נהוג לעשות כזה, התפקדות

מיץ פזי

New member
אוי זה מעולה!

לי יש שורה לצטט: "Why are you really here?!?!?!?!!?"- "because I'm bored!!!!"- -don't you ever forget that....

misheani

New member
נכון ענק?

"the clock is gonna keep ticking until it reaches 999!! -and what happens then? -nothing. you just suck!"

SheIIy

New member
פוף.

שם: שלי, נו. גיל: 19 מקום מגורים: פ"ת שיר אהוב של רונה: כרגע אני שומעת הרבה את 'אמונה עיוורת' בביצוע שלה ושל קרן. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): לא עולה משו מיוחד. חוץ מזה שאתמול הקשבתי קצת לאלבום של רן דנקר ועיליי בוטנר והוא היה פשוט משעמם. המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום): 'שיר ללא שם' בביצוע של יהודית רביץ (למי שעוד לא שמע, אם יש כאלו.. או סתם למי שלא נתן לשיר את תשומת הלב הדרושה). ציטוט השבוע: "לא אכלתי כלום כל היום חוץ מקורנפלקס" תמונה: היום חברה שלחה לי אותה. מהממת, אה?

etieti1

New member
סוף סוף סופ"ש!

שם:אתי גיל:17 מקום מגורים:בארץ שיר אהוב של רונה:מי מפחד מהזריחה,לחיות נכון,המעיין הזוהר... אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה):"שלום לאומנות" -מירי מסיקה
המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) הממ.לונדון?:) והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר :[email protected] : או מה שבא לכם ציטוט השבוע:באמת שאין לי. תמונה:האתר לא נותן לי להוסיף תמונות:/

dsol

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo17.gif../images/Emo63.gif../images/Emo64.gif../images/Emo59.gif../images/Emo101.gif_../images/Emo189.gif

:so, who the hell are you שם: דודי גיל: 19 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: 10 שניות, מבול אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): אממ כגע אני מכור לחדש של הבילויים המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום)- האלבום החדש של הבילויים ! והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : מאוד מקורי... dsol או מה שבא לכם ציטוט השבוע: "לא הייתי נוגע בך אם מקל, אם רק הייתה לי אפשרות לגעת בלי !" תמונה: לפני תספורת

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo217.gif

שם: אופיר גיל: 16 מקום מגורים: ראשון לציון. שיר אהוב של רונה: הקאבר ל-five years, עכשיו. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): מ.. Jesse Sykes & The Sweet Hereafter - Oh, My Girl. המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום): גרסתם של Sarah Vaughn ו- Clifford Brown ל-'Lullaby of Birdland' הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : סולסיק - ofir (או כל וריאציה אחר של השם הנ"ל), ומסר, כמובן. ציטוט השבוע: ".. אנשים איבדו את הבתים שלהם, את הנכסים שלהם, חלק גרו באוהלים ברחוב, היו גם כאלה שקפצו ממגדלים. *שתיקה* זה נורא עצוב לנו, אבל זה לא הנושא שלנו!" שיעור היסטוריה. (היה מאוד משעשע, באותו רגע). תמונה:

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo45.gif

נפלאה.

Sheeesh

New member
תגידי,

זה אומר שיש לך במקרה הקלטה של הקאבר ל five years ?? ואולי גם לשלוח לי איכשהו? אני אשמח מאווווד :) תודה

E

Elektra Natchios

Guest
מסנג'ר?

שלחי לי מסר.

califia

New member
שוב התפקדות? מה עם 6 שעות שינה?

ליאת 27 כפר סבא מון ריוור, כן אני במצב רוח אולדיז, אחרי יותר מדי סמיתס ישנים מה גם שדיוויד לינץ' מגיע לארץ, ואני שוב אשכח לקנות כרטיס מראש ולרענן את הזיכרון בסרטים אלבום מועדף? אני שומעת, טוב מנסה לשמוע, להוציא את עצמי מהדיכאון, את הגוגול בורדלו האחרון, והולכת להוריד את הפיג'יי החדש. אה, ונין. המלצות? אל תשתו את רגע, belhaven st. andrews ale, הוא לא טעים, אם אתם חובבי איילים כמוני. מקום? איפה יש מזגן בחינם? השעות פתיחה של הספריה חזרו לעצמן, נראה אם עיריית כפ"ס מתקמצנת על חשמל. הקניון בלתי אפשרי. לעשות מנוי לסינמטק רק בשביל שארית ספטמבר? או למוזאון ת"א? למה שכחתי? למה? איך בים? הסולסיק מושבת לכשאני אצבור מספיק שתפ"ים אני אפתח מחדש עם יוזר חדש. רוב הסיכויים שזה יהיה הישן ovanima ovanima1 youtube msg לא בשימוש רוב הזמן ' נדמה לי ש [email protected] myspace not in use, i opened like 10 of them and forgot about it, now its vampiros_lesbos חברות מישהו? ציטוט השבוע, אבל העיתונאים לוקחים את כל הטובים, זה חייב להיות מארועי השבוע? טוב, אני אהיה לא מקורית, ופופית מתמיד fist f@ck me trent הטי שרט שלא הודפסה מעולם רציתי עוד קלישאה נגד הכיבוש האמריקאיים בעירק ובוש, כן, אני שונאת אותו כי בוש קיבל קונוטציה שלילית בגללו,אבל הייתי תקועה בחוץ בnofx אז לא שמעתי טוב, תדמיינו ציטוט סטנדרטי של pאנק אמריקאי הרד קור לא ממוסחר טוב, art is resistance מתי עונת המלפפונים בגלריות נגמרת?

לה הודח

New member
ה-לילה, ה-לילה

שם: הודח לה גיל:89 מקום מגורים: לפעמים החגיגה נגמרת שיר אהוב של רונה: איימ אמפטי אגיין לה לה לה או או או אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): אסתר עופרים - היו לילות המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום): הכל עובר חביבי - הלילה והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : wetter או מה שבא לכם ציטוט השבוע: חוה דולב בנשמה ובלב תמונה:

EinavBIUS

New member
תגידי,

כמה שנים את כבר בת 89? לא הגיע הזמן להחליף קידומת? תפסיקי לשקר לעם

לה הודח

New member
דווקא החלפתי

הייתי בת 88 עד לא מזמן. ו-90 זה כבר יותר מדי זקן בשבילי, נראה לי שאשר עם 89 מהיום.

הגיע הזמן לא?

שם: שי גיל: 18 |הדגשמקום מגורים: שדמות דבורה/גדרה.. מה שבא לכם. שיר אהוב של רונה: Tips. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): לאחרונה, הבנות נחמה. המלצות (אלבום/שיר/ספר/אירוע/מקום) הבנות נחמה. והיתה שאלה בקשר לזה אז הuser name בסולסיק/ יוטיוב/ מייספייס/ מסנג'ר : לא כזה משנה.. אני בקושי נכנסת למסנג'ר. ציטוט השבוע: "חלאס לעשות דיון מכל דבר קטן יא חבורה של חופרים!" - התפרצות בחווה. תמונה: אני אצל אמא.. ואבא לקח את המצלמה להודו. אין כאן תמונות חדשות.
שמחתי לבקר שוב.

למעלה