משחק שירים נחמד לפסח

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gifמשחק שירים נחמד לפסח../images/Emo41.gif

לקוח מפורום גלגלצ
למי שלא מכיר: שימו את הפלייליסט שלכם על shuffle,וכל שאלה תעבירו שיר ותרשמו את שם השיר והמבצע. השיר הראשון-תשובה לשאלה הראשונה,השני-לשאלה השנייה וכן הלאה. זה אמור לצאת ממש מצחיק! אבל לא לזייף! השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo204.gifאני../images/Emo204.gif

איך העולם רואה אותי? christina aguilera-hurt האם יהיו לי חיים מאושרים? תראי זה אני- סינרגיה מה אנשים באמת חושבים עליי? All 4 One - I Swear האם אנשים חושקים בי בסתר? מאמי- מירי מסיקה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Too Much Love Will Kill You- Queen מה אני צריך לעשות עם חיי? היא יודעת- נינט טייב עצה טובה בשבילי: Kelly Clarkson - A Moment Like This מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? תראי עכשיו- שרון חזיז מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Keith Urban & Sara Evans - Thats the beat of a heart איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הכאב הזה- עיברי לידר ונינט טייב ובהלוויה שלי? אם יש גן עדן- אייל גולן
(מדהים כמה שזה יצא נכון..) מפחיד
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? שער הרחמים- הראל מויאל איך יהיה לי מחר? בשבילך נוצרתי- אייל גולן למה אני כאן? And I Am Telling You I'm Not Going- Bianca ryan בתור מה אנשים יזכרו אותי? To the left-beyonce איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Beautiful- christina aguilera האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תפילה לילד- יובל טייב ושלומי שבת איך תהיה השנה הזו? לישון ילד גדול שלי- רמי קלינשטיין מסתבר שהפליליסט שלי תואם את השאלות אחרי הכל
חג שמח לכולם

Dug E

New member
נחמד../images/Emo13.gif.

איך העולם רואה אותי? היהודים-המאה העשרים האם יהיו לי חיים מאושרים? Pantera-Minutes Alone
מה אנשים באמת חושבים עליי? ריטה-נוצה ברוח האם אנשים חושקים בי בסתר? היהודים-Where Do You Go איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ריטה-אל תפחד
מה אני צריך לעשות עם חיי? היהודים-מחפש תשובה עצה טובה בשבילי: Guns N' Roses-Civil War טוב לדעת
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? muse - Feeling Good
כ"כ נכון! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive
!! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אביב גפן-אמא תראי
ובהלוויה שלי? היהודים-לעוף...אני אישית בהלם. תקראו את מילות השיר,מי שלא מכיר ויבין. איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? עברי לידר-לבד..זה די נכון. איך יהיה לי מחר? ריטה-יום חדש
למה אני כאן? פורטיסחורוף-שקיעתה של הזריחה בתור מה אנשים יזכרו אותי? Pearl Jam-Black
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? פורסטיסחרוף-אליפלט האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ריטה-סיפור הגונדולה
איך תהיה השנה הזו? Guns N' Roses-Ain't It Fun

PRINCESS GINA

New member
חחחחחחחח...אל תפחד של ריטה../images/Emo35.gif

יכול לעשות אותך מאושר...
איזה דברים מטורפים יצאו אהה?? אהבתי גם את: "איך יהיה לי מחר? ריטה-יום חדש"

pc girl

New member
משחק חמוד :)

איך העולם רואה אותי? אני חולם על נעמי - החלונות הגבוהים האם יהיו לי חיים מאושרים? אחרי שהסירות - הנשמות הטהורות מה אנשים באמת חושבים עליי? שוב - שמוליק קראוס וג'ודי כץ האם אנשים חושקים בי בסתר? ימי ראשית הקיץ - ג'ודי כץ איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ימים של קולנוע - הטוב הרע והנערה מה אני צריך לעשות עם חיי? כל הנחלים - אריק לביא עצה טובה בשבילי: שיקאגו - החלונות הגבוהים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? כשאת בוכה את לא יפה - אריק אינשטיין
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? פרח הלילך - חווה אלברשטיין איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לא רוצה לישון - ג'ודי כץ >< ובהלוויה שלי? אל תבכי ילדה - אריק אינשטיין איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? הולכת את מעמי - נעה גולדברג איך יהיה לי מחר? חייך וחיי - גידי גוב וריטה :) למה אני כאן? סוס עץ - החלונות הגבוהים בתור מה אנשים יזכרו אותי? מה איתי - ג'ודי כץ איזה שיר יתקע לי בראש מחר? זה קורה - אריק לביא האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הנשמות הטהורות - מצב זמני איך תהיה השנה הזו? בלדה לעוזב הקיבוץ - שמוליק קראוס וג'ודי כץ

