משחק חדש

X יו יו S

New member
../images/Emo41.gifמשחק חדש ../images/Emo41.gif

הכר את חברי הפורום
כדי שאני לא אקרא לאף אחת אורטל
וגם נכיר אחת את השנייה ונתחיל עם המלכה שלנו
דילן שליטא שלטון שרשרו לפה שאלות שאתם רוצים לשאול אותה נ.ב מי שרוצה שיהיה שירשור גם עליו שיגיד

כולנו יודעים הכל על דילן!

אבל הנה כמה שאלות: עגבניה או מלפפון? תירס או חיטה? טלפון או פלאפון? ליאן ריימס או מירנדה למברט? שוגרלנד או לייד אנטבלום? צבע אהוב לאוכל? בגדים- לקפל או לתלות? חלון פתוח או מזגן? שיר שאת הכי אוהבת של זמר שאת הכי שונאת? שיר שאת הכי שונאת של זמר שאת הכי אוהבת? סדרת טלוויזיה שאת מתביישת להודות שאת צופה בה? רוח או גשם? מה היית קונה עכשיו עם מיליון דולר?

LeAnnDylan

Well-known member
עונה לך

אבל הנה כמה שאלות: עגבניה או מלפפון? מלפפון תירס או חיטה? תירס טלפון או פלאפון? פלאפון ליאן ריימס או מירנדה למברט? ליאן שוגרלנד או לייד אנטבלום? שוגרלנד צבע אהוב לאוכל? צהוב נראה לי בגדים- לקפל או לתלות? לקפל חלון פתוח או מזגן? אם נעים כמובן שחלון שיר שאת הכי אוהבת של זמר שאת הכי שונאת? אממ דונט יו וונה סטיי של ג'ייסון אלדין. שיר שאת הכי שונאת של זמר שאת הכי אוהבת? דיס לייף של ליאן סדרת טלוויזיה שאת מתביישת להודות שאת צופה בה? ליזי מגוואייר? סתם לא ראיתי את זה שנים
רוח או גשם? גשם מה היית קונה עכשיו עם מיליון דולר? כרטיס טיסה לנאשוויל ומלא סוכריות סאוור פאטץ' קידס! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
שום שיר שלה לא כזה נורא

אבל אני הכי פחות אוהבת אותו

LeAnnDylan

Well-known member
אני בעד לקרוא לכולן אורטל!

אפשר להוסיף מספרים כדי לא להתבלבל. היה פעם פורום אמריקאי שהייתי חברה בו ולא ידעתי את השמות של כולם אז המצאתי לכולם שמות והם זרמו איתם לגמריי

Guncrazy

New member
אה! אני אוהבת את המשחק הזה

הנה מלא שאלות סתמיות: מהי הספרה הרביעית בת.ז שלך? באיזה מקצוע היית הכי טובה בבי"ס? זוכרת איך קראו למורה שלך בכיתה א'? ולגננת בגן חובה? כמה בתים עברת בחייך? מה חייב להיות בתיק שלך לפני יציאה? מה חייב להיות בתפריט שלך? אם היית יכולה לעסוק באיזה מקצוע בעולם שתרצי (בלי שום שיקולים של משתלם לא משתלם, יש טובים ממני, זה רחוק וכו') באיזה מקצוע היית בוחרת? מהו הדבר הכי נחמד שמישהו שאת לא מכירה אמר לך? שיער אסוף או פזור? חצאית או שמלה? מאכל אהוב? משקה אהוב? ספורט אהוב? חמשת השירים הכי מושמעים בנגן שלך? פריט לבוש אהוב עליך? מגבת או חלוק? ולסיום, דרגי לנו את מצעד 10 הנשים הנוכחיות שלך

