מתנדבים לסה"ר ומצילים חיים

../images/Emo41.gif מתנדבים לסה"ר ומצילים חיים ../images/Emo41.gif

אולי כל הקיום האנושי הוא מאבק על אוזן קשבת רוצה להציל חיים? להיות עזר לאנשים במצוקותיהם? סה"ר – סיוע והקשבה ברשת הוא פרויקט אינטרנטי התנדבותי שייעודו להגיש הקשבה ותמיכה לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית. התמיכה ניתנת באמצעות שיחות תמיכה אישיות, ובתמיכה קבוצתית בארבעת פורומי התמיכה של סה"ר. הכשרת הסייעים הקרובה תיפתח ב- 13/12/2007. ההכשרה תיערך באזור המרכז, מידי שבוע בימי חמישי בין 17:00 – 21:00 ותימשך כשלושה חודשים. אם את/ה מעל גיל 21 , ומעוניין/ת להצטרף לצוות המתנדבים שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סה"ר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. נשמח להיענותך לאתגר! סה"ר.

007bg

New member
הופה, מזה אפשר לעשות מטעמים.

תרחישי שיחה, GO GO GO.

אתה מתכוון משו בסגנון כזה ?? מתקשר : שלום .. אני רוצה להתאבד .. אני זקוק לעזרה ...... תומך : אין בעיה .. אנחנו כבר שולחים מישו שיבוא לעזור לך , רק תשאיר לנו כתובת שלך וסגנון התאבדות מועדף והתומך שלנו כבר ידאג לזה שאתה תתאבד בבטחה וללא תקלות ......... מתקשר : יוו!!!! תודע!!!!!!1111 אחד אחד אחד ..

007bg

New member
לא, סטייל:

"שלום, קוראים לי זאדק ואני רוצה להתאבד". "בצדק". ניתוק.

אין סיכוי שאני התאבד .. רוב הסיכויים הם שאני דווקא אהרוג את עצמי ../images/Emo3.gif וחוצמזה עוד לא המציאו קו חם שיעזור לאנשים מהסוג שלי להתמודד עם המצב שלהם כי אנשים מפחדים שהגורו שלנו (צביקה פיק הפולני הכי ערס שיש) יתקשר לבקש תמיכה ...

1AcEsHiGh

New member
../images/Emo207.gif אני מודיע על השתלטותי על העולם.

הצטרפו אליי בדרכי. תודה.

למעלה