מתחם שערי חדרה

iEyal

New member
../images/Emo41.gif מתחם שערי חדרה ../images/Emo162.gif

המתחם הזה כבר קיים יותר משנה בחדרה מה דעתכם עליו? הצלחה? כישלון? מה אתם חושבים על החנויות שיש שם? איזה רשתות היתם רוצים שיהיו שם בנוסף? היתם רוצים שיהיו עוד מרכזים כאלו בעיר?

נופ18

New member
אמממ......./images/Emo221.gif../images/Emo20.gif

תאמת שזה אחלה מתחם.... ארומה סבבה....נאקו סבבה....סטימצקי סבבה.... אבל צריך לפתח תאזור.....כי אם ישאירו אותו ככה הוא יהפך לכישלון של ממש.... כי כבר עכשיו לא כל כך הרבה אנשים באים לשם אז באיזשהו שלב ארומה ונאקו ימאסו.... לפי דעתי צריך לעשות את זה כמו "פולג" בנתניה.... מן מיני קניון כזה....צריך לפתח תאזור לפתח תקומה השנייה ולעשות אפילו שלישית.... לפתוח שם קסטרו,פוקס,רנואר,גולף....וכל מיני סוגים של חנויות לא חובה של בגדים.....אבל העיקר הוא למשוך לקוחות לשם.... ככה המקום יהיה שוקק חיים.....ויהפוך להצלחה של ממש.... (ועוד בחדרה....אהמ) אהה....וכן....הייתי רוצה עוד מרכזים כאלו בעיר.... כמה שיותר...יותר טוב....[:

אחלה מתחם

חסר לי שם איזה קולנוע נחמד ככה.... כמה רשתות בגדים איזשהו מרכז משחקים לילדים קיצר משהו שיהיה ממש נחמג וגם לפנאי הארומה ממש סבבה וגם הספרי הלוואי ויהיה לפחות עוד איזשהו מקום כזה ...

דעה שלי

ארומה אחלה אני אוכל שם מדיי כמה ימים אוהב את הסלטים שלהם צומת ספרים אחלה מלא הוזלות על ספרים טובים נאקו לא קונה יקר מדיי חסר שם לדעתי: סניף של דיסקלאב...רשת הדיסקים הזולה בישראל אני אשים קישור למטה ובתי קולנוע כן בכלל לא יזיק הלוואי

צליל 14

New member
לדעתי זה אחלה מקום...

וזה מתחם דיי מוצלח, אפשר גם לראות לפי כל המכוניות שיש שם חהחה. אני מתה על ארומה..אוכלת שם לפחות פעם בשבוע. בנאקו יש המון בגדים יפים..אפילו שזה קצת יקר, יש את פלאפון וזה נחמד שזה דיי קרוב כי זה יותר קל ככה, וגם המכון כושר שנמצא שם זה טוב. האימפריה\סופרסנטר\סופר דיל איך שלא קוראים לחנות הזאת השבוע זה מעולה, מכל מני סיבות...חח מה שכן..לדעתי הייה ממש נחמד אם היו פותחים שם קולנוע, כי אין לנו אחד כזה בחדרה...

צליל 14

New member
חחחחח בוקר טוב!

נסגר לפני חצי שנה בערך..אפילו יותר. וזה עצוב

../images/Emo112.gif אממ :p

אומרים שהבעלים של הקולנוע היה בסכסוך עם הבעלים של הקניון או משהו:S

למעלה