משחק חדש - שמות של להקות

Lady in red2

New member
../images/Emo41.gif משחק חדש - שמות של להקות ../images/Emo41.gif

היה כבר משחק שבו צריך למצוא שמות של שירים בתוך סיפור. אני מתחילה משחק חדש שבו צריך למצוא שמות של להקות/זמרים, ולא סתם - לועזים בתרגום עברי.
היה הייתה מלכה שהחליטה על תחרות בין 2 נסיכים: שניהם צריכים לעבור מסלול מכשולים ומי שמוצא את האוצר בסוף ומביא אותו למלכה - ייזכה להנשא לנסיכה. "אין ספק שזה יהיה קשה", אמר ג'ון, הנסיך הראשון, "אבל אני יכול לסיים את המסלול בחמישה ימים". "טוב, עוד נראה", אמרה המלכה ונתנה לו את מפת המסלול. "הנה המפה, המסלול נמצא בטקסס. קח את זה וקח גם אתה", אמרה כשפנתה לג'ורג', הנסיך השני. למחרת הם התחילו במסלול. מסתבר שהוא מתחיל במדבר והדרך הייתה קשה וארוכה. אחרי כמה שעות הם מצאו נווה מדבר. "סוף סוף קצת מים", אמר ג'ורג', "רק חבל שהאוויר כ"כ יבש". הם שתו מהמעיין ושמו לב שבקצה השני שוכב לו כלב ים. לאחר כמה דקות הגיעה קבוצה של עקרבים שגרמו לשניהם לברוח. הם שמו לב שיש גם נשרים שעפים בקרבת מקום. "ממתי יש חיות כאלה באמצע מדבר?" שאל ג'ון, "אפילו חיפושיות לא הייתי מצפה שיהיו כאן". "זה מסלול עם מכשולים. כנראה שמצפים לנו אויבים בדרך", אמר ג'ורג', "אולי נחפש דברים שיוכלו לשמש ככלי נשק. רובים מן הסתם לא נמצא כאן, אפילו לא שושנים". "אל תהייה כל כך חסר אמונה. בוא נמשיך". "יאללה כבר אין לי כוח, מצדי לקחת מטוס סילון ולטוס בחזרה הבייתה לברלין". לבסוף אחרי חיפושים רבים הם מצאו תיבה מלאה בכסף, אחרי שכמעט נפלו עליהם אבנים מתגלגלות מההר הסמוך. "אסור לנו לקחת אפילו 50 סנט מהאוצר? ואם מצאנו את האוצר ביחד מי ייזכה בנסיכה?" שאל ג'ורג'. "לא יודע, בוא נחזור ונראה". הם חזרו לארמון והודיעו למלכה ששניהם מצאו את האוצר ביחד. "אהה, זאת בעייה... טוב, אז במצב כזה הנסיכה תחליט בעצמה את מי היא רוצה", אמרה להם. הם התייצבו לפני הנסיכה והיא אמרה למלכה בכעס: "אמא תפסיקי למצוא לי שידוכים בכל מני דרכים מוזרות", ופנתה לנסיכים, "גם האמהות והאבות שלכם מתערבים לכם בכל דבר? היא לא משלימה עם העובדה שאני אוהבת נערי חוף מקליפורניה, ושאני מאוהבת בבחור בשם פרנקי, שהולך להוליווד להיות שחקן".

well....

2 princes queen texas u2 oasis air scorpions eagles beatles guns.... and roses faithless berlin rolling stones 50 cent the mammas and the pappas ככה כןתבים? beach boys frankie goes to hollywood

Lady in red2

New member
לא מכירה אותם ../images/Emo13.gif אבל יפה ../images/Emo45.gif

חסר לכם עוד 5 שמות שדי קשה למצוא אותם.,,

מנסה..

מלכה queen נסיך - prince נווה מדבר - oasis טקסס אוויר - air רובים...שושנים - guns and roses אבנים מתגלגלות 50 סנט גם אתה - u2 נערי חוף - beach coys פרנקי שהולך להוליווד - franky goes to hollywood ברור לי שיש עוד אבל כבר לא היה לי כוח לחפש... משחק ממש נחמד!

מנסה

היה הייתה
מלכה
שהחליטה על תחרות בין 2 נסיכים: שניהם צריכים לעבור מסלול מכשולים ומי שמוצא את האוצר בסוף ומביא אותו למלכה - ייזכה להנשא לנסיכה. "
אין ספק
שזה יהיה קשה", אמר ג'ון, הנסיך הראשון, "אבל אני יכול לסיים את המסלול ב
חמישה
ימים". "טוב, עוד נראה", אמרה המלכה ונתנה לו את מפת המסלול. "הנה המפה, המסלול נמצא בטקסס. קח את זה וקח
גם אתה
", אמרה כשפנתה לג'ורג', הנסיך השני. למחרת הם התחילו במסלול. מסתבר שהוא מתחיל במדבר והדרך הייתה קשה וארוכה. אחרי כמה שעות הם מצאו נווה מדבר. "סוף סוף קצת
מים
", אמר ג'ורג', "רק חבל שהאוויר כ"כ יבש". הם שתו מהמעיין ושמו לב שבקצה השני שוכב לו כלב ים. לאחר כמה דקות הגיעה קבוצה של
עקרבים
שגרמו לשניהם לברוח. הם שמו לב שיש גם
נשרים שעפים
בקרבת מקום. "ממתי יש חיות כאלה באמצע מדבר?" שאל ג'ון, "אפילו
חיפושיות
לא הייתי מצפה שיהיו כאן". "זה מסלול עם מכשולים. כנראה שמצפים לנו אויבים בדרך", אמר ג'ורג', "אולי נחפש דברים שיוכלו לשמש ככלי נשק.
רובים
מן הסתם לא נמצא כאן, אפילו לא
שושנים
". "אל תהייה כל כך
חסר אמונה
. בוא נמשיך". "יאללה כבר אין לי כוח, מצדי לקחת מטוס סילון ולטוס בחזרה הבייתה ל
ברלין
". לבסוף אחרי חיפושים רבים הם מצאו תיבה מלאה בכסף, אחרי שכמעט נפלו עליהם
אבנים מתגלגלות
מההר הסמוך. "אסור לנו לקחת אפילו
50 סנט
מהאוצר? ואם מצאנו את האוצר ביחד מי ייזכה בנסיכה?" שאל ג'ורג'. "לא יודע, בוא נחזור ונראה". הם חזרו לארמון והודיעו למלכה ששניהם מצאו את האוצר ביחד. "
אהה,
זאת בעייה... טוב, אז במצב כזה הנסיכה תחליט בעצמה את מי היא רוצה", אמרה להם. הם התייצבו לפני הנסיכה והיא אמרה למלכה בכעס: "אמא תפסיקי למצוא לי שידוכים בכל מני דרכים מוזרות", ופנתה לנסיכים, "גם האמהות והאבות שלכם מתערבים לכם בכל דבר? היא לא משלימה עם העובדה שאני אוהבת
נערי חוף מקליפורניה
, ושאני מאוהבת בבחור בשם פרנקי, שהולך להוליווד להיות שחקן".
לא ממש הלך....

למעלה