משחק חדש

pringles1

New member
קללל...

y condenaste a una serpientesiendo tu el que asi lo quiso... שיר: Pies Descalzos ש ו ר ה - ח ד ש ה:que lo que mi diga todo guitarra yo

REDbloodedMAN

New member
אני יודע!! ../images/Emo3.gif אה ואני חדש. ../images/Emo13.gif

המשפט הוא: que mi guitarra diga todo lo que yo. מתוך השיר: sombra de ti. סתם נזכרתי ששאקירה קיימת שיצא לי לשמוע את הסינגל החדש (שממש אהבתי), פעם הייתי נוהג לשמוע אותה הרבה אבל משום מה הפסקתי, אבל עכשיו אני חוזר.
אז סתם חשבתי להצטרף לפה בשעות הפנאי ולהתעדכן מידי פעם. אה, וקרואים לי מוטי.

pringles1

New member
ברוךךך הבאאא!!!

וזה נכון עכשיו אתה צריך להכין אחד משלך... תתעדכן במה שכבר עשינו... ושרשר אותה! חחחח... גמני ממש ממש אהבתי את הסינגל החדש את הקליפ קצת פחות.... ראית את הקליפ כבר? אם לא יש קישור בסיכום השבועי אם אני לא טועה...

12ShakirA12

New member
מצאתייייי.....

en una cosa que no hace otra cosa mas que amarte pienso en ti dia y noche מהשיר: Bruta, Ciega, Sordomuda חדש: una en porque corazondada silencio mi

swewa

New member
חח זה לא הולך ככה

אני לא מכירה שירים ספרדיים שלה חח

12ShakirA12

New member
../images/Emo6.gif

יש שתי אפשרויות.. הראשונה לחרוש על שירים של שאקי בספרדית.. והשנייה תנסי להרכיב משפט מהספרדית.. תרשמי אותו בגוגל.. יש מצב שתמצאי משהו..

pringles1

New member
או או.... ../images/Emo13.gif

porque mi silencio una corazonada me dice que si... מהשיר---> Donde Estas Corazon? שורה חדשההה... es como que los transcurren segundos

12ShakirA12

New member
מצאתי ../images/Emo13.gif

como es que transcurren los segundos Y yo sobrevivo a este diluvio universal מהשיר
Vuelve שורה חדשה (ובמיוחד ללאה
)
: wouldn't that nothing there give I is

swewa

New member
חח לאה לא ממש יודעת

אני לא זוכרת מילים רק שהשיר מתנגן חח אני כישלון חורץ בזה חח

12ShakirA12

New member
אז ניתן לך רמז..

שיר שיש לו 2 גרסאות.. אנגלית וספרדית
קדימה זה לא כזה קשה