LeAnnDylan

Well-known member
עונה לך

הנה מלא שאלות סתמיות: מהי הספרה הרביעית בת.ז שלך? 0 באיזה מקצוע היית הכי טובה בבי"ס? חיבור ואנגלית. זוכרת איך קראו למורה שלך בכיתה א'? רונית. ולגננת בגן חובה? אין לי שמץ. כמה בתים עברת בחייך? 7. מה חייב להיות בתיק שלך לפני יציאה? פלאפון, ארנק, משקפי שמש, אדוויל, מפתחות ואייפוד. מה חייב להיות בתפריט שלך? שוקו! סתם אממ אין שום דבר שאני אוכל על בסיס יומי ולא יכולה בלי. אולי מים אם זה נחשב. אם היית יכולה לעסוק באיזה מקצוע בעולם שתרצי (בלי שום שיקולים של משתלם לא משתלם, יש טובים ממני, זה רחוק וכו') באיזה מקצוע היית בוחרת? סונגרייטר
לכתוב שירים עם דיאן וורן והילרי לינדזי
מהו הדבר הכי נחמד שמישהו שאת לא מכירה אמר לך? אממ מישהו שאני לא מכירה?
בדר"כ אנשים שלא מכירים אותי אומרים לי או שאני נחמדה או שאני מצחיקה. לא זכר לי משהו מענים שמישהו שאני לא מכירה אמר לי. שיער אסוף או פזור? תלוי. אבל רוב הזמן מעדיפה אסוף. חצאית או שמלה? שמלה. מאכל אהוב? כל דבר מוקרם. פסטות למניהן. ברוקולי, כרוכבית, פטריות וכמובן סאוור פאטץ' קידס! משקה אהוב? ד"ר פפר. ספורט אהוב? לשחק כדורגל וכדורעף לראות שחיה. חמשת השירים הכי מושמעים בנגן שלך? *פונה לאייטונס שלי* 1. LeAnn Rimes - Give 2. Martina McBride - Where Would You Be 3. I Was Here - Lady Antebellum 4. Some Days - LeAnn Rimes 5. Never Alone - Lady Antebellum פריט לבוש אהוב עליך? טי שירט ומכנס שחור. מגבת או חלוק? מגבת. ולסיום, דרגי לנו את מצעד 10 הנשים הנוכחיות שלך טוב זה עתיד להשתנות עוד שעה בערך אבל כרגע זה: 1. דרו ברימור 2. פייפר פראבו 3. טינה פיי 4. הילרי סקוט 5. מרטינה מקברייד 6. מירנדה למברט 7. נועה תישבי 8. ליאן
9. הילרי לינדזי 10. ג'ניפר נטלס טוליסה אגב קרובה מאוד להצטרף! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
הילרי סקוט זו הילרי מליידי אנטבלום

הילרי לינדזי היא כותבת שירים שאני מאוד אוהבת.

blah blah story

New member
יאללה .... שאלות...

באיזה גיל הבנת שאת לאסביט? מי הבנאדם הראשון שהכרת בפורומים בתפוז? מהזמרות האהובות עלייך - מי היית רוצה כחברה טובה? שאלה שהיית שואלת את עצמך? שיר שהכי מתאר אותך?

LeAnnDylan

Well-known member
עונה לך

באיזה גיל הבנת שאת לאסביט?טרם מי הבנאדם הראשון שהכרת בפורומים בתפוז?מישהו בשם מארק. הוא הכיר לי את הקומונה של ליאן וזו הפעם הראשונה שכתבתי בתפוז מהזמרות האהובות עלייך - מי היית רוצה כחברה טובה?בהתחלה הייתי אומרת מירנדה ללא ספק. עכשיו אני זורמת על מרטינה או ליאן. נראה לי שכיף לבלות איתן. או הן או טוליסה. היא לא הזמרת המועדפת עליי אבל היא שרה
והיא מגניבה
אה רג יש גם את הילרי
טוב, הילרי! אההההההההההההההרגע סטופ!!!!#@%@# שכחתי את ג'ניפר
ברור שג'ניפר!!
שאלה שהיית שואלת את עצמך?באיזה גיל איבדת את בתולייך? שיר שהכי מתאר אותך?Shut Up Train. לא מתאר אותי אבל את איך שאני מרגישה בזמן האחרון

blah blah story

New member
את גם יכולה לענות על השאלה ששאלת את עצמך ../images/Emo3.gif

אבל shut up train זה לא מתאר בנאדם. כמו שאמרתי לך היום שהשיר של טיילור mean נכתב עלייך..

LeAnnDylan

Well-known member
כתבתי אבל שזה לא מתאר אותי כבן אדם

אלא את איך שאני מרגישה לאחרונה. דיסטרקטיב של ליאן מתאר אותי. גם וונאד אפ

למעלה