משחק

Silver Fox

New member
../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo82.gif

בעצם, שניים בתור אחד: 1. זהה את השיר 2. השלם את המילה החסרה בשורה בשיר זהה את השיר אני נותנת שורה מתוך שיר שכמובן אתם לא יודעים מהו, ואתם צריכים לזהות את השיר שממנו היא לקוחה. לדוגמה, השורה "כל ישראל עייפים שם, אל תפריעו לשלווה" לקוחה מתוך השיר המקסים "תן לשים ת'ראש על דיונה". השלם את המילה החסרה בשורה בשיר קצת יותר קשה, בשביל זה צריך להכיר הרבה שירים ולדעת אותם בעל פה. נותנים שורה מתוך שיר (לא אומרים מהו כי זה כל הקטע! ) שחסרה בה מילה ואחרים צריכים להשלים את המילה החסרה. לדוגמה: "ה___ האלה הן לא בשבילי, אני מתחפר באלנבי" המילה החסרה היא "הדמעות". מי שמגיב אלי נותן דברים משלו וכך הלאה וכך הלאה. לא חייבים להגיב על שניים או לתת שניים, אבל רצוי.
אז הנה שלי: 1. "סגרו את קולנוע פריז ומילאו אותו מלט" - מתוך איזה שיר זה? 2. "בין שני _____, מטפטף דולף" (השלימו את המילה החסרה)

ענבר ש

New member
1.הקונפורמיסט כמובן

2.*חדרים אקיי תורי: 1. "..כי העיניים מפוצצות לכלוך של בוקר.." 2. "____ בלונדינית, לא לבושה"

Just Adi

New member
1. 180 ../images/Emo80.gif

2. *בוקר ושלי: 1. "... זה תלוי גם בך" 2. "היה מוכר בייגלך, ליד ה____ ______

בואר

New member
1.פרפר

2. משביר לצרכן ושלי: 1. "...כמעט ונכנס..." 2. "בערוץ המדע ____ ____ _____"

tiptip4u

New member
...

1. פרפר 2. היה מוכר ביגעלך ליד המשביר לצרכן שלי: 1. "הלילות קרים הקירות דקים" 2. "ודברים אחרים שלא ____..."

למעלה