נבחרת השבוע- להבה ירוקה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif נבחרת השבוע- להבה ירוקה ../images/Emo41.gif

היא מנהלת הפורום המקסימה שלנו
,היא אישה מדהימה וטובת לב, מעניקה מעצמה מכל הלב ובכיף ושמחה שזכיתי להיות חלק מהפורום המקסים שלה
אז אחרי כל המחמאות
, מגיעות השאלות:
מה גרם לך לפתוח את הפורום שלנו
באילו פורומים נוספים את גולשת ככותבת פעילה או סמויה
במה את עוסקת
מה התחביבים שלך

../images/Emo9.gif

טוף, אז הגיע תורי.
את הרעיון לפורום הנפלא הזה העלתה דליה גולן, ואני בעצם הצטרפתי אליה ופתחנו את הפורום ביחד. ראינו שיש רצון גדול לדבר על החיים הבסיסיים. על מה שמטריד, וחוסם, ומפחיד, וע"י הרחבת הדיבור הזה - תתפתח ותתעצם המודעות העצמית, כך קיווינו שתינו (ולי אישית, זה באמת תורם). אחרי זמן קצר דליוש היקרה גילתה שהיא עסוקה מדי, ולכן היא קופצת לכאן לביקורים, ואני נשארתי עם הניהול.
עוד פורומים - הצטרפתי לא מזמן (חדשיים שלושה) לצוות המנצח של ניהול פורום הפרעות אכילה - שהוא יקר מאד מאד לליבי והיה הפורום הראשון שאליו הגעתי בתפוז ובאינטרנט בכלל (מעניין למה...) על פורומים נוספים ממש ממש לא בא לי לספר. הללו, קצת פרטיות
סיימתי השבוע את לימודי האדריכלות שלי. נשארו עוד 3 עבודות מעצבנות, אבל זהו, אני בוגרת ארכיטקטורה. ואם תראו בניין נופל...אז אולי אני אהיה פעם אשמה
תחביבים: טיולים ארוכים עם הכלב שלי. ספורט. קריאה. צילום. מכורה לאינטרנט ובעיקר לתפוז. ......זה הולך להיות שבוע קשה, הה?

opalit

New member
מזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

רגע גדול בחיים, מאוד מרגש. אדריכלות הא? איך לא הבנתי.. ניסיתי להבין מה היא מציירת שם, מה זה הפרוייקטים.. חחח.. אחלה מקצוע, בהצלחה!

קודם כל ../images/Emo23.gif

2. את מנהלת נפלאה ברוש, ועם כל מה שיש בך המעמד כ"מנהלת" לא הפך אותך לאדם מתנשא או מרוחק. כל פעם כשיוצא לי לבקר אני כ"כ כ"כ מעריכה אותך מהמון בחינות נשמה. את גם מעוררת מחשבות פנימה לעומק בנושאים שאת מעלה בהודעות שלך. אני פשוט אוהבת ומעריכה אותך נורא ברוש, חיבווק, דליה שלך תמיד

קודם כל 2 - ../images/Emo6.gif חחחחחחחחח דליוש

זה יצא מצחיק. תודה דליוש. ההערכה היא הדדית. בכל ביקור שלך נולדים כאן שירשורי ענק מעניינים שמהם אני לומדת המון.

opalit

New member
אני

אני מתחילה במחמאות אני נהנית לקרוא את תגובותייך ובכלל, את ההגיגים. תמיד מרגיש לי שיש מישהי מאחורי הכתיבה, מישהי עם רגש. את נראית לי מקסימה. ולשאלות
למה בחרת בניק שלך?
את צמחונית מתוך עקרון? ובלי קשר מה המאכל האהוב עלייך?
היית בפסטיבל סגול, את הולכת מדי פעם לאירועים דומים? חוגים דומים (בסגנון)? שאלה ששאלתי קודם ועכשיו גם אותך:
מה יכול לעשות לך טוב אבל ממש טוב בחיים? משהו שתוכלי לסמן כנקודת אושר נוצצת? גם אם רק בתקופה זו.
ושוב מזל טוב על סיום הלימודים.

