משחק מחשב

nadiwainer

New member
../images/Emo41.gifמשחק מחשב../images/Emo41.gif

אהה... תאמת, אני בשלב 2, ולא ממש התרשמתי. בעיקרון, בהתחלה הדוד שולח אותח להכות אנשים ברחוב כדי להתאמן בקונג-פו. לא ממש התלהבתי מההתחלה. גראפיקה?- דיי באסה... אני מצרף תמונות, תהנו.

nadiwainer

New member
ותוכנה להפעלת המשחק...

הנה הכתובת http://www.emuxhaven.net/gbaemu.shtml#vgba הנה לינק ישיר. אתם פותחים את התוכנה, מתקינים אותה, ואז "אפשרויות"
"פתח"
(הקובץ של המשחק).

miss_t

New member
אני בתהליכי הורדה.... אגיב אחר כך

על המשחק... אבל הוא דווקא נראה מעניין...

nadiwainer

New member
שאדו קאנים.... וווו...../images/Emo5.gif

הם קופצים כמו עיזים על סמים קשים, נהפכים לאפר בסגנון פאוור ריינג´רס.. ולפני שהם מגיעים, שעות הם על הרצפה בתור צל ואז פתאום רופצים! (=

גם אני הגעתי לשדוקאנים../images/Emo13.gif

נכון זה בשלב -3- האאאא ודרך אגב ...מישהו יודע קודים למשחק ... וגם איך משנים מקשים

Adj

New member
שינוי מקשים + טיפים למשחק

options-joypad-configure A = בוקס B = בעיטה L = הגנה R = קפיצה נגד השדוקאנים אני משתמש בבוקסים מהירים (למעלה+בוקס) שזה מאחת המגילות. הכי טוב להשתמש במכה הזו נגד הרטסו למיניהם (מחסל אותם צ´יק צ´אק) אם מישהו נתקע באיזה שד - אני אגיד לו איך לעבור אותו. עוד טיפ חשוב - כדאי לשמור את המשחק לפני קטעים קשים (מי שרוצה - שישמור כל שניה...) ע"י שיבחר ב-file ואז save game ויבחר באחד המקומות. זה שימושי בעיקר בשלב הרכבת המעצבן והארוך, ולפני מאסטרים (כשרואים את אחת מתיבות המגילות). סה"כ משחק לא פנטסטי, אבל חביב.

מאיפה מורידים את הימישחק

אחי מאיפה מורידים את המישחק אם אפשר להוריד אותו בכלל?

nadiwainer

New member
קסיאו פאנג

ווווו
שעות לקח לי להרוג אותו, וכן, לא פותחים שער, מכים אותו למוות.. (=

למעלה