משחק חדש-התמונה הכי טובה/גרועה

Access M

New member
../images/Emo41.gifמשחק חדש-התמונה הכי טובה/גרועה../images/Emo41.gif

אוקי, התוכנית התחילה וככה גם יש לנו תמונות של המתמודדות! הסבר על המשחק: כל שבוע לאחר הפרק השבועי אני אשים את התמונות שהמתמודדות הצטלמו לאותו הפרק. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לסמן
לתמונה של המתמודדת שאתם חושבים שיש לה את התמונה הכי טובה השבוע, ובאותה הודעה לסמן
למתמודדת שאתם חושבים שהתמונה שלה הייתה הכי גרועה השבוע. מה יוצא לנו מזה? דבר ראשון, הפורום יהיה הרבה יותר פעיל וזה כבר טוב
דבר שני, ככה נוכל לראות האם רוב הפורום חושב כמו השופטים! מתי נדע מי המתמודדת עם התמונה הכי טובה ומי עם הכי גרועה? בכל יום חמישי, לפני שיתחיל הפרק השבועי אני אפרסם את התוצאות של הפורום
יאללה שיהיה לנו משחק מהנה אתם יכולים להתחיל להצביע
(אם זה לא קשה להצביע בכותרת של ההודעה ככה שיהיה לי קל לספור את הקולות) נ.ב רצוי ואף עדיף לנמק את דעתכם בתוכן ההודעה

דודצוק

New member
:X היה עוד משחק ../images/Emo127.gif מולי ../images/Emo128.gif ננה

שהצבענו בלי קשר לתמונות, והיתה זוכה שלנו מהפורום, זה היה נחמד, אולי מישהו יפתח?:D אני לא טוב בזה. :X

דודצוק

New member
כן כן!!

הפה שלה פתוח בצורה מוזרה, והיא מסתכלת שם כאילו היא נגעלת ממשהו, ואני ממש ממש ממש לא סובל את התמונה הזאת >_<

L U Z I A

New member
אני מסכימה שמשהו עם הפה שם לא מסתדר../images/Emo15.gif

אבל אם מדובר בתמונה הגרועה ביותר אין ספק שפורונדה לוקחת, בננה לפחות היה איזה קצה של ניסיון לאיזו פוזה עם היד והראש, פורונדה הזאת אני לא יודעת ממש מה עבר לה בראש אבל לא רק שהפה שלה מעוות באופן מעורר חלחלה, אלא גם הפוזה והצוואר- זה כל כך לא מחמיא ולא ממש תמונה של טופ מודל...

NP16

New member
../images/Emo127.gif שרה ../images/Emo128.gif ונדי .

היה קשה לבחור בין שרה לג'ואני, ג'ואני פשוט יותר יפה בהרבה ונראלי תראה טוב בכל תמונה, משהו כמו רבקה מעונה 4, אז בהתחשב מעבר ליופי שיש לג'ואני, שרה שיחקה אותה ממש. ונדי, לא הבנתי למה זה טוב העצבות בעיניים שלה, יודעים מה בסדר, אבל היא פשוט לא יפה לדעתי בשום צורה והיא נראית משועממת בתמונה. והכי גרוע זה אפילו לא לנסות. (תשימו לב שאפילו לא הראו הערות שאמרו לונדי וכאלה בפרק)

Nataly B

New member
../images/Emo127.gif ננה ../images/Emo128.gif קארי.

אני חושבת שהתמונה של פורנדה רעה אבל משום מה אני פשוט לא אוהבת את קארי. =\ ננה חייבת לנצח! היא פשוט יפה ומבחינתי היא הטופ מודל הבאה!

mikmikonet

New member
../images/Emo127.gif שרה, ../images/Emo128.gif קאת'י

התלבטתי בתמונה הלא טובה בין וונדי וקאת'י... ובטובה בין שרה ולזלי, אבל של שרה הכי טובה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שרה ../images/Emo127.gif פורונדה ../images/Emo128.gif

בחרתי בסופו של דבר בשרה,אפילו שאמרתי שהתמונה של מולי הכי יפה לפני-כן.מכיוון שמולי סו יפה בצורה בלתי ייאמנת ויפה טבעית,אני לא סגור עד כמה התמונות טובה.והתמונה של שרה זה פשוט ואוו. התחרות הייתה בין שרה-מולי וס-ג'ואני.שלושת התמונות הכי טובות ללא ספק. שתי התמונות הכי גרועות,אני לגמרי מסכים עם השופטים-פורונדה וקאת'י.אבל היה לי עצוב שקאת'י עזבה עוד בפעם הראשונה שראיתי את זה לפני מלא זמן,אז נתן את זה פה לפורונדה

Access M

New member
../images/Emo127.gifשרה../images/Emo128.gifפורונדה

בקשר לשרה זה היה ממש קשה כי אישית אני לא ממש אוהב אותה:/ אבל אין מה לעשות לה ולמולי סו ולג'ואני היו את התמונות הכי יפות ככה שזה באמת היה קשה אבל אין מה להגיד פשוט תמונה מדהימהההה!!! בכלל היה ממש קשה לבחור יחסית לצילום של פעם ראשונה כי באמת רובן היו טובות! פורונדה הזאת גם כן, לא סובל אותה אבל באמת שהתמונה של מכוערת ובכלל לא אהבתי את זה שהעיפו את קתי! אז לפי דעתי התמונה הכי מכוערת היא של פורונדה נערת המשה שלמה שלנו!

Manga136

New member
../images/Emo127.gif ג'ייד, ../images/Emo128.gif קארי. ../images/Emo142.gif

ג'ייד-אני מת עליה! איך שהיא מתבטאת... אני לא יודע למה אבל אני מת על זה, ואני בדרך כלל לא אוהב את המתמודדות הביצ'יות, אבל עדיין... והיא גם אחת היפות שם, פרט לג'ואני וננה...
קארי-לא אוהב אותה בכלל. לדעתי השפתיים שלה בתמונה נראו רע, ובכלל הייתי מעדיף שהיא תלך. קאתי הייתה הרבה יותר יפה ממנה. ובכלל, אני לא רואה בקארי טופ מודל.

Black Jane

New member
../images/Emo127.gifשרה, ../images/Emo128.gifקתי.

משהו בוונדי קצת לא מסתדר לי, אבל התמונה של קתי יותר סתמית וחבל לי עליה, אבל... היא רגילה כזאת, גם האיפור לא שיחק לטובתה... והתמונה הכי טובה, של שרה פשוט מדהימה.

קארי.../images/Emo127.gifפורונדה.../images/Emo128.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

קארי היא כל כך לא אנושית בצורה מדהימה, מושכת כזאת. ופורונדה לא אנושית בצורה חייזרית, של אי.טי.

YARDENIS11

New member
../images/Emo127.gifמולי סו ../images/Emo128.gif פורונדה

לא נראה לי שאני צריכה לנמק חח

purple rain2

New member
../images/Emo127.gifמולי סו ../images/Emo128.gifפורונדה

מולי היא הפייבוריטית שלי בינתיים, ופורונדה פשוט נראית כמו ילד אפריקאי מסכן בתמונה הזאת.

למעלה