משחק ילדים 5 - הזרע של צ'אקי

Charming666

New member
../images/Emo41.gifמשחק ילדים 5 - הזרע של צ'אקי../images/Emo41.gif

אכן, התרגום שלי עלוב, אבל איך עוד אפשר לתרגם Seed Of Chucky? ועוד שבפוסטר ובטריילר מראים, וול...זרעים?
(בכחול של העין) קצת נוסטלגיה: זהו סרט המשך לסדרת "משחק ילדים". הסרט הראשון - Child's play משנת 1988 השני - Child's play 2 - משנת 1990 השלישי - Child's Play 3: Look Who's Stalking - משנת 1991 הרביעי - Child's Play 4: Bride of Chucky - משנת 1998 וכעת, החמישי, Child's Play 5: Seed of Chucky. האיש שיעשה את הקול של צא'קי זה אותו אחד מכל הסרטים הקודמים, כמובן. תקציר: בסרט אנחנו פוגשים את גלן, בובה יתומה שהיא הצאצא של צ'אקי (ששוב, כמה מפתיע, חוזר לחיים), וטיפאני (אני אפילו לא רוצה לדמיין איך בובות מביאות לעולם ילדים.) בצעד שמאוד מזכיר את סרטי "צעקה" הסרט מספר על כך שרוצים להפיק סרט על האגדה של צ'אקי, וכך, גלן יוצא להוליווד במטרה להחזיר את הוריו לחיים. למרבה ההפתעה (לא.
), צ'אקי וטיפאני יוצאים למסע הרג בהוליווד, דבר שגלן לא כל כך מקבל, וכמובן שצ'אקי המום מזה שבנו לא רוצה להמשיך בדרכיו המעוותות, בעוד שטיפאני לא מאמינה שבסרט הולכת לשחק השחקנית האהובה עליה, ג'ניפר טילי, שהופכת באופן לא מודע למארחת של המשפחה הזאת, ביותר מדרך אחת...*צחוק מרושע*
!טריילר! בקובץ של קוויק-טיים #טריילר# בקובץ שף ווינדוז מדיה פלייר (אני אישית ממליץ על קוויק טיים, למרות שזה אותו טריילר
) תאריך יציאה: 10 לנובמבר הקרוב. (עוד 3 וחצי חודשים) שחקנים: בילי בויד (הקול של גלן), בראד דוריף (הקול של צ'אקי), ג'ניפר טילי (בתור עצמה, ובתור הקול של טיפאני). אתר רשמי: אנשים, השקעתי. בבקשה תגיבו.

cj20

New member
ח"ח על ההודעה המושקעת! ../images/Emo45.gif

חבל שלא מראים קטעים מהסרט. בכל מקרה, נשמע כמו הסרט הקודם של צ'אקי.. יהיה.. אממ.. מעניין. צ'אקי ג'וניור
בכלופן, לדעתי הסרט השני היה הכי טוב..

NiKi†a

New member
למה זה מצחיק ../images/Emo3.gif

ראיתי חצי מכלתו של צ'אקי..הוא לא כזה גרוע, הוא יותר משעשע (בחלק מקטעיו, כמובן שרובם מגעילים). (דאמט הממטרות התחילו לעבוד בחוץ ומזה נבהלתי מהרעש שלהם...במיוחד אחרי שסיימתי לצפות עכשיו באות משמיים.חחח...דיי
). לילה טוב אנשים, או בוקר טוב
. אבל אני הולכת לישון :)

חן j

New member
מאוד דפוקים...

במיוחד בקטע שאת רואה שני בובות צעצוע (צאקי וכלתו) מזיינים ועוד יותר (כמה הזוי לחשוב שיש יותר גרוע מזה) שכלתו של צאקי יולדת!! איני מתביישת שראיתי סרטים אלא זה נכנס לספירה...חח

למעלה