מ
ז
ל
ט
ו
ב

perrinat

New member
../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifז../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gifט../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לעומריייייייייייייי
HAPPY BIRTHDAY
SWEET SIXTEEN
שיהיה הרבה: הצלחה,
מזל,
אושר,
עושר,
בריאות,
אהבה,
נחת,
מוסיקה,
כישרון,
שאקירה,
גיטרה,
שיחות ב-ICQ.....
תמשיך להיות אחלה כמו שאתה: משקיע (ואל תגיד לי- אני משקיע כמו שאני צפרדע...) ומצחיק, ושתזכה להגשים את כל משאלות לבך
כי באמת מגיע לך
[טוב, זה השלב שבו אתה מוציא את הממחטות.......
] ושים לב לברכה שהכנתי לך

michalas

New member
עומריקוששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

מזל טוב
שיהיה לך הכי הרבה טוב שיכול להיות בחיים
כי באמת מגיע לך
ורינתי לקחה לי את כל האיחולים....אז תקרא את שלה שוב...
אממ....שיהיו לך חיים מאושרייייים
ושתוציא 100 בבגרות היום
ותמשיך לכתוב לנו סיפורים מדהימים כאלההההההההה וכמובן שתזכה להרבה שאקירה בחיים
(זה כולל פגישה
, חתימה, התאהבות
, בילוי
, חתונה, בית
, ילדים
, כלב חמודי
, ומוזיקההההה
{שחר מאמי..לא אישי.. }) תמשיך להיות כזה מלךךךךךךך
אוהבת אותך הרבה
רינתי....איזה פצצה הברכה שהכנת לו....

perrinat

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo20.gifלעומריק מאלקה../images/Emo105.gif

[אלה עוברת היום דירה, אז היא לא מחוברת בינתיים לאינטרנט, והיא אמרה לי למסור לך את זה] מזלללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבב
שיהיה לך יומולדת שימיייייייייייייי
מאלקה

FiXyyy

New member
עומררייי!!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

בעלי היקררררררררר
מזל טובבב
באמת מכל ה-
שתישאר כזה מדהים, חמוד, מקשיב, מוצלח, בעל טוב
וכו'
שיהיה לך יום הולדת שמח
בהצלחה בהכל, בחיים, בלימודים, בתחום האהבה
עד 584575945894543 שנה
רציתי להגיד לךךך שאתה בעל מקסים וניפלא חיחיחוחו
ואני אוהבת אותך נוראאאא
תודה על כל העזרה שלך
ההקשבה שלך וכו'! אתה תמיד יודע להיות שם כשצריך
אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם
תמשיך להיות כזה מוכשר
ומה עוד אפשר לומר?
אתה באמת באמת ילד מקסים ואני שמחה שאני מכירה אותך
מאחלת לך רק טוב בחיים בלי יותר מדי קוסקוס (
) חיחיחי וקיצררר.... אוהבת אתך מאוד מאוד מאוד מאוודדדד
אתה כבר ילד גדוללל בן 16
( חחח צוציק
אני יותר גדולה נהנהנה
) חחח סתם תהנה מהגיל הזה כמה שיותר...כי זה גיל יפה ומעניין (אני כבר קשישה....עומדת למות!
) טוב התחלתי לדבר שטויות כל מה שרציתי להגיד זההה המון מזל טוב
בהצלחה בהכל מקווה שהולך לך טוב בבגרות בהיסטוריה
אני מחזיקה לך אצבעות
ועכשיו שירררר
היום יום הולדתתת היום יום הולדתתת היום יום הולדת לחומריק
חיחיחי חג לו שמח וזר לו פורח...ובלה בלה בלה
וקבל מתנה מ-
-
וממני קבל
חם חם חם לוהטטטטטטט ו
חמה חמה חמה לווהטטתתת חיחיחיחי
וחג שמח.....זאת אומרת....יום הולדת שמח
ובנושא אחררררררר.....אנשים אני עוזבת את הפורום לזמן בלתי מוגדר, אני כרגע במחשבים של הביצפר...כי המודם שלי נפל אתמול בערב (עומרי, בגלל זה יצאתי פתאום ולא חזרתי....) אזזז אני מצטערת!!! אין לי מושג מתי יתקנו לי את המודם...מקווה שבקרוב!!!

