משחק הפנטזיה - הרוכבים הפופולרים

IlanShacham

New member
../images/Emo41.gifמשחק הפנטזיה - הרוכבים הפופולרים

לאחר שעמלתי קשות להכניס את כל נתוני משחק הפנטזיה 2004 לטופס אקסל הוצאתי כמה נתונים סטטיסטיים על הרוכבים הפופולרים שנכללו בקבוצות. במשחק משתתפות 100 קבוצות, שמשתפות בסה"כ 56 רוכבים שונים. הרוכב הפופולרי ביותר הוא כצפוי לאנס ארמסטרונג, שנכלל ב 56 קבוצות, ועוקף בקלות את פטאקי (27) ו אולריך (17) שנכללו איתו בשלשה. הרוכב השני הכי פופולרי הוא לא אחר מאשר רובי מקאיוון, עם 54 קבוצות. אותי אישית זה מאוד מפתיע מכיוון שהכולירע לא הצליח לעשות שום דבר מועיל בטור הקודם ובמו רגליו איבד עבורי את הפולר... נראה אם השנה הוא יצליח לעשות משהו יותר חיובי או שיצרף עוד 54 ישראלים למועדון השונאים שלו...
במקום השלישי עוד ספרינטר - אריק זאבל הותיק, ש 48 חבר'ה מאמינים שיש לו את הדרוש כדי להביא הביתה עוד כמה נקודות. הרביעי הוא המילטון עם 47 קבוצות, שהביס את מאיו (32) והראס (18) מהשלשה שלו. ג'ילברטו סימוני, למרות הג'ירו המאכזב, זכה לאמונם של 44 משתתפים, שכנראה מאמינים שהוא כיוון את העונה שלו לטור ועכשיו יראה מה הוא יודע באמת. ויראנק, שסוחב על גבו 42 קבוצות, ינסה לכבוש שוב את תואר מלך ההרים. שאר הפופולרים: באדן קוק 35 מריו צ'יפוליני 25 בראד מקגי 18 איבן באסו 16 פאולו בטיני 15 אוסקר סביליה 13 שאר הרוכבים לא עברו את ה 10. בקטגורית הקבוצות USPS זוכה לאמונו הבלתי מתפשר של הקהל ונכללת ב 58 קבוצות. T-Mobile הרחק מאחור עם 13, CSC עם 8, Liberty עם 6 וPhonak עם 5 היחידות שזוכות לאמונם של יותר משני משתתפים.

aFish

New member
תביא עוד קצת....

כמה קבוצות זהות לחלוטין יש? יש בכלל כאלו? זה היה מותר לפי חוקי המשחק? במידה וכן מה קורה אם שנים זוכים יחד...חותכים את הפולאר? אחד מקבל את הרצועה והשני את השעון? עוד נתון מענין....איזה קבוצות יש עם בחירות יצירתיות של רוכבים...אם אפשר לקרוא לזה ככה? בתודה מראש לסטטיסטיקאי המהולל

יש התייחסות לנושא השיוויון...

ולעובדת היות הקבוצות זהות: הפתרון הוא שקבוצה שנרשמה קודם תזכה. זה לא אידיאלי, אבל זה מה יש. לגבי שיוויון בין קבוצות לא זהות, גם לכך יש התייחסות בחוקים. הדברים קיימים בחוקי המשחק, נא לקרוא.

אמיר פז

New member
בחירות יצירתיות

אולי אפשר לפרט אלו רוכבים נבחרו רק על ידי קבוצה אחת מכל המאה. אפשרויות יותר אקזוטיות (למרות שבאקסל זה בטח לא בא לידי ביטוי...) = קבוצות שאין בהן אף אירופאי, קבוצות עם איטלקים בלבד וכו'

ido mazor

New member
כמה רוכבים שנבחרו פעם אחת בלבד:

אם אני לא טועה: אני בחרתי באלן דיוויס, הספרינטר האוסטרלי של ליברטי סגורוס. איציק (הופמן) בחר שלושה רוכבים שאף אחד אחר לא בחר: כריסטוף רינרו, איגוד גונזאלס דה גלדיאנו, ואוסקר פריירו. יאיר בס (קבוצה 9) בחר בסרגיי איבאנוב. עדושו (קבוצה 19) בחר במנואל "טריקי" בלטרן. רמי "צעקני" נויגבורן (31) בחר בקסגרנדה. ויש בטח עוד רבים...

IlanShacham

New member
לא נראה לי שהיו קבוצות זהות

אבל זה די קשה לי לבדוק את זה... גם את שאר הסטטיסטיקות שביקשתם די קשה להוציא מהנתונים שלי, אבל ראיתם היום דוגמא ליצירתיות (תמר שבחרה את קריסיפו).

אני אגלה לך את סוד הבחירה

מהרשימה שאלעזר הדפיס, בחרתי רוכב (אני כבר לא זוכרת מי כי זה היה למשחק השנתי) ממנו ספרתי 17 מקומות (אל תשאל למה 17, זה מה שעלה לי בראש), ראיתי שם שהכרתי- בחרתי,אם לא, ספרתי הלאה 17 וכו'. ברשימה נערך עדכון אחד (הקשבתי לאלעזר), בחרתי את רובי מקיואן במקום זאבל. אפרופו מקוריות: חשבתי לעשות קבוצת כל העולם ז"א רוכב מכל יבשת אבל בסוף התעצלתי. אולי בפעם הבאה.

IlanShacham

New member
עכשיו אני מבין איך הגעת להישגים

המרשימים שלך במשחקי הפנטזיה הקודמים...
הטעות הגדולה שלך במשחק הנוכחי היא שהקשבת לאלעזר (לגבי מקאיון)

רגע אילן, מי הגיע אתמול שני?

נכון, מקיואן. אני מאמין שעוד נראה אותו מניף ידיים לפחות פעמיים בטור השנה (נקווה כמובן שלא יפסלו אותו כמו שקורה לו לא מעט).

IlanShacham

New member
בטור הקודם הוא גם הגיע שני כמה

פעמים, אבל אפילו פעם אחת לא ראשון. ואת הירוקה הוא הפסיד על קו הסיום... ולסיכום אפס נקודות במשחק הפנטזיה. השנה כבר לא בחרתי בו ואני מאחל לו הישג דומה

אמיר פז

New member
גם אלי הוא התנכל בשנה שעברה

והשנה התעלמתי ממנו. מסרו לי שהוא מאד מדוכא מזה. בינתיים אני מקום שני מכובד!!!...

עכשיו אני מבין למה הוא לא אהוד

על כל העולם, ואני חשבתי שזה בגלל התרגילים המלוכלכים שלו בספרינט הסיום. הכל בגלל הפנטזיה

ומי ניצח היום, מקיואן כמובן, לדעתי

הוא פשוט עוקב אחרי הפורום. לאחר שהוא ראה שתמר בחרה בו הוא החליט "טוב, תמר זה לא אילן או אמיר, הפעם אני חייב להתאמץ"

אני רגוע בספרינטים...

אני אמנם מת שפטאקי ינצח, אבל בחרתי 3 ספרינטרים: פטאקי, מקיואן וקוק. אז רוב הסיכויים שבכל ספרינט (קריסיפיו וצ'יפו יפרשו בקרוב) אני אעשה נקודות. אלא עם כן, פתחתי לעצמי עין רעה. ונאזון יתחיל לנצח ואז גם דייויס ינצח והוזהווד ינצח, ובטיני יברח ובארטולי יצטרף אליו, וגם בוגארד יחליט לברוח. שיט עכשיו גם אני בלחץ!!!!!! זהו הפסדתי את הפולאר
.

למעלה