משחק

../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo41.gif

נמ, קודם כל המשחק הולך רק בשרשור הזה, אוקיי? אז ככה, צריך לפרסם כמה שיותר תמונות של עידן, כל תמונה שווה 5 נק´, מי ששם הכי הרבה תמונות מקבל בונוס של 5 נק´ תמונות של הפרויקט בכללי שוות 7 נק´ כל אחת, שוב, עם בונוס של 5 נק´ למי שמביא הכי הרבה. פרשנויות לשירים [שאתם מחברים לבד! לא לגנוב למישהו אחר] שוות 15 נק´ כל אחת. יצירות בפוטושופ וכאלה שקשורות לפרויקט שוות גם 15 נק´. המשחק נגמר ביום חמישי בערב, בשעה 19:00. כל הודעה שתשלח אחרי השעה הזאת לא תיחשב פשוט. מי שיהיה לו הכי הרבה נקודות מקבל ממני נשיקה [מה, לא שווה?!] בהצלחה לכולם.

Saffron

New member
הגעתי למסקנה ../images/Emo29.gif

שיש פחות מדי תמונות באיכות טובה של עידן/חברי הפרויקט. אולי נצליח להוסיף קצת לגלריות בעזרת המשחק זה. :)

sahar00

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

sahar00

New member
../images/Emo41.gif

זהו תמונה אחרונה אין לי כח לעלות עוד...©כל הזכויות שמורות© התמונה הזאת מיוחדת פה עידן רייכל יוצא מההופעה..

Infinity AL

New member
חחחחח../images/Emo203.gif

נראה לי שהוא המנצח לא? אחרי הכל הוא היחדי שנענה לאתגר של המחשק
סתם
האמת התכוונתי להשתתף, אבל יש מבחן בהיסטוריה(=40 ומשו דפים ללמוד) ואין לי זמן להכין בפוטו או לחפש באינטרנט. אני מצרפת משו שעיתי בחופש לכבוד פורים. זה יהיה שווה איזה 7 וחצי נק' לא?

למעשה הוא גם נכשל../images/Emo3.gif

כי אמרתי שהמשחק נגמר ב7
אבל ניתן לו, מה
קבל נשיקה->

למעלה