לאה13

New member
מזל טוב הייתי מכינה לך ברכה

אבל פרמטו לי את המחשב ונמחקו לי כל התמונות אז אני אגיד לך דבר קצר וקולע מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

brunu

New member
מזל טובבב

מזל טוב מזל טוב ו........מזל טוב אמ...מזל טוב כבר אמרתי לך?

taltal girl

New member
עומרייק../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

אממ...אני לא טובה בברכות, אז אני אעשה את זה קצר. שיהיה לך מלא מלא מזלטובים, ובהצלחה בחיים,ושתהפוך לנגן ניטרה מהולל וכו', וכו', וכו'... אהה, ושתמשיך לכתוב לנו עוד הררבבהה *אהם* פרקים יפים, מעניינים וארוכים.
נמנמ, הכנתי לך ברכה. ובברכה יש תמונה שלך. השאלה היא: האם אתה מסכים שאני אעלה ת'ברכה לפורום?

Hurakano

New member
.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! !!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!! !!!!!! ??????? ???!?!?!?!? ?? חחחחח... פשוט.... אין לי מילים
לא באמת... איך אני יכול להודות ? לומר תודה ? זה פשוט לא מספיק לומר תתתתתתוווווווודדדדדדדדדההההההההה ? ....גם זה לא מספיק טוב אז אני רוצה להודות המון המון לכולכם אבל ממש לכל מי שאני מכיר בפורום הזה, בין אם הוא כתב ברכה ובין אם הוא לא, כי לא היה לו זמן / לא יכל. אני לא אגיד שהיום גיליתי כמה שהאנשים טובים בפורום הזה, אבל היום באמת זה נגע בי באופן מיוחד, כי אני אגיד לכם משהו, אני מודה שאני שונא ימי הולדת, אתם יודעים, את כל הבלאגן והמסיבות ובמיוחד מסיבות הפתעה אני לא סובל את זה בכלל כל יומולדת אני מתפלל לאלוהים, מבקש ממנו לעבור את היום הזה בשלום
אבל למרות כל השנאה הזאת כלפי ה-15 ביוני, אם יש משהו שאני אוהב ביום הזה זה לקבל את הברכות, את ה"מזל טוב", את החיוכים של האנשים, את המילים היפות..... קיטשי או לא, מכור או לא - לי זה עושה טוב. באמת. אני מוקיר תודה עד השמיים לכל האנשים שמברכים אותי לדעתי, אין פה עניין מכור, עד כמה שזה נראה ככה, כי אחרי הכל ביומולדת האהבה שמעניקים לך כשמברכים אותך זה נטו, כי אם מישהו לא היה מרגיש כלפיך שמחה ביומולדת שלך הוא לא היה בא ואומר "מזל טוב" מה שכן זה יכול להגיע לשמחה מכורה אם יש קטע אינטרסנטי, אבל בחברה שלי, בקרב האנשים שאני מכיר אין דבר כזה. לכן כל הברכות והאיחולים עושים לי כל כך טוב. אם לא היו ברכות, ולא היו מילים יפות, כל 15 ביוני הייתי בורח מהעיר וחוזר בלילה, כדי לברוח מהמסיבות הפתעה וכל זה, פשוט ככה. למרות שכבר אמרתי את זה, אני רוצה לומר את זה שוב, המון תודה לכולם, אפילו אם באיחול היה רק "מזל טוב" וחיוך, אני מאמין שזה נעשה בכוונה ולא תוך כדי הרגשה של "היי לבנאדם יש יומולדת בואו נאחל לו מזל טוב כי לא נעים" אני לא מאמין שיש בשרשור המדהים הזה מישהו כזה. אז שוב
תודה רבה, ובמיוחד ל-3 הכוכבות שלי, שאני מכיר כל כך הרבה זמן ושאני אוהב המון המון, רינת, אלקה, והילדה הכי מקסימה שאני מכיר - אישתי שחר
המון תודה לכן מלאכיות, לרינת על זה שהיא פתחה לי את השרשור ועל הברכה הפצצתית שאהבתי נורא ! , לאלה ולשחר על זה שהן איחלו לי מזל טוב בתאריך שלי גם כשהן לא היו בתנאים..... שחר מאמי תודה רבה על המילים יפות, אוהב אותך המון המון המון המון עד השמיים
באמת עשה לי טוב על הלב לקבל כאלה מילים, עשית אותי מלך העולם
תודה רבה רבה רבה אז זהו.... אין לי עוד מה להגיד מצטער שזה לא יצא לי עם המון אייקונים וגדוש בסמלים ובולט, וזה נשמע יותר כמו תודות על פרס אוסקר, אבל נסו להבין, זה לא קל לקרוע את התחת בבגרות... אחרי שחזרתי הביתה חרפתי 3 שעות ועכשיו קמתי כדי לראות את הברכות שלכם
אני פשוט סחוט...... אחרי ימים של חרישה לבגרות סוף סוך קצת שקט... זה כזה טוב..... אבל מחר אני ממשיך יש לי לחרוש שוב הפעם על התיאוריה במוזיקה שאני לומד עכשיו.... שזה זיון שכל לא מהעולם הזה אני מרגיש ממש עייף בכל מקרה אני רוצה שתדעו שאת כל המילים שאמרתי הבאתי מהלב, וכתבתי בהמון אושר ואהבה כלפיכם, כלפי מי שעשה לי טוב קבלו את זה כמתנה חזרה
תהיו בריאים

