משחק שלא מצאתי לו שם!

../images/Emo41.gifמשחק שלא מצאתי לו שם!../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חיפשתי שם מקורי ושוב הגעתי לאותה מסקנה: אני לא מקורית
בכל מקרה
משחק חדש
איזה שיר הייתם מקדישים לכל מנחה
איזה שיר לדעתכם מתאר כל מנחה
אתם יכולים לבחור כל שיר שבא לכם תנסו לחשוב על כל המנחים ואם בא לכם גם מגישי פינות....

../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם לא תשחקו אני אשחק אם עצמי
וכן- נעלבתי....

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gifעל אסי.. (מנחה לשעבר)../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif

"עוד ארון" של היהודים. "אני רואה אותו הכל עכשיו בסדר אולי גם הוא פוחד להיות לבד רק להבין אותו שווה את כל הסבל כדאי לבנות גם בשבילי עוד ארון אחד"...
ארון למי שלא הבין במשמעות של לצאת מהארון!
כמובן שהכל בהומור. ושבשיר יש לזה משמעות אלחרת (של ארון קבורה) לא עלינו!!!!

שרי- כוכב מפלסטיק../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

סורי לכל אלה שאוהבים אותה זאת דעתי ואתם לא חייבים להסכים

למי שלא מכיר את השיר../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

What if I told you it was all meant to be Would you believe me, would you believe It’s almost that feelin’ we met before So tell me that you don’t think I’m crazy When I tell you love has come here and now

למי שלא מכיר את השיר../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

He's magic and myth As strong as what I believe A tragedy with More damage than a soul should see And do I try to change him So hard not to blame him Hold on tight Hold on tight

Cm 2004

New member
../images/Emo106.gifשירי מימון..../images/Emo106.gif../images/Emo27.gif

the winner takes is/it all (אני לא זוכר אם זה IS או IT חחח אחרי שלקחה כל תואר אפשרי. (בלי עין הרע) רק שימשיך ככה!

Cm 2004

New member
../images/Emo39.gifהדס מורנו..../images/Emo39.gif../images/Emo27.gif

בעקבות הפרידה מהחבר הקודם. (ושוב כמובן שהכל בהומור) "ביי ביי" של מלי! הבאתי אותה בשילוב אהה? :)

Cm 2004

New member
הכוונה ל.."דיווה" היא לשירי מימון.

למרות שזה מתאים לשתיהן ככה שזה לא ממש משנה.

הייתי מקדישה למלי-

את HIT M BABY ONE MORE TIME לא יודעת למה חח... להדס הייתי מקדישה את YOU ARE BEAUTIFULE (אם ככה כותבים אותם חחח)

אוי מגניב!!

לאסי אני מקדישה את השיר "מתחפר באלנבי" של מוניקה סקס
כי גם בגלל שהוא אוהב את הלהקה הזאת ואני יודעת כי הוא היה בהופעה שלהם בשנה שעברה נדמה לי עם יעל גולדמן!! [איך לא הייתי שם לעזאזל!!
] אני חושבת שהשיר הזה הוא ממש הוא בגלל השורה הזאת "שוב החלטתי לא להחליט לשוט כמו המחט על ה- תקליט" ולעפר אני חושבת שהשיר הכי מתאים לו זה השיר "הקומיקאים" של מופע הארנבות של ד"ר קספר
רק בגלל בשורה הזו "מסתכלים לקהל בעיניים בכלל לא מתביישים" יאו זה כלכך הוא!! זהו :] [אהבתי את המשחק הזה]

שמחה שאהבת../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא מכירה אף אחד מהשירים האלה ולא הבנתי את המשפט מהשיר הראשון

חוחו חבל שאת לא מכירה

חח אבל זה לא משנה ומהשפט הוא "שוב החלטתי לא להחליט לשוט כמו המחט על ה- תקליט" זאת אומרת שכיאלו לא אכפת לו מכלום והוא עושה את שלו בדרך שלו ואיך שהוא רוצה [ אבל זה כמובן לא רק מהמשפט הזה אלא גם מכל השיר אבל המשפט הזה די מסכם הכל :p] ...והאמת שזה די אסי :]

למעלה