משימת ההתעלמות-כל הדיווחים לכאן

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמשימת ההתעלמות מתחילה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כל הדיירים מתבקשים לצאת מהוילה ולהתרכז בחצר

ExsoTic Cop

New member
למה שלא ישנו?

מעניין מתי שי הולך להכנס חח אני רואה את לאון ורנין הורסים תמשימה עם שי.

ExsoTic Cop

New member
../images/Emo41.gifמשימת ההתעלמות-כל הדיווחים לכאן../images/Emo41.gif

נקווה שלא יהיה צנזור בדברים החשובים של המשימה וההפקה תהרוס נו את ההנאה ממנה.

superjets

New member
פרטי המשימה

דיירי הבית השבוע לא תצטרכו לעשות כלום, האח הגדול יקיים ארועים ועליכים להתעלם ולהמשיך כאילו לא קיים, לא לדבר, לא לתקשר איתו בכל דרך, אם תצליחו תזכו בתקציב. לדוגמא : אם דייר ניגש להכין לעצמו קפה ובתוך המטבח מתחיל לרדת גשם, על הדייר להמשיך לעשות קפה, אסור לו לברוח לחדר, אסור לו לפתוח מטרייה ואסור לו לדבר על הגשם עם הדיירים האחרים. עליו להתנהג כאילו האירוע לא קורה ולא קרה. אם שלושה דיירים יתייחסו לגשם הדבר ייחשב כ3 פסילות. מותר 10 פסילות. אם פריט כלשהו שינה את אופיו עליכם להמשיך להשתמש בו. אסור לנעוץ מבטים, מותר להעיף מבט מהיר, אסור להזכיר אותו בשיחה, אסור לעזוב את זירת האירוע, אסור להגיב במידה ויוצרים איתכם קשר, בכל אזורי הבית ובכל זמן.

ExsoTic Cop

New member
הם סיכנו 30%

לדעתי בכל מקרה הם הולכים להכשל מזלם שלא סיכנו יותר.

k7y

New member
היום ומחר המשימה הגדולה יהיה שמח../images/Emo50.gif

longleggedlady

New member
מה כל כך חשוב בשי שמכניסים אותו לבית??

ההפקה נפלה על הראש? תביאו אנשים אחרים. שי יצר הרגשה רעה. עובדה מתי הוא יצא היה יותר קירבה בין הדיירים. ההפקה מרגיזה ולא ריאלית בכלל. מה חשוב בו? בתוכנית של האחות הקטנה הוא ציין שלו רואה את התוכנית וגם קיבל הצעות לדגמן ועשה רושם שרוצים אותו לפרסום וכו' וכו'...כל דבר שיוצא מפיו זה שקר.. עכשיו רוצים להכניס אותו כדי ליצור בלאגן..לא נראה לי שיהי להם כסף לאוכל כי הם חבורה של פתפתנים בלי הפסקה..תראו איזה רעש (כמו ילדים בגן) הם עושים מתי שיש משימה... אני אומרת שהם לא יצליחו כי הם לא לומדים מטעויות...

k7y

New member
הלוואי ויעשו הפתעה ויכניסו את אשר החמודדדדדדד

אלצוק7

New member
הכניסה של שי למשימה של שעתיים

בא נראה אתכם יצירתיים מה לדעתכם שי צריך לעשות בבית, על מנת להצחיק או לעניין, או איכשהו לגרום לדיירים לפנות אליו ולהפסיד את המשימה קדימה נראה אתכם, תגובות תגובות

a10a

New member
נראה כאילו כבר אמרו לרנין שיכנס

מישהו שקרוב אליה. כי היא כבר ישר הודיעה שאם מישהו קרוב אליה יבוא לא מעניין אותה כלום היא כבר עושה פסילה... חוצפנית.. כנראה שרמזו לה משהו.

My Little Fairy

New member
איזה חסרי הבנה בסיסית. יא וולי!

- אם נופל לי כסף מהתקרה, מותר לי לקחת? - לא. - אם יש סטייק על השולחן, זה בסדר לאכול? - לא. - אם אמא שלי נכנסת והבאתי לה חיבוק? - לא. - אם יש נחש מותר לי להבהל? - לא. - אם נכנסים כבאים ואני חושבת שזה אמיתי ויש שריפה, מותר לצרוח? - לא. זו כבר הפעם ה - 20 שרנין מסבירה שצריך להתעלם לחלוטין ולא לתת שום יחס, ובכל זאת הם מרגישים צורך לגשת לאח הגדול אם מותר להתייחס למשהו. האח הגדול משחק עם עצמו רולטה רוסית באקדח ומקווה להפסיד.

למעלה