smgfan

New member
היי! מזל טוב!! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

קצת באיחור, אבל לא היה לי זמן
אז... שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב!
ועד 120 שנה!!
הרבה אושר ועושר וכושר ויושר!!
גיל 16 זה גיל מעולה!!! אז תנצל אותו כי זה בא רק פעם אחת בחיים!!
שיהיה לך יום הולדת שמח ושתזכה לפגוש את שאקירה יום אחד ולנגן לה בגיטרה
ושתמשיך לכתוב את הסיפורים המעוללים שלך!

../images/Emo99.gif אהמ אהמממ ../images/Emo105.gif

חיחיחיחי תתקה תודההה רבה
אז הנה אני בדירה החדשה
והיפיופהה וחיברו אותי לאינרטנט
אזזז עומריקקקק
מזללל טוףףף ענקק ענקקקק בגודל של מלון
אניי חולההה עלייך
מקווה שתמשיך להיות כזה ילדד משוגע וחמוד
ועכשיו הברכה שעמלתי עלייה קשות בכובד ראש
פליז קומפאניוס (ככה רושמיםםם? כה ככה)

michalas

New member
אוי....שכחתי......./images/Emo86.gif

רציתי לשים לך תמונה חמודה כזאת ליומולדת....שנייה אני אמצא אותה.... הנהההההה
מצאתי

Hurakano

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאיייייייייזזזזזזזזזזההההההההה ממממדדדדהההההיייייםםםםםםם !!!!!!!!!!!!!! חחחחח למרות שזה בא בהצתה מאוחרת
חחחחחחחחח כבר הודתי לך באיי סי קיו כמו מטורף אבל מה רע בלהודות שוב ?
ועוד על ברכה כזאתתת יפהההההההההה !!!!!!!!!! חחחחחח המון המוןןןן המוןןןןןןןן תודההההההההההה ברכההההההה סקססססייייתתתתתתת
ממש פצצצההה !!!!! אהבתי !!!!!!!! וגם אני חולה עלייך !!!!
מה זה חולההההה חחחח מתתתת !! מחוסל !!!!!! :)))))))))))) חחחחח באמת ברכה פצצהההה אהבתי !!!

למעלה