ofek777

New member
אנסה גם ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? יש מקום (יהורם גאון/הראל מויאל) האם יהיו לי חיים מאושרים? כל מה שתרצי (רמי קליינשטיין) מה אנשים באמת חושבים עליי? איתי (קרן פלס) האם אנשים חושקים בי בסתר? שיר ערס פרסי (ריטה) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? תפתח חלון (ריטה) מה אני צריך לעשות עם חיי? לא זה לא יהיה השיר שלנו (אביב גפן) עצה טובה בשבילי: לא ממהר (הראל סקעת) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אתה לי ארץ (ירדנה ארזי) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? בואי רוח ים (ירדנה ארזי) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ידעתי שתחזור (נינט טייב) ובהלוויה שלי? כשהלב בוכה (שרית חדד) איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? אל תלך מכאן (ריטהרמי, נינט) איך יהיה לי מחר? להישתטות (גבי שושן) למה אני כאן? הלילה הוא שירים (חוה אלברשטיין) בתור מה אנשים יזכרו אותי? השקט שנשאר (שירי מימון) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כשאת איתי (רן דנקר-השיר שלנו) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הליכה לקיסריה איך תהיה השנה הזו? זכיתי לאהוב (ריטה,עברי לידר) חביב, חלק מהתוצאות מלחיצות קמעא

sapirs1

New member
נייסס.

איך העולם רואה אותי?Im with you-Avril lavigne האם יהיו לי חיים מאושרים?ריטה -בגידה מה אנשים באמת חושבים עליי?אביב גפן -מליארד טועים . האם אנשים חושקים בי בסתר?עברי לידר -כמה שאני אוהב. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Avril lavigne-complicated מה אני צריך לעשות עם חיי?חמי רודנר -אמפריות נופלות . עצה טובה בשבילי:היהודים -הזמן שלך . מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Goo Goo dolls-iris. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איפה הילד -מה שעובר עלי. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Doors Down3 - Here without you ובהלוויה שלי?חמי רודנר- בואי ניפרד =0. !! איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?היהודים -כל הסיפור. איך יהיה לי מחר?אריק ברמן -יום חדש נפלא :)!!!. למה אני כאן?ריטה -עד שתעזוב . בתור מה אנשים יזכרו אותי?דנה ברגר- לומדת לעוף
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אביב גפן -קנאה. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי:ריטה -חברה חח
איך תהיה השנה הזו?-oasis-wonderwall

מאיפה אתם לוקחים פלייליסט ?

כל הדיסקים שלי הם של אמן/להקה ספציפיים.... סורי על השאלה הטפשית אבל זה פשוט מטריד אותי.

PRINCESS GINA

New member
איזה דיסקים../images/Emo35.gif

מהשירים שאנחנו מורידה באימיול/קאזה... אני מסדרת אותם במדיה פלייר ולפי הסדר שלהם, אני עונה על השאלות..

Dug E

New member
לא כולם מורידים שירים

מוסיקה ישראלית לא הורדתי אפילו פעם אחת ב3-4 שנים האחרונות. יש לי למעלה מ200 דיסקים מקוריים וכמעט כולם הועברו למחשב כדי לשמוע בMP3 או בצורה נוחה על המחשב. אין לי מצפון לצרוב מוסיקה ישראלית. לגבי מוסיקה לועזית,אני משתדל להפחית את השיר היחיד בחודש שאני מוריד (שגם עם זה אני מרגיש ממש רע)

לא מורידה שירים מהאינטרנט בכלל וגם

לא מעלה דיסקים למחשב.... יהיה לי קצת קשה להשתתף במשחק הזה.... לא משנה.... יום טוב לכולם, ושביתה נעימה לשובתים

יאללה, ננסה גם ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי?06 - Bob Dylan - Masters Of War צה"ל
האם יהיו לי חיים מאושרים? אחינועם ניני - בואי כלה מה אנשים באמת חושבים עליי? מירי מסיקה - מאמי האם אנשים חושקים בי בסתר? נינט-הכל יכול לקרות איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? סוף טוב- ריטה מה אני צריך לעשות עם חיי?יהודה פוליקר - כשתגדל עצה טובה בשבילי:אביב גפן - שנינו שווים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The Beatles - Across The Universe מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?ריטה - עטוף ברחמים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?שלמה ארצי - לילה לא שקט ובהלוויה שלי?טייב ועברי לידר- הכאב הזה איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Young Girl- Gary Puckett and the Union Gap איך יהיה לי מחר?גלי עטרי - סתיו ישראלי למה אני כאן? יום אחרון טל שגב בתור מה אנשים יזכרו אותי? רק אתה- ריטה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Knockin On Heavens Door - Bob Dylan האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עברי לידר - איש יקר איך תהיה השנה הזו? יוני בלוך- אחריות

למעלה