משחק ראשון

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
../images/Emo41.gifמשחק ראשון../images/Emo41.gif

והפעם משחק שמאוד פופלרי בפורום אחר שאני משתתף בו... הוא ניקרא משחק הציטוטים והוא הולך ככה, אני מתרגם שורה משיר של נטלי לעברית ואתם תצטרכו לזהות מהו השיר המדובר, מי שענה יצטרך לתת שורה גם כן וכו.... מקווה שזה ילך, והמשפט הראשון: (ממש קל)
. "שוכבת עירומה על הרצפה" *אם אתם מתקשים במציאת משפט מתאים, אתם יכולים ללכת לאתר הישראלי של נטלי לקטגוריית מילים לשירים, ולתרגם משם.

Torn

New member
smoke../images/Emo141.gif

"אני מניחה שאני יכולה לעוף"

jt7785

New member
טוב נו אני אענה

beauty on the fire... "הנח את המחשבות ההן הצידה, לפעמים הן יותר מידי רועשות" זאת עליה ברמה אני מודה.

AngelFairY

New member
נראה לכם שהמשחק עובר לדף הבא...

בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ בלופ

Human Nature

New member
האמת שהמשפט באנגלית התנגּן לי |טל|†

בראש, רק לקח לי זמן עד שנזכרתי בדיוק איזה שיר. "Wishing I Was There" "כשמלאכיך נופלים, האם אבּדת את הכל"

jt7785

New member
שיר ענק

Do You Love הבאת אותה בעלייה דרמטית. אני אוריד טיפה כי אני מרגיש שאני פה לבד :) "להתראות". :)

Torn

New member
המשפט הבא../images/Emo26.gif

"אני עצובה...., קטנה בודדת ומפחדת" שיר ממש קל.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifThat day'

אוקיי , תורי... שוכבת ערומה על הרצפה |אייקון של קרין חושבת שזה ממש קל וסוקלת את מי שלא עונה מהר|

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתיקון...

בעע, עכשיו שמתי לב שצחי שם את אותו המשפט מהשיר... אוקיי משהו חדש... אמא נראית עצובה

Human Nature

New member
צפויה ../images/Emo3.gif |טל| |צלב|

Smoke; וכשהתשוקה תמות לבּהּ הקסום ישָּבר קצת קשה, לא?

jt7785

New member
אני בטוח שצחי חושב שזה קשה...

בוא ספטמבר...
השיר הכי יפה: "ואתה בוכה, בוכה כמו תינוק".

Torn

New member
../images/Emo3.gifדווקא לא זה היה קל../images/Emo6.gif

התשובה לשלך זה Talk In Tongues. שורה חדשה: "ביקשתי ממך להחזיק אותי אבל אתה לא רצית" די קל האמת
.

jt7785

New member
למעשה כל השירים הם די קלים

לא? גם שלך בסדר, אבל שוב ניתן קצת לאחרים להשתתף גם

michalas

New member
האמת שהכל היה די קל....

leave me alone "כי אם לא גשום הכל ימות"

למעלה