נהוג לעשות כזה, התפקדות

TziMHoNoa

New member
מתפקדת...

שם: נועה גיל: 17 מקום מגורים: ראשון שיר אהוב של רונה: אני ממש אוהבת את השיר החדש (מאחורי הדלת), אבל לא באמת יכולה לבחור אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): כשזה עמוק/קורין אלאל המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) מישהו לרוץ איתו (הספר) הuser name בסולסיק Noa B ציטוט השבוע מחנכת מעצבנת: אני מובילה אתכם להצלחה! תלמידה: את מובילה אותנו לפתרון הסופי!! תמונה: פסטיבל הגיטרה...

מיץ פזי

New member
מתפקדת! ../images/Emo163.gif

:so, who the hell am I שם: יעל גיל:17 וחצי מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של רונה: זו שאלה ממש קשה שכל פעם אני משנה את התשובה שלי.. אני חושבת שכרגע זה החדש (מאחורי הדלת). האמת שבזמן האחרון אני יותר בקטע של ביצועים. יש שני ביצועים של רונה עם שלומי שבן, אחד ל-waltz ואחד לסיפור מגירה שפשוט התאהבתי בהם. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): עברי לידר/מלטף ומשקר המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) ע"ע שיר אהוב של רונה.. וגם ספר טוב שאני קוראת עכשיו (אבל הוא מתורגם אז בטח הוא עדיף באנגלית)- שומרת אחותי/ג'ודי פיקו והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : סולסיק- ahyny מסנג'ר- [email protected] או מה שבא לכם ציטוט השבוע "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" תמונה: לא מוצאת את התמונות שלי אז קבלו אחת של רונה

אני :]

שם: טל גיל: 15 פחות חודש ויום מקום מגורים: הפריפריה של ירושלים שיר אהוב של רונה: שיר הממ"מ [מי מפחד מהזריחה] אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): לא יודעת המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) ויהי סיפור / יוסי וקסמן והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר [email protected] השאר אין לי ציטוט השבוע: זה לא בדיוק ציטוט אבל נתקע לי בראש הקול של המחנך שלי [שאגב שומע ומכיר רונה
היא איכשהו עלתה בשיחת היכרות הזאת בסוף החופש...] שנשמע כמו דוב. תמונה: בכיף למה לא. ועוד משהו [כי בא לי לקטר]- אני כ"כ מתגעגעת לחטיבה

0mroosh

New member
../images/Emo94.gifכאב נכנס אלי, אז די.

שם: עומר. גיל: 18 מקום מגורים: להבים. שיר אהוב של רונה: "מי מפחד מהזריחה". אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): "Baby, One more time". המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום): לפורר סוכר (כאילו, קודם לקנות קוביות סוכר. לבנות אורווה, לקנות פוני. ואז). וגם- Lady-Regina Spektor (מדהימה. והשיר הזה, וואו). YummyYummyYummy- julie london http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1732841 (מדהים, בחיי). להתרחק מהאלבום החדש של אפרת גוש. סולסיק: omeromero (מתוחכם. דואלי כזה, וקצת אפילפסיה. עמכם הסליחה). טיפין תמונות: http://www.flickr.com/photos/65028544@N00/ שיהיה חודש מגה-בסדר.

SheIIy

New member
להבים?

אני לא יודעת עד כמה המקום הזה קטן, או עד כמה אתה מכיר אנשים שגרים שם, אבל... מכיר אולי את משפחת להב?

dsol

New member
היית היום ברכבת מתל אביב לאשקלון ?_../images/Emo189.gif

ככה במקרה ?!

dsol

New member
כעעע ../images/Emo6.gif_../images/Emo189.gif

אז זה כן היית אתה
לא הייתי בטוח אז לא היה נעים לגשת

Sheeesh

New member
Hellooo

שם: שירה גיל:22 מקום מגורים: קרית חיים שיר אהוב של רונה:כרגע, אבל ממש ממש עכשיו, AH AH AH...empty אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): אין לי כרגע... המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום): סרט אפשר?? מומלץ מאוד לראות את הסרט "ארץ קרה" NORTH COUNTRY והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name מייספייס/ מסנג'ר: [email protected] והמייספייס בחותמת... (חותמת??? ועכשיו תגידו את זה כמו ציון ברוך מהישראלים
סתם משעשעת את עצמי) ציטוט השבוע:"100 אחוז קסם ישחרר אותנו" אם ככה יעל דקלבאום אומרת... אני מאמינה! תמונה:

misheani

New member
טוב, בסדר!!!

שם: רוני גיל: 24 מקום מגורים: הת"א הגדול שיר אהוב של רונה: אמממממממממממממממ אמממממממממ הקול שקורא לי, או טיול בהיר (כן, אני מהשמרנים) אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): אממממממ מממממממממ שיהיה מאזי סטאר, "אז הלילה כדי שאראה" המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) 1.10 - בארבי ת"א - מופע לציון 10 שנים למותה של ע. פרלמוטר, תהיו שם או תהיו מעפנים! והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : סולסיק- honey_be ציטוט השבוע אני לא מהמצטטים, אז במקום זה אשים לכם לינק (צטטו כל משפט לבחירתכם מהסרטון האימתני הזה): http://www.collegehumor.com/video:1770138 (ואם מישהו *לא* מכיר את שולה המוקשים, שירכין את ראשו בכלימה ויטמון אותו בגומה עם מוקש) תמונה: טוב, בסדר!!!

למעלה