מתי באה הקבלה העצמית שלכם?

niva99

New member
../images/Emo41.gifמתי באה הקבלה העצמית שלכם?

מתי ירד סופית האסימון -שכזה אני,זה מה יש ועם זה ננצח. -באיזה שלה זה קרה אם בכלל. -מה הקבלה העצמית הזו כוללת?

ritarita

New member
אני רגישה לאללה!

יש המון בחורות שיעידו על עצמן שהן כאלו.. זה פופולרי להגיד את זה.. אבל עוד לא פגשתן אותי.. ולפעמים זה בעוכרי.. אבל כזאת אני.. ועם זה אני אנצח.. (זה מתבטא בכך שאם לדוגמא: המורה בשיעור מתעצבנת רגעית עלי כי הפרעתי לה בקו המחשבה כששאלתי שאלה לפני הזמן..אז אפילו שאני יודעת שזה כלום..הלב שלי דופק בעוצמה..ואני מתקשה לבלוע..אבל זה עובר תוך דקה) (הכי הרבה זא מתבטא בבכי, או באלם..פשוט נסגרת..)

Vdrums

New member
הקטע שכתבת עם זה ננצח

נותן הרגשה שמדובר בפורום של קטועי גפיים או משהו
בכל מקרה אני חושב שזה קרה בכמה שנים האחרונות.

niva99

New member
../images/Emo2.gif "ממך ציפיתי ליותר".

המממ...קטועי גפיים מאיפה זה בא לך? וחוץ מזה גוף ונפש הם אחד -כך שלפעמים ההשלמה הפנימית דורשת לא פחות מאשר השלמה עם פגמים חיצוניים.

Vdrums

New member
אמרו לי לפני 10 דקות שאני

מתוסבך עם עצמי... בקשר לקטועי גפיים, קצת הומור שחור...

niva99

New member
נו אם אמרו.........................

הומור שחור תמיד טוב במידה. אח, נקטעה לי היד.

Vdrums

New member
../images/Emo3.gif לא קל להיות מוקף בנשים...

איך שלמה הצליח בכלל...

אני לא חושבת שזה עוד הגיע אצלי

אני מאוד מודעת לעצמי, מה אני כן, ומה אני לא. אבל עדיין יש דברים שאני רוצה לשנות, להזיז. אני לא יודעת אם זה מתוך חוסר קבלה עצמית או פשוט רצון לשפר את הקיים

מוותק

New member
קורה עדיין....

אני חושבת שקבלה עצמית זה משהו שקורה כל הזמן... תהליך שעולה, יורד... יש קבלה עצמית של הגוף ושל האופי, הנפש וכו'... הקבלה העצמית של הגוף זה משהו שמאוד מאוד מתעתע... פעם חשבתי שאני מקבלת את עצמי כמו שאני ... אבל זה היה משהו בא והולך, כי הבנתי שלמרות שאני טוענת שאני "מקבלת" את עצמי, לא באמת טוב לי עם עצמי. עכשיו אני בתהליך של שינוי עצמי (דיאטה) וכל הזמן אני עסוקה בלאהוב את עצמי כי אם אני לא אפרגן לעצמי יהיה לי מאוד קשה להמשיך בדיאטה. אבל בקטע הפיזי יש לי הרגשה שאני תמיד אמצא משהו לא בסדר... (אני פרפקציוניסטית ועם זה כבר השלמתי...). מבחינת השאר... גם זה תהליך... כל שלב שאני עוברת אני לומדת עוד על עצמי, ורואה שינויים, וכך משלימה את הפאזל שלי... מי יודע אם אני אשלים אותו באמת או שישארו להם כמה חורים שאני אפפעם לא אדע.... ושאלה קטנה בנושא: אתמול ישבתי עם חברים וצחקנו ואני עקצתי קצת את עצמי, וזה בטח יפתיע אבל היה לי מאוד כיף עם זה
. אח"כ חברה שלי אמרה לי שזה סימן לכך שאני מקבלת את עצמי... מה דעתכם ?...

niva99

New member
הומור עצמי

מכיל בתוכו קבלה עצמית -ללא ספק. אם אני צוחק על חולשותי סימן שהשלמתי איתן.

דוVשה

New member
זה לא נכון למשל

כשאת צוחקת על עצמך במטרה להסוות את הבושה/גועל/חוסר נעימות או כל דבר אחר, שאת מרגישה בקשר לדברים שאת לא אוהבת בעצמך. זה שאת צוחקת על עצמך לא חייב לבוא ממקום של קבלה.

niva99

New member
כזה מעולם עוד לא קרה לי.

לצחוק מעצמי להסוות בושה וגועל. יש לי מנגנוני הגנה אחרים פחות סרקאסטיים. (התאור -גבל במזוכיזם לשמו).

דוVשה

New member
נו ואם זה לא קרה לך, זה אומר שזה לא

יכול לקרות לאנשים אחרים? מזוכיסטיות או לא, כל אחד משתמש בצחוק לפי ראות עיניו

ritarita

New member
המממ...לדעתי..זה גם סוג של ביקורת..

כלפי עצמך.. ההסתרה של ה'גועל מעצמך' היא לא רק מאחרים..אלא גם מעצמך.. ובדרך כלל..לא מצליחים להסתיר.. לא מעצמך ולא מאחרים..

ritarita

New member
אם זה לא נכון כלפי מישהו..

זה אם אותו מישהו לא מעריך את עצמו..ויורד על עצמו ללא הפסקה.. אבל זה כבר לא בקטגוריה של הומור עצמי..

דוVשה

New member
למה לא?

הומור עצמי זה כשאת יורדת על עצמך, את צוחקת על עצמך וצחוק יכול לבוא בכל המובנים.

למעלה