נולד בפורום

actress

New member
איך שיר נולד? מילים ולחן.

אני צופה עכשיו בתוכנית שיר השירים בערוץ 2 ומאוד מרתק אותי איך כותבים שיר וביחוד איך מלחינים, שאלה שעלתה לי איך סי שכתבה את השירים חשבה על הלחנים המתאימים לאותם שירים, זה מאוד מרתק באחת הכתבות בעיתונים סי סיפרה שהיא כותבת את השירים על אדן החלון כי זה נותן

skito

New member
../images/Emo26.gifכאן-סי פה../images/Emo36.gif

איך שיר נולד? שאלה מיכלי סיסקה לא ענתה אבל אני חושב שיש תשובה ואולי נצליח אנו להוליד שיר, מה דעתכם? כל דבר שנולד, נולד מעשיה של שניים ובעיקר מאהבה כך גם השירים של סי שבאה מאהבה ואוהבת את כולם, אז אנני מציע אורגיה של אהבה, אני כן מציע כאן ועכשיו לנסות לחבר שיר שיר בשרשור שלך שלי ושל כולם הולך? בואו ניילד כאן שיר לקראת 10.6 ולכבוד המלכה שאתחיל ותמשיכו? טוב אנסה: סי טוב הדפיסי הטיסי תחת כנפך הכניסי טוסי לא בטקסי זה אני נ סי ם שאותי מייד תטיסי התכעסי? אל ת..נווווווסי סי זו סיבה סימן עם מנוע של סילון שיש לה את הכוח לאהוב יש לה ידיים לחבק מבלי לחשוב פעמיים את טיפת האושר היא תמיד מוכנה גם לגנוב בשיר בתנועה ובקול וכך עושה לנו כל כך טוב סי יש רק אחת יאלללללה תתחילו במסיבה זה החימום והרעיון - נראה שהתחרפנתי ושצריך להחליף לי שָׁסִי
ליל מנוחה חברים

actress

New member
איך שיר נולד המשך...

לה השראה ואני רוצה לדעת כמה זמן לוקח להלחין ואיך מתאימים לשיר המסוים מקווה שסי תוכל לענות כי זה באמת מעניין

../images/Emo72.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif../images/Emo105.gif

סטיקו, אני חושבת שאכלת ושתית עד שטית יותר מידי...וחשבת לרגע שאתה נסיך ....[שלא תקח אותי ברצינות אז יש לי בדיחה בשבילך... פעם צמחה לבן אדם אחד צפרדע בתחת , הוא החליט ללכת לרופא..אך שנכנס לחדר הרופא אומרת הצפרדע לרופא "אל תשאל!! ..צמח לי בן אדם בתחת!!! בקיצור שירים זה למלחינים וזמרים, וליסטים ושודדים לשוטרים..,

skito

New member
צועניה הכיצד ידעת?../images/Emo72.gif../images/Emo105.gif

צחקתי על הבוקר
אמש הירוק עלה לי לראש
מ=כ=ב=י ח=י=פ=ה אלופת המדינה ואמש חגגנו עם המון
בוקר טוב

../images/Emo86.gifסטקו..

או שאתה לא מתאים ל"בית שאן" או שאתה מחובר לאנפוזית הספריה ההרוסה והשרופה שהיתה באלכסנדריה [חורבנה בתקופת קלאופטרה..] או שאתה יושב כל בוקר בין גנב לשודד [שאתה כמובן תופס.."השוטר"..]ומחפש בין מילון אבן שושן לאקספורד מה לכתוב לנו פה ב"מפרום"...של סי...חיית דינק איפה יש-ש'ך זמן בן אדם?

skito

New member
הלו מריומה ביטלתי פנייתי ל../images/Emo43.gif

בזמנו ביקשתי שימציאו איקון של בצים כעת כבר יש אותך > יש לך כאלה גדולים!!!
את כזו מצחיקה וזה רק עושה לי טוב אוהב את ההומור הזה אבל ביישנית מה,שתקת! איפה היית ב-30.4?

actress

New member
הפלא לא הצליח לכתוב הכל

זה הבעיה אבל מקווה שיצא מובן.

skito

New member
גם צופה......אדן החלון

גם צופה כמוך והתוכנית נפלאה!!! - השירים הללו מרגשים כל פעם מחדש נ\ב הזכרת לי את אדן החלון, עומד לו פסלון מיוחד מוקדש לך משהו שכתבתי: "אהבה יצוקה" ראש בראש שפתיים הדוקות לנצח ביחד לנצח ולנצח גם אחרי הנצח בים באוויר וביבשה על אדן החלון במדף נחושת בדיל ברונזה בזלת או שמה סתם מתכת יצוקה לא בשר ודם לנצח דבוקים פסלים האם אנו פסולים ??? סקיטו 2002

מה יש לך מוסטיקו...?../images/Emo121.gif

תן לסי ת'כבוד לכתוב..תראה "שחקנית" אמרה שסי כותבת על עדן החלון ותראה איזה שירים פצצה יש לה.. אבל אני מציעה לך לא לנסות את זה כי במקרה שלך יקראו לאמבולנס... לענין אחר , קיבלתי הוראה משמוליק "איש הפרחים" להתנהג יפה בפורום. אני רוצה לומר לכולם ש...קשה לי להתאפק!!! אז, או ש"שחקנית" תשחק לי אותה בTIME OUT או ש"סי" תשלח אייקון של נשיקה...
או

skito

New member
../images/Emo91.gifמריומה האזיני לשיר הבא../images/Emo41.gif

כל אחד יכול לכתוב אל חשש אין כאן הורדה בניגוד לזכויות יוצרים מדובר בשיר מדהים שכתבו והלחינו חברים שלי מפורום מיוחד הכותב המלחין עדיין וירטואלים המבצעת: גלי... דרך ההלך דרך הסתיו

actress

New member
../images/Emo41.gifנולד בפורום../images/Emo168.gif../images/Emo24.gif

למעלה