משחק חדש להעיר, לעניין ולגוון

../images/Emo41.gif משחק חדש להעיר, לעניין ולגוון

משחק 10 השאלות (הכל בהקשר לילדים כמובן) : 1. מה הרגע שאת/ה הכי אוהב/ת בשיגרת היום? 2. מה הפעילות/משחק הכי אהוב עם התינוק/ילד? 3. מה הן 3 המתנות הטובות ביותר שקיבלתם? 4. מה המשפט הכי מרגיז ששמעת בטיפת חלב? 5. מה המשפט הכי מקומם ששמעת מהסביבה לגבי התינוק/ילד? 6. מתי הרגשת בפעם הראשונה אמא/אבא? 7. מה היה הרגע הכי מאושר שחווית עם התינוק/ילד? 8. מה היה הרגע הכי מפחיד? 9. איזו תכונה היית מאחל לו/לה הכי הרבה? 10. מה התכונה הכי טובה שלך כהורה? מי קופץ למים ראשון ?

שאלות קשות

1. מה הרגע שאת/ה הכי אוהב/ת בשיגרת היום? שתינוקי במצב רוח טוב ומנסה דברים חדשים. 2. מה הפעילות/משחק הכי אהוב עם התינוק/ילד? משחקים מול המראה. 3. מה הן 3 המתנות הטובות ביותר שקיבלתם? קנינו לבד: טרמפולינה, כדור מראות, ואמא שלי קנתה בהנחייתי ספר למיטה עם פרח שאושרי חייך אליו את החיוכים הראשונים שלו וגם היום הוא ממש אוהב אותו. 4. מה המשפט הכי מרגיז ששמעת בטיפת חלב? "אבל המוצץ לא דנטלי" (במקום אורטודנטי). וגם "תנקו לו את הראש עם שמן תינוקות." וגם "יועצות הנקה שודדות את הכסף שלכן, אנחנו יודעות ה כ ל על הנקה, פשוט תישעני אחורה, תצמידי את התינוק לשד והוא יינק". רגע צריך רק משפט אחד?
5. מה המשפט הכי מקומם ששמעת מהסביבה לגבי התינוק/ילד? אוואבוי , עם מה אתה נולדת? 6. מתי הרגשת בפעם הראשונה אמא/אבא? שכדורי היה בבטן. 7. מה היה הרגע הכי מאושר שחווית עם התינוק/ילד? יש המון. בערך בגיל חודשיים שלושה פוצקי חייך בהקלה שחזרתי הביתה. 8. מה היה הרגע הכי מפחיד? הניתוחון. 9. איזו תכונה היית מאחל לו/לה הכי הרבה? סבלנות וסובלנות. 10. מה התכונה הכי טובה שלך כהורה? מסירות מי קופץ למים ראשון? אני!

טוב אני אנסה...

1. שעות הלילה בו תמיר נרדם ופתאום, שיהיה בריא, יש שקט 2. אני אוהבת מאוד וגם תמיר לשחק בכדור, הוא ממש זורח, ואני איתו. 3. עבור... 4.בטיפת חלב?, כל הזמן אותו משפט:"הוא שמן, לא צריך לתת לו X ו Y 5.אין תשובה 6.לא זוכרת בדיוק, הרגשתי בהדרגה שאני הולכת ונקשרת לילד 7.הכי זוכרת את החיוך הראשון שחשבתי שהוא לא רצוני 8. ההודעה על הקלאב פוט בהיותו ברחם הייתה ללא ספק הכי מפחידה. 9.הייתי מאחלת לו את התכונה שלדעתי הכי טובה והיא טוב לב 10 כהורה, אני חושבת שאני סבלנית וסובלנית. סליחה על הלקוניות, אפרט יותר מחר לילה טוב אורית

אז עכשיו אני

1. את סוף היום כששניהם בפיג'מות אחרי כל הבלגן של הערב וכולם יחד מבלים בסלון. 2. לקרוא סיפור. 3. ספה, לגו (לסוגיו בהתאם לגיל הילד), ספרים. 4. הילד רזה מדי צריך לתת לו שקדיה (אורית, את רואה? תמיד יש להן מה להגיד). 5. אישה בסופר מסתכלת על תותוש עם הנעליים "מסכן, מה יש לו?". זה כל כך הרגיז אותי דחיפת האף הזו וחוץ מזה מי כאן מסכן???
6. מייד כשהחזקתי אותו בפעם הראשונה אחרי הלידה. 7. כשעברנו לנעליים רק בלילה. 8. כשגילינו באולטרסאונד שלעובר יש משהו שיכול להיות נוראי ואולי נצטרך להפיל. 9. אינטיליגנציה רגשית. 10. מסירות ובקרה עצמית (לומדת מטעויות ומנסה לשפר).

למעלה