מ ו " ר

hedva84

New member
סוף סוף קיבלתי זימון למו"ר

8 ביוני, "המבחן יארך 7 שעות" !!!!!!!!!!

hilushm

New member
תגידו, 600 ש"ח למו"ר, לא מוגזם???

באמת, אני היחידה שחושבת שאם לא מספקים לנו מסאז' אבני בזלת בתוספת ליום הנהדר הזה שיגזול מאיתנו 7 שעות נפלאות בלווית אנשי המרכז הארצי שזכורים לכולנו לטוב מבחינת הפסיכומטרי הקלילה והמופלאה, אין שום הצדקה לעושק הזה???? בחישוב קליל ההרשמה לארבע האוניברסיטאות עלתה לי עד כה 2000 ש"ח. וזה לפני שבכלל התקבלתי.

אלוהים ישמו"ר - הכנות?!

היי כולם! רציתי לשאול מה אתם עושים/שוקלים לעשות כהכנות למבחן מו"ר. האם אתם חושבים שיש טעם להתכונן? אם כן - מה הייתם עושים/ממליצים לעשות? (מי שמתכוון לענות - תקראי מה כתבנו בפורום על זה - אני אחרי.)

יעלד12

New member
הכנות ושאלה משל עצמי

לגבי הכנות- ממליצה לעשות סימולציות עם חברים או אנשים מהמשפחה, לפי דעתי יש גם מכונים שמכינים לראיונות עבודה, למרות שלא נראה לי שזה ממש רלוונטי אבל אולי יכול לעזור. שאלה משלי- אני אמורה לקבל זימון למו"ר, העניין הוא שאני עשירית נקודה מעל הסף שהתפרסם (כלומר, הסכם שלי הוא 715.10). רציתי לדעת, האם זה בכלל ריאלי לחשוב על להתקבל, או שסתם סוחטים ממני כסף, ואיך בדיוק הסולם של ההערכה משתקלל (אני יודעת שיכול להיות ששאלו את זה, אבל אני בלחץ, מה גם שבבאר שבע אני עדיין בסטטוס "טיפול" למרות שאחרים כבר קיבלו זימונים.. הצילו.) תודה מראש יעל

in god we trust

New member
תתעודדי

מה זה משנה מהם הסיכויים? לפעמים עדיף להגיע בתחושה שאין סיכוי ואולי להיות רגועים יותר- להגיע מעמדה של אנדרדוג. חוצמיזה, ואם סוחטים מימך כסף? אזמה?? את תוכלי לשאת את המחשבה שאולי יכולת להתקבל ופשוט לא הלכת למיונים? אדם שפוי שרוצה להתקבל ללימודים לא יוכל לשאת זאת- ברור שיש לך סיכוי הרי כל שנה יש אנשים שמתקבלים בדיוק על הסכם של חתך הקבלה- אחרת לא היה חתך קבלה. שיהיה בהצלחה.

ציון 715.10 תשובה

מאחר ושנה שעברה לא התקבלתי והייתי בייעוץ באוניברסיטת תל אביב נאמר לי שמאחר ומור משתקלל עם ציון התאמה אז אני צריכה להוציא מור גבוהה עם ציון התאמה שהיה לי.כך שכן יש סיכוי ההפך מור נותן לנו צנ'ס לזה שאולי לא למדנו בתיכון

Trollet

New member
בהצלחה!!..

מתי יגאלו אותנו..אני לוקחת את השק-שינה והולכת לדואר!!

morancho1

New member
גם אני קיבלתי זימונים סוף סוף!!! 8-

אחרי ימים של חרדה תת הכרתית סוף סוף מקומי במיונים ה"מהנים" בטוח. אני ב12.6 יש מישהו איתי יחד נכיר אתכם סוף סוף.. ובאמת מחיר מוגזם, אני באמת חושבת שיש מקום להביא לנו איזה מסג'יסט קטן שיעסה אותנו בזמן שנענה על השאלונים.. או לפחות מסכי פלזמה שינעימו לנו את זמן ההמתנה.

למעלה