מתכוננים לעמ"י
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo41.gifמתכוננים לעמ"י../images/Emo41.gif_../images/Emo189.gif

טוב ההכנות הסופיות לטקס מתרחשות ברגעים אלו ממש וככה גם בפורום מה הציפיות שלכם מהטקס ? הצבעתם בכלל ? נגיד וכן, אז למי נתתם את הקול שלכם? נגיד ולא, למה ? מה נראה לך שהטקס עושה למוזיקה בארץ ? הוא תורם במשהו או סתם עוד טקס של פרסים ?

שלמונזה

New member
נאממ ../images/Emo168.gif

מה הציפיות שלכם מהטקס ? אין ציפיות הצבעתם בכלל ? כן נגיד וכן, אז למי נתתם את הקול שלכם? זמר השנה: ארקדי דוכין זמרת השנה: סיון שביט להקת השנה: ג'ירפות תגלית השנה: העברית אלבום השנה: פורטיסחרוף - על המשמרת שיר השנה: ג'ירפות - גג קליפ השנה: טלי פיין - שלוש דקות ועשרים [ולא להתפלא זה רק בגלל אסף בילט הגאון] מיותר לציין שסביר להניח שאף אחד מהבחירות שלי לא יזכה, חוץ מאסף בילט שממש הפתעה אם לא יזכה נגיד ולא, למה ? נו אבל הצבעתי למרות שהיה ממש קשה למצוא טוב בכל החרא מועמדויות מה נראה לך שהטקס עושה למוזיקה בארץ? די הורס את המוזיקה בארץ הוא תורם במשהו או סתם עוד טקס של פרסים ? סתם עוד טקס פרסים שלא מזיז לי, ולא אפילו במעט משקף את דעתי

Funky Giraffe

New member
בלעעה

מה הציפיות שלכם מהטקס ? חשבתי שיהיה חרא עד שסיפרו לי על ביצועים מיוחדים. נקווה לטוב הצבעתם בכלל ? כן, ברגע האחרון נגיד וכן, אז למי נתתם את הקול שלכם? הדורבנים, הדג נחש, פורטרט נגיד ולא, למה ? נגיד ולא מה? מה נראה לך שהטקס עושה למוזיקה בארץ ? הוא תורם במשהו או סתם עוד טקס של פרסים ? אין לו השפעה כלשהי.

dsol

New member
נגיד ולא הצבעתם ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

אז למה לא הצבעתם.... השאלה מיועדת לכל מתנגדי הטקס והפופוסטיות המיותרת שיש בו

ItsNotMe1

New member
../images/Emo9.gif

מה הציפיות שלכם מהטקס ? גור!י גורי! גורי! הצבעתם בכלל ?כן נגיד וכן, אז למי נתתם את הקול שלכם? מוש בן ארי, הדורבנים, הדג נחש נגיד ולא, למה ? מה נראה לך שהטקס עושה למוזיקה בארץ ? הוא תורם במשהו או סתם עוד טקס של פרסים ? סתם עוד ערב צפוי עם הופעות לא מעניינות בדר"כ

dsol

New member
גם לי מותר לא ?_../images/Emo189.gif

מה הציפיות שלכם מהטקס ? שיהיה מצחיק טיפה.. הצבעתם בכלל ? לא
נגיד וכן, אז למי נתתם את הקול שלכם? - נגיד ולא, למה ? קשה לי לבחור בין "גרוע" ל "גרוע במיוחד" מה נראה לך שהטקס עושה למוזיקה בארץ ? הוא תורם במשהו או סתם עוד טקס של פרסים ? עוד טקס פרסים כמו רבים ואחרים שיש בארץ (יש יותר מידי טקסי פרסים לתעשיה כל כך קטנה ולא מפותחת/מגוונת...
ביוחד שיודעים מי יהיו הזוכים עוד לפני שהם בכלל ישחררו שיר)

למעלה