משימת פתיחה

shiratel

New member
../images/Emo41.gif משימת פתיחה ../images/Emo41.gif

מהמשימה הזאת לא יודח אף אחד, נקרא לזה חימום. עליכם לעצב שמלת ערב ללילה קריר במסיבת גינה. נלך ככה על פשוט בתור התחלה. שרשרו לפה תמונה ורצוי מאוד מאוד קצת לפרט ולספר על הבגד... כל מי שעוד רוצה יכול לשרשר את שמו לשרשור למעלה ואת הבגד שלו לכאן...

wrugh

New member
אוקיי- שלי

אני חייב להודות שהסריקה מעכה לזה את הפרצוף... אבל שיהיה חחח טוב...הסבר קצר:) שמלת ערב לילה קריר שמלה חצי שקופה בצבע כחול עם שרוולים+ ג'אקט+ חגורה+ ג'ינס שחור צמוד+ נעלי עקב לק אדומות. מראה שיק מודרני אך בהחלט לביש :) נותן גזרה יפה+מגניבה לגוף. בהחלט כוכבת הערב :p

shiratel

New member
מצטערת, תצטרך לסרוק שוב

עם חתימה שלך בפנים, כדי שאוכל לדעת שהבגד לא נלקח מאיפשהו באינטרנט.

wrugh

New member
חח אוקיי

הדבר היחיד שאני משתמש בו זה מודל... כי זה די בזבוז זמן להתחיל לצייר פיגורה. כל השאר מקורי לחלוטין.

shiratel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני רוצה לראות חתימה מובהקת וברורה לעין שלכם על העיצוב, כבר במשחק הקודם היה לנו אחד שלקח עיצובים מהאינטרנט ואני רוצה לראות שהעיצובים מקוריים. לא לסרוק את הבגד בלי חתימה גדולה וברורה בכתב יד שלכם

oFka7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

חשבתי על משהו כזה שלא יוכלו לרמות, אבל זה מעולה D:

סקיצתי. D:

טוב אז ציפיתי שיצא לי קצת יותר טוב אבל הנה.. זאת שמלת ערב שחורה באורך הברך, מאוד אלגנטית ועדינה. על המותן יש חגורה ורודה עבה מחומר שנמתח, ועל החגורה הורודה יש חגורה דקה יותר בצבע כתום מבריק. מכיוון שדובר בערב קריר חשבתי על להוסיף עליונית מסוג כלשהוא, אבל לדעתי חולצה עם שרוול או משהו בסגנון סתם יהרסו, אז חשבתי להוסיף סוג של צעיף ענק שאפשר יהיה להתכסות בו. וזהו. נ.ב. החתימה למטה על הרגל.

shiratel

New member
בהחלט אפשר

רק יאללה! לשלוח את העיצובים! מי שעוד צריך לשלוח: the whole shebang yaele2 שקדולה Gossip Girll oFka7 קדימה!

oFka7

New member
הסורק לא עובד ../images/Emo10.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אני יכולה להיות שופטת הפעם ???

ראיתם את הפרומו של העונה החדשה בערוץ HOT 3 ?

hila941

New member
הבגד שלי!=]

הצטרפתי אתמול למשחק.. שלא תחשבו שסתם ככה , שירטל אישה לי להשתתף.. אוקיי... שקראתי שצריך שמלת ערב למסיבת גינה ישר חשבתי שהבגדצריך להיות קליל ולא יותר מדי פורמלי אבל עדייין מסוגנן ויפה. עיצבתי שמלה צהובה ומעליה טופ קצר ומעניין. מי שלא הבין ממש(בגלל הסריקה..) את הציור , אז הג'קט הוא בדוגמאת פסים לרוחב בצבעים עדינים של כחולים וסגול. השמלה היא שמלה יפה ופשוטה. היא בצבע צהוב שנותן רעננות להופעה. נ.ב - הציור היותר קטן ליד השמלה והג'קט זה החלק העליון של השמלה שלא רואים. הוספתי דברים להופעה כמו שרשראות , צמידים , תיק ערב, ונעלי עקב שחורות. מקווה שתאהבו!

למעלה