מתחילה שרשור חדש

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
../images/Emo41.gifמתחילה שרשור חדש../images/Emo41.gif

שלחתי כבר 4 פעמים אותה הודעה ולא מצטרפת. אשלח הפעם שוב ללא מסמך הוורד -מזל שערכתי העתקה של התוכן. ההודעה ולא מצטרפת-מזל הערכתי העתקה של תוכן ההודעה. מנסה שוב אתמול ב22:00 בלילה כתבתי הודעה והיא לא הופיעה. רק אז התפניתי מאורחים ונקיונות. לאחר מכן כשגיליתי שההודעה לא עלתה ,אז חברת האינטרנט החליטה שצריכה לנוח.עד היום בבוקר נותקנו.אם זה לא זה אז תפוז עושה לא מעט בעיות. כמובן בלי לזלזל בו.... למדתי דבר אחד בדרך הקשה: כל הודעה או מסר לפני שאני שולחת עושה העתקה. לעניין שלנו- ערכתי רשימת ביניים של שמותינו ותחום הריכוז.אני מוסיפה אותה לפה. אם שכחתי בשוגג משהו נא לכתוב לי. פנינה ו3 ה-
ההצעה שלך כבר "תפוסה". יום נעים ושבוע נפלא לכולנו

psa

New member
משהו במסמך מסרב להצטרף

לכן מצרפת את הרשימה ישר להודעה. שיר -מדבקות חלון DILI -משחת העיצוב ושפכטל lilachh-בחומרים ותחליפי לחומרים זמינים וזולים יותר דניאל של מורן- יצירה על ילדים PSA -הדבקת מפיות וצבעי זכוכית קלמנטיננה-בצקים ודאס bell2002 -ימי הולדת אורלי99-כתובות של החניות ומרכזי יצירה שוב אם שכחתי משהו סליחה ,תעדכנו אותי.תודה

lilachh

New member
יקירתי...

משהו בתפוז לא בסדר, אני ניסתי להעלות עבודות שלי (עד שסופסוף תפסתי אומץ....) ולא הצלחתי, אביבה אמרה שיש בעיה בתפוז וזה יטופל....

dili

New member
ההודעה מופיעה ב"קבצים"

משום מה, כל ההודעות שמצורף להן קובץ, לא מופיעות בפורום, אבל אפשר לראות אותן בקבצים. אני מניחה שזו תקלה שתתוקן בקרוב.

psa

New member
לילך ודילי ,תודה ותודה , חסכתן לי

זמןלהתחיל לברר מהיכן נובעת הבעייה -אצלי או.. לילך-קבלתי את הדואל עם הקובץ המצורף . כנראה לא"הזזתי" מספיק את ההודעה ... הוא התגלה אי שם בצד שמאל (בגלל כל הכתובות)
. שוב המון תודה.

למעלה