שוב התפקדות? מה עם 6 שעות שינה?
ליאת 27 כפר סבא מון ריוור, כן אני במצב רוח אולדיז, אחרי יותר מדי סמיתס ישנים מה גם שדיוויד לינץ' מגיע לארץ, ואני שוב אשכח לקנות כרטיס מראש ולרענן את הזיכרון בסרטים אלבום מועדף? אני שומעת, טוב מנסה לשמוע, להוציא את עצמי מהדיכאון, את הגוגול בורדלו האחרון, והולכת להוריד את הפיג'יי החדש. אה, ונין. המלצות? אל תשתו את רגע, belhaven st. andrews ale, הוא לא טעים, אם אתם חובבי איילים כמוני. מקום? איפה יש מזגן בחינם? השעות פתיחה של הספריה חזרו לעצמן, נראה אם עיריית כפ"ס מתקמצנת על חשמל. הקניון בלתי אפשרי. לעשות מנוי לסינמטק רק בשביל שארית ספטמבר? או למוזאון ת"א? למה שכחתי? למה? איך בים? הסולסיק מושבת לכשאני אצבור מספיק שתפ"ים אני אפתח מחדש עם יוזר חדש. רוב הסיכויים שזה יהיה הישן ovanima ovanima1 youtube msg לא בשימוש רוב הזמן ' נדמה לי ש
[email protected] myspace not in use, i opened like 10 of them and forgot about it, now its vampiros_lesbos חברות מישהו? ציטוט השבוע, אבל העיתונאים לוקחים את כל הטובים, זה חייב להיות מארועי השבוע? טוב, אני אהיה לא מקורית, ופופית מתמיד fist f@ck me trent הטי שרט שלא הודפסה מעולם רציתי עוד קלישאה נגד הכיבוש האמריקאיים בעירק ובוש, כן, אני שונאת אותו כי בוש קיבל קונוטציה שלילית בגללו,אבל הייתי תקועה בחוץ בnofx אז לא שמעתי טוב, תדמיינו ציטוט סטנדרטי של pאנק אמריקאי הרד קור לא ממוסחר טוב, art is resistance מתי עונת המלפפונים בגלריות נגמרת?