נהוג לעשות כזה, התפקדות

DeepThoughts

New member
../images/Emo41.gifנהוג לעשות כזה, התפקדות../images/Emo195.gif

:so, who the hell are you שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של רונה: אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : או מה שבא לכם ציטוט השבוע תמונה:

punky brewster

New member
נוסטלגיה צבאית

שם: ענבר גיל:24 מקום מגורים: מרכז שיר אהוב של רונה: השיר עם הכלב אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): דייר סטרייטס- הלהיטים הגדולים המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) תערוכה צילומים http://www.mouse.co.il/CM.art_item,418,208,8430,.aspx (מי שילך אשמח אם יספר לי כי לי לא בא ללכת לבד) אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : [email protected] ציטוט השבוע "ריטה תשיר לנו סולו....." (מרושע כ"כ) תמונה: אני הכנתי וצילמתי

EinavBIUS

New member
תרגום: "הריקוד המוזר של הלב"

מה קשור כלב, תהרגי אותי אין לי מושג.

punky brewster

New member
זה בגלל הספר

המקרה המוזר של הכלב בשעות הלילה. נדבק לי לראש...

DeepThoughts

New member
הקיצר: הריקוד המוזר של הכלב בשעת לילה

והסיפור המוזר ספר מעולה

misheani

New member
וגם בגלל

שרונה אימצה את פולקע במסגרת אותו מפגש-שיר ואני בכלל חשבתי שהשיר עם הכלב זה בוקר חדש, שהרי פולקע משתתפת שם :)

מיץ פזי

New member
בבוקר חדש

אז פולקע משתתפת בנביחות רקע :) אם מקשיבים טוב אז שמים לב

DeepThoughts

New member
../images/Emo68.gifעכשיו אני רוצה להתחרט, לנסוע לחופשה ..

שם גיל מקום מגורים שיר של רונה: מבול , wait אלבום: REM-Automatic for the people יש לי אותו כבר איזה 8 שנים, שומעת שוב ושוב המלצות: לעצמי: לסיים את התואר תוך שבועיים ותבואו לב"ש, ערב במוזיאון עם רונה יוטיוב וסולסיק ציטוט: יהודית רביץ:"תמיד רציתי ששושנה דמארי תשיר את השיר הזה רק בשביל ה לקחתעעע:D

../images/Emo41.gif

שם: יער(ית) גיל: 25 מקום מגורים: נס ציונה שיר אהוב של רונה: עכשיו זה הקאבר לבסמה מוצ'ו
אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): Joni Mitchell - Dreamland המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) תמונתו של דוריאן גריי - אוסקר ווילד והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר: סולסיק- yaar82 מסנג'ר- [email protected] ציטוט השבוע: "לעתים, זה לא שאתה נעשה שמן יותר, אלא שפתח הדלת נעשה משום מה צר יותר ואז פשוט כדאי לא לעבור דרכו"- פו הדוב תמונה: לא, זה לא יוון... זה פה בקיסריה.

bזוהר

New member
מתפקדת

שם: זוהר גיל: 16 מקום מגורים: רמת גן שיר אהוב של רונה: אגם קפוא אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום): לאשכול נבו יצא ספר חדש
"משאלה אחת ימינה" user name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר: בסולסיק אני Zorush במייספייס אני zohar את הכתובת של המסנ' שלי יש בכרטיס האישי ציטוט השבוע: "יאללה, בכיף!!!!" תמונה:

noa08128

New member
אני

שם: נועה מיז גיל:18 מקום מגורים: משאבי שדה שיר אהוב של רונה: המעיין הזור התאהבתי מחדש ברונה בזכותו
אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): הבנות נחמה המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) מה שלומך דולורס/יואל הופמן והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר :noa0812 או מה שבא לכם ציטוט השבוע: לטבע איו חוקים יש לו דרכים תמונה:

אני מתנהגת כראוי

מתפקדת
שם: אבישג גיל: 16 מקום מגורים: קריות שיר אהוב של רונה: כרגע madman's wife אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): לא יודעת המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום): טוב, ספר: הקייטנה של קנלר- ספר מצויין של אתגר קרת! מקום: פיצה כלשהי והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : מסרD: או מה שבא לכם ציטוט השבוע: טוב שנה חדשה, ומרים לדשים...ובאה אלינו מורה לספרות שמלמדת בויצ"ו [ספרות ותולדות האמנות, אהה ד"א אני לומדת בליאו בקD:] פרחי [קוראים לה פרחיהP:]: " אני ממליצה לכולם ללכת בחום לבית הקברות שבקיבוץ כינרת, הרבה מהמשוררים והאנשי הרוח החשובים בארץ חיים שם!" [אהמ...חיים?!] שנה טובה תמונה:><><><><><><> אני ומשקפיי המגניבות!!D: חיחי ערב טוב

califia

New member
מממ... בית קברות, יש לי רק זיכרונות טובים מטר

ומפלדור

אם נהוג אז מי אני שאוותר../images/Emo3.gif

שם:
תאיר גיל:
17 ממש בקרוב
מקום מגורים:
כפר יונה שיר אהוב של רונה:
כרגע נדבק לי Earthquake אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה):
אלאניס מוריסט. J.L.P המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום)
בראשית בחודש הבאאא והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר :
מסנג'ר.. [email protected] ציטוט השבוע:
"ALMOST DOESN'T COUNT" תמונה:

למעלה