוץ לבקר במשרד מידי פעם ותבקש שתביאו לה חפצים מסויימים בפרק זמן מסויים. אם תאספו מספיק שרוט באקס-תקבלו "תג הצטיינות" על יום העבודה הזה. בנוסף ישנם מספר "פרסים" שנועדו בכדי לקשט את השולחן שלכם (כמו למשל הבאבל-האד של דוויט, הספל של מייקל וכו'), אותם תוכלו לקבל ע"י ביצועים טובים במיוחד במהלך המשחק (לדוגמא-מעל 10 "קומבו" מהירות ברצף, ניצחון של יריב מסויים, השגת "תג הצטיינות" בכל השלבים וכו'). המשחק, שהצליח בצורה די בינונית בארה"ב, אך הצליח יפה יחסית לחברה הלא-כ"כ-מוכרת שממנה הגיע [Mumbo Jumbo], קיבל ביקורות פושרות ע"י מבקרי הסדרה [באתרי המשחקים הגדולים הוא קיבל ציונים של 7-6 מתוך 10], אבל התקבל כמובן בברכה בקרב מעריצי הסדרה. אמנם לא מדובר במשחק מתוחכם או מתקדם במיוחד מבחינה גרפית, אך הוא בהחלט מהנה, ומומלץ לכל חובב מושבע של הסדרה. *לסקרין-שוטס מהמשחק: http://www.gamespot.com/pc/adventure/theoffice/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;all נכון להיום [ה27 בנובמבר] לא ידוע כלום לגבי תאריך שחרור המשחק בארץ, אך ניתן להשיג אותו כבר עכשיו באתרי הקניות האמריקאים במחיר של כ30 דולר [לקנייה באמאזון: http://www.amazon.com/Mumbo-Jumbo-The-Office/dp/B000P0DOE4 ]. בהצלחה

mikmik000

New member
הא ושכחתי לציין..

שהתכוונתי לפתוח היום הודעה עם כל מיני סרטונים ותמונות מכנס המשרד, אבל יש לי בעיה עם המועדפים, וכל הסרטונים ששמרתי במועדפים בשביל לפרסם כאן נמחקו :( במקום זה החלטתי לפרסם היום את הסיקור על משחק המחשב, והסיקור על הכנס יבוא בקרוב. וד"א, מי שמעוניין בלינקים להורדה ישירה של המשחק, שיצור איתי קשר במסר פרטי. בבקשה לא לפרסם בקשות לקישורים על גבי הפורום.

afterglow1

New member
תודה על המידע ../images/Emo9.gif

נשמע מעניין... ד"א, זו רק אני או שאנג'לה נראית ממש גברית במשחק הזה?

mikmik000

New member
חחח כן, קצת.. P:

גם מרדית' XD אבל שאר הדמויות דווקא עושויות די טוב. ריאן ודוויט למשל ממש דומים לעצמם.

Matt Leblanc

New member
לא אהבתי ממש את המשחק

לשלם 30 דולר על משחק כזה נראה לי מוזר (לא ששילמתי...) ציפתי שיהיה משחק נורמלי, אבל גם אם החליטו ללכת על משחק בסגנון כזה אז הם לא הצליחו לפתח אותו טוב. המשחק שיעמם אותי אחרי שעברתי את דוויט וראין.

mikmik000

New member
אממ..

יש בזה משהו שלא שווה לשלם עליו שלושים דולר, אבל מבחינת מה שציפיתי הוא כן פחות או יותר עמד בציפיות. קראתי עליו קצת לפני היציאה מהפרטים שכן נתנו, והוא נשמע לי פחות או יותר כמו שהוא באמת.. אולי חשבתי שהגרפיקה תהיה יותר טובה, אבל לא נורא. P:

Matt Leblanc

New member
אולי זה בגלל שחשבתי שיהיה משהו שונה בכלל

בקושי ידעתי שיצאתי המשחק, רק ראיתי אותו בדרך להוריד פרק, וחשבתי שזה יהיה משהו אחר.

F r e c k l e s

New member
אני התאכזבתי ממנו כי סיימתי אותו אחרי יומיים

את עקרות בית נואשות סיימתי תוך 3 ימים.. OH WELL

mikmik000

New member
חחח

פשש.. את עקרות בית סיימת ב3 ימים?
לי לקח בערך שבוע.. ><"

למעלה