נא להחזיק חזק - הנה זה מתחיל

../images/Emo41.gifנא להחזיק חזק - הנה זה מתחיל../images/Emo202.gif

רגע לפני האלבום, וכבר למעלה מעשרות הופעות ושנים של ותק בסצנה, יצאנו לברר על מה בדיוק כל הרעש, והאם ההמולה מוצדקת - וגילינו שהיא מוצדקת ועוד איך. קבלו את ההרכב הכי מצופה נכון לעכשיו במחתרת היפ הופ הישראלי: הנדסה מילולית מדברים על ההיכרות, ההתמודדות, רגע השיא וכמובן - האלבום הקרב ובא. אז הנה זה בא... (ןתתרגלו לצעוק הרבה בזמן הקרוב) ה.נ.ד.ס.ה.! קריאה מהנה ושבת שלום, מאחלים צוות קול הסצנה.

כל הכבוד../images/Emo45.gif

שמתי עליהם אבל אף פאם לא ממש התהמקתי בהחלט עושה חשק לדעת עליהם יותר.... עחלה כתבה!

Self Made

New member
חבל שזה לא נכון

עוד לא ראיתי בן אדם אחד ברשת שאמר שהוא מחכה לאלבום שלהם. עוד להגיד שזה ההרכב הכי מצופה במחתרת הישראלית? זה בדיחה. אתם יכולים לעשות סיקורים, ביקורות וכל מה שבא לכם רק אל תדברו שטויות. בהצלחה לחברה בכל מקרה

e2 aka e2

New member
כנס

אני אישית באמת יודע מה הם מסוגלים וכן כאחד שמזמן כבר נמאס לו מהיפ הופ אני מאוד מחכה לדיסק שלהם עם זאת אני חייב להגיד שהדברים שהם הוציאו עד עכשיו מהאלבום לא ממש אהבתי אולי חוץ מהסינגל הראשון ואפשר להבין מאיפה בא הספק הזה ביכולת שלהם. אני אישית מאמין מאוד באלבום שלהם ובסקילז שלהם

RuVeN the AnGeL

New member
בדיחה?

מראה כמה אתה מבין גבר........... לא היו יכולים לבחור הרכב טוב יותר לקרוא לו ככה

day day

New member
כל הכבוד לכם על היוזמה

כבר התחלתם להזיז עניינים ואני מוריד את הכובע בפניכם הגיע הזמן לשמוע על חבר'ה מלמטה... רק שאלה אחת..איפה עוד פירסמתם את הכתבות האלו שאתם מעלים ? כי פורום תפוז זה לא החיים האמיתיים מצאתי פה יותר הייטרים מאשר תומכים ומפרגנים אני חושב שזה צריך להיות מפורסם במקומות יותר גבוהים אבל כל הכבוד אתם על הדרך הנכונה ובהצלחה להנדסה..מחכה לאלבום

Funky Giraffe

New member
סחתיין על הרצון הטוב, אבל להבא הגייה לא תזיק

ותעברו על הניסוח רגעי שיא היו הרבה במיוחד היה הכי טוב זה בפסטיבל בראשית כשזכינו מקום ראשון בתחרות אמסיז שאירגן מסיקה והפרס לא יצא לפועל כמו שקוים. ועוד מקום שהיה פשוט כייף להופיע בעיר הבירה לפני 4 שנים כשאנחנו פתחנו ת'אירוע היה מטורף! -לא יצא לפועל? לא. אנחנו לא נרוץ אחרי אף אחד. מוקדש לו שיר באלבום שיהיה בתאבון. "הפרס לא יצא לפועל כמו שקוים" "מוקדש לו שיר באלבום שיהיה בתאבון" פיסוק, הגייה, יותר נעים לעין. ושוב המון בהצלחה וכבוד על הרצון.

day day

New member
צודק

תתקנו את זה וזה יהיה יותר מקצועי חבר'ה אני מבין מזה שרובכם ילדים או שלשון זה לא המקצוע שבלטתם בו יותר מידי עדיין לא קיבלנו פרטים בערך על מי אתם אפשר לחשוף עוד כמה דברים ?

RuVeN the AnGeL

New member
../images/Emo45.gifסוף סוף! בדיוק מה שהפורום הזה היה צריך..

קצת דברים באוירה יותר נעימה וטובה,אני מפרגן לכל מי שקשור לזה ותומך בזה הגיע הזמן להפסיק להיות הייטרים חשדנים ופוסלים מראש הרי זו הסצינה שלנו,של כולנו בתכלס...... אחחח כמה זמן אני כבר מחכה לאלבום של הנדסהההה חם חם חם אני זוכר את ההופעה שלהם בבראשית חח באמת היה גדול:) בהצלחה בהמשך חבובים

כל הכבוד אנשים!

הנדסה מילולית הוא הרכב בן זונה! הם באמת יודעים לתת שוא טוב! אני עדיין זוכר עוד מהופעת "אל סם" בכנרת לפני מס' שנים .שירים חזקים! שיהיה להם בהצלחה בכל צעד שיעשו כבוד! *ל"קול הסצנה" בחירה מצויינת להתחלה, אחלה כתבה\ראיון כבוד! צמר.

תודה לכולם!ולמי שלא הספיק להוריד תשיר

שמוקדש לפתיחת שנת הלימודים מוזמן להוריד לצחוק ולהנות! להורדה בקליק http://www.f2h.co.il/121280 תבלו....................................................!

ראיתי שפירסמתם את הכתבה שלחם בעוד עיתון אחד

זמן תלאביב נדמה לי אני לא בתוח...... אבל קול הכבוד

יפה מאוד!

אבל... לאן זה הולך? אני חייב לציין שאני ממש לא אוהב את המילה הזאת "סצנה", זה נותן הרגשה של מועדון סגור שאף אחד לא יכול להיכנס אליו מלבד אלה שכלואים בפנים. במצב הנוכחי, זו ההרגשה האחרונה שאנחנו צריכים ליצור אצל מאזינים פוטנציאלים.

למעלה