תודה ותשובות ../images/Emo13.gif

הניק שלי - עברתי חוויה בזמן מדיטציה, עם צבע ירוק - וכשהוא הופיע, זה ריפא אותי ועשה לי המון טוב. ו-להבה- זה משהו מאד דינאמי, מאד כאן ועכשיו, מאד מהיר - משהו שאני שואפת אליו. אז הניק הוא חיבור בין משהו שאני כן ומשהו שלא. צמחונית מעיקרון. כן. שטיפת מוח ע"י אבא שצמחוני מלפני שנולדתי. פחחחחחח, המאכל האהוב עליי, יו, אני חושבת שאף פעם לא שאלו אותי את זה. זה קצת פלצני, אבל חושבת שסושי (בלי דגים). למרות שתמיד אהיה שמחה עם סלט. סגול - בעקבות סגול השתתפתי בסדנא בת 3 חודשים למודעות עצמית, ולמדתי ה-מון. והמון דברים השתנו. אני משתדלת ללכת לאירועים בסגנון, למרות שעכשיו לא עשיתי כלום בגלל הלימודים. מה יכול לעשות לי הכי טוב- אז אם זה בהווה - כשאני רואה את הכלב שלי מאושר, זה עושה לי הכי טוב בעולם (הוא האהבה הכי גדולה שלי). ובעתיד - אני כמו שירקוש, אהבה. כשתהיה לי אהבה, יהיה לי הכי טוב בעולם (בפעמים שהייתה לי אהבה, הרגשתי באמת כך). גאד, החיים שלי מתחילים להתפרש כאן על הנט. אלוהים אדירים.

liza26

New member
../images/Emo24.gif מוחץ!!!

הכרנו קצת מפורום אחר וקצת מקומונה נשכחת ושאני שמחה שהרשת הפגישה את דרכנו את בחורה רגישה ומקסימה ואני חושבת שהפורום כל כך מתאים לך ואת מנהלת אותו בצורה מדהימה
והנה השאלות שלי:
מה הסיבה שבחרת את מקצוע האדריכלות(נשמע ממש מעניין)
איפה את רואה את עצמך בעוד-10 שנים?
איך את מפנקת את עצמך?
מה היית עושה עם סכום כסף גדול מאוד?
מה היית לוקחת לאי בודד? המשך שבוע נפלא

../images/Emo24.gif ליזוש איזה שאלות ../images/Emo13.gif

עשית לי חיוך. האמת, בחרתי אדריכלות בסביבות גיל 12 בלי לדעת יותר מדי מה זה. והחלום התגשם, ובשנת הלימודים הראשונה גיליתי שהחלום לא היה סתם - ויש לי אהבה גדולה מאד מאד לתחום רב הפנים הזה. בעוד 10 שנים - אין לי שמץ הכי קלוש. הייתי מאד רוצה לראות את עצמי עם משפחה. בעל, שני ילדים לפחות, הכלב החמוד שלי שכבר יהיה די זקן, ועוד כלב שיצטרף מתישהוא לחגיגה הזו. פינוק - הליכה. כל טיול רגלי איפה שהוא (טבע, או עיר) בשבילי זה שיא הפינוק. הליכה איטית עם בהייה באנשים, או בבניינים או בכל דבר שנקרה בדרכי. סכום כסף גדול - וואו. לזה ממש אין לי תשובה. אי בודד - הכלב שלי, בן זוג (אם יש אי, אז בטח יש גם בן זוג, לא?), נייר ועט, והכי חשוב - סירה כדי לעוף משם. לא אוהבת אי בודד. אוהבת הרבה אנשים.

liza26

New member
../images/Emo6.gif-אהבתי את התשובה עם הסירה

מקסימום נעביר לך כמה חבר'ה לאי הבודד
|נשיקות|

רננהלי

New member
להבונת (-:

גם אני כמובן אתחיל במחמאות הרעיון של הפורום הזה (מכוון גם לדליה) מקסים. כל כך חשוב לדעת מה עומד מאחורי הכל ומה מכוון אותנו. ואני חושבת שזו העין שאת באמת מסתכלת דרכה כל הזמן. מה עומד מאחורי הרגש/מעשה/פחד, וגם, תמיד כשאת עונה אני רואה שיש עוד משהו בתשובה שלך. משהו שלוקח הלאה. ואני חושבת שאשרייך שהגישה שלך היא כזו. איך לשפר, לשנות, ללכת הלאה, להתקדם. זה חשוב בתור מנהלת פורום (ואת עושה את זה מקסים. נורא נעים להיות פה בזכותך), וגם באופן כללי לחיים. אני מדמיינת אותך תמיד כמישהי מאוד קלילה, גמישה. כשאני חושבת על המראה שלך תמיד אני רואה אותך בג'ינס וגופיה או טרנינג בבית. משהו נוח כזה, לא מתיימר. קשה לי לדמיין אותך בשמלת ערב. איך באמת את אוהבת להתלבש? מוזר שדווקא זו השאלה שעולה לי, כי זה חיצוני קצת. ובהצלחה ב3 העבודות הקטנות והמעצבנות (אני עוד לא אומרת בהצלחה במקצוע עצמו, כי יש לך עוד זמן ואין לך מה להילחץ להצליח כבר)

../images/Emo13.gif תודה רננוש

בחיי שעם כל המבוכה מעניין התשומת לב המוגברת הזו, זה מחמם את הלב. ג'ינס וגופיה (או טישירט) זו ה"מלתחה האידאלית" בעיני
ואחרי תקופה ארוכה של בושה בעצמי, חזרתי סוף סוף להתלבש ככה. אוהבת שילוב של חומרים שונים בבגד אחד. שיהיה קצת 'ארכיטקטוני'

למעלה