מתי כבר תלמד לאהוב-הקליפ

shay08

New member
../images/Emo41.gifמתי כבר תלמד לאהוב-הקליפ../images/Emo41.gif

http://music.walla.co.il/?w=//1221817 קליפ הכי מעפן שאני מכיר!!!!! לקחו קטעים מכל מה שצילמו את גילת לתקשורת,ממש קליפ של ילד בן 4...לא יכלו לצלם קליפ????אי אי אי אני כ"כ מאוכזב מגילת..

1mayush

New member
הפעם,

גם אני מאוכזבת! אמנם לא אישית מגילת אבל מכל מי שאחראי ל"קליפ" הזה. אין קשר(לדעתי!) בכלל בין המילים של השיר ולתמונות והיסרטונים שמוצגים בו!! הוא משלב קטעים מהקליפ של "בגללך" ו-"ממריאים", למה קטעים מקליפים אחרים צריכים להיות בקליפ אחר? קטעים מתוך הצילומים ל"פנקייר", מהחזרות לממריאים שגילת הולכת לקנות גלידה.. הצילומים של פנאי+ .. מה הקשר בין התמונה עם המגפון הזה לבין הקטע בשיר: "....פתאום, אתה בא והולך......."?! אין. הנשיקה מהאיחולים לפורום ?! \= לסיכום, הקשר בין השיר לקליפ הוא מקרי בהחלט כמו שאומרים. התמונה(תמונות) שהיא מצולמת לים חוף ים זה יפה.. הייתי אומרת לזרום עם הרעיון ולהכין קליפ חדש! כי חבל לצאת עם קליפ כזה גם למוזיקה24 .

1mayush

New member
+

אפשר להוציא את הקליפ הזה כתוספת לכתבה כללית על גילת שיכולים לעשות. לקליפ, לא.

Nofar1607

New member
צודקת!

צודקת ב-100% חיכיתי הרבה לקליפ וזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאודדדדדד איכזב! מקווה שיש זמן לשנות את זה... אם הם רוצים להצליח הם חייבים לזרום יותר..כי לתת לקהל לחכות הרבה זמן לשיר/ לקליפ ובסוף הקליפ מאכזב זה לא טווב! ממש לא... חייבים לשנות שם משהו..היא ממש כישרונית ומנצלת היטב את הגנטיקה אז מגיע לה משהו הרבה יותר טוב מזה..!

1mayush

New member
כמה דברים לגבי הקליפ ..

הקליפ שנוצר לשיר הוא קליפ אינטרנטי בלבד! הקליפ הוא לא קליפ רשמי וגם לא יהיה קליפ אחר, הוא נוצר על מנת לתת לשיר יותר חשיפה ולכן הוא רק כאמור באינטרנט יראה ולא בטלוויזיה. אז עכשיו אני מקווה שהכל מובן לעומת אתמול
ושי-להרגיע בבקשה את רמת התגובה שלך ולא להתייחס בזלזול כזה לכל דבר שלא נראה לך(כמו שגם כתבת בעבר על יניר). המשך שבוע טוב

shay08

New member
למה לא מצלמים קליפ..?

לשיר יש המון פוטנציאל, חבל שלא לקדם אותו עם קליפ בערוץ המוזיקה.

1mayush

New member
לא יודעת, ככה הוחלט

ובגלל שאין לו קליפ "רשמי" אז צריך להצביע הרבה למצעדים ברדיו ולדרג את הקליפ האינטרנטי בפליקס.

CuteRic

New member
נחמד..

לקליפ אינטרנטי זה נחמד. ציפיתי ליותר, אבל בסדר.

למעלה