נוסטלגיה

Silver Fox

New member
../images/Emo41.gifנוסטלגיה../images/Emo41.gif../images/Emo82.gif

*לילך מציפה את הפורום בהודעות חדשות* איך התחלתם לקרוא אנימורפס? מה היה הספר הראשון? איך נדלקתם? וכו' וכו'. הסיפור שלי. לפני כשנה, התחלתי לקרוא את ספר 4 - סתם כי היה לי משעמם. ההתחלה היתה משעממת אז עזבתי את הספר במנוחה. אבל אחרי כמה חודשים החלטתי לתת לזה עוד צ'אנס (אותו סיפור היה עם הארי פוטר ועם רומח הדרקון...
) מהר מאוד זה משך אותי לקרוא עוד, וגם הכרתי את אקס החמוד, וכשסיימתי את הספר, עברתי לספר הראשון ואז קראתי את היתר. ומאז אני ממשיכה לקנות את כל הספרים שאני מוצאת ולהחליף בספרייה ו... להתנהג כמו פאנגירל מטורפת. *חוזרת למקומי במעגל הכיסאות. וי לאב יו לילך!*

KagomeSama

New member
אממ.. לקחתי מהספריה את 2 נראה לי.

ואז ביקשתי ליומולדת. ועכשיו יש לי את ספרים 1-18 בבית, לא כולל את 2... (אירוני, לא?) ואממ.. 16 באנגלית. ואני רוצה לקרוא אותם לפי הסדר, אז אני לא לוקחת ספרים כמו 42 מהספריה. ויש לי את שלוש, אז אני אוכל להשאיל לך אותו פעם אם תרצי. אם יהיה מפגש או משהו...

Nagini Potter

New member
היי, חזרתי מסיני!! ../images/Emo42.gif|נמשים|

היה סבבה, ישבתי כל היום בשמש ולא השתזפתי בגרוש, מה לעשות ובקשר לטופיק- בהתחלה חברה שלי קיבלה ליומולדת את הספר השני, וזה נראה לי נורא מוזר ולא רציתי לקרוא את זה. אחרי מלא זמן אח שלי קרא את הראשון. אני זוכרת ששאלתי אותו אם זה מפחיד כי הייתי פחדנית בטירוף, והוא אמר לי שאולי אני אפחד כי יש בזה חייזרים..
אבל קראתי בכל זאת ^^, ומאז אהבתי את זה וזהו! חחח, אני זוכרת איך שהתרגשתי כשקראתי אחד מהספרים והיה מאחורה שמות של כל הספרים שיצאו בינתיים בעברית, ונורא התרגשתי, "וואו, יש בזה שמונה עשרה ספרים!!!"
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
ממממממהההההה??!!!../images/Emo82.gif

יש רק 18 ספרים בעברית?! וכל השאר באנגלית?! רק 18?! ללללללללאאאאאאאאאאא!!! עכשיו חרב עלי עולמי!! *מתמוטטת* אנגליתיפשה!

KagomeSama

New member
אני חושבת שתרגמו עוד. |טמפסט|

יש באחד הספרים רשימה של המון ספרים. *מחפשת* או שאולי לא... אני אני חושבת שראיתי ספר 19 בעברית בסטימצקי...

Nagini Potter

New member
בטוח שתרגמו עוד...

...ובטוח שלא תרגמו עוד הרבה. אולי עד ספר 23 או משהו כזה (זה רק ניחוש, אני בעצמי לא ראיתי ספרים מעל 18, רק שמעתי על 19) - אבל כבר הפסיקו לתרגם, לא? אבל אם אתם מתכננים לקרוא את כל הסדרה בעברית, תשכחו מזה כבר עכשיו... אפילו אם היו ממשיכים לתרגם, יש להם עוד (נגיד) - 35 ספרים לתרגם בלי לספור נספחים. עד היום הם תרגמו שני ספרים בשנה במקרה הטוב (תקנו אותי אם אני טועה), מה שאומר שאם הם ימשיכו בקצב הזה, ייקח להם עוד בערך 17 וחצי שנים לתרגם את כל הסדרה - לא כולל נספחים, שגם הם ממש שאווים. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני בעוד 17 וחצי שנה אהיה בת 33, וקצת קשה לי לדמיין את עצמי בגיל הזה מתרגשת מהסוף המ-א-מם של סדרת אנימורפס... האנגלית לא ברמה כזאת גבוהה, וחצי מהמילים הבלתי מובנות אלה מילים שפשוט לפי הצליל שלהם וההקשר אפשר לדעת מה המשמעות שלהם - בדרך כלל מילים שמתארות תנועה או רעש.. לי זה לא יקרה Nagini Potter ?!Listening to the news! Again- Well, it changes every day, you see-

Silver Fox

New member
אבל אבל אבל...../images/Emo82.gif

אם אני אקרא באנגלית אני לא אבין כמו שצריך את העלילה ולכן אפסיד את כל הקטע...

Nagini Potter

New member
אל תדאגי...

קודם תקראי כמה ספרים טיפה יותר קלים, ואז לא תהיה לך בעיה עם אנימורפס, ומקסימום תשמרי מילון ליידך. גם חשוב מאוד ללמוד לקרוא משפטים גם בלי להבין את כל המילים - כשאני קוראת משפט אני אפילו לא שמה לב שלא הבנתי את כל המילים, רק אם שואלים אותי מה המשמעות של המילה אני פתאום שמה לב שבעצם אני לא מכירה אותה... וחוץ מזה, המילים שלא מבינים הן כמעט תמיד לא הכרחיות - כי מילים כן חשובות אומרים כל הזמן, ואז את כבר מכירה אותן...
קיצר, אם ממש בא לך, קראי את A series of unfortunate events של Lemony Snicket, הוא ממש קל ובגלל ההומור שלו אז תמיד הוא אומר מילים קשות ואז מסביר אותן... ואם לא בא לך את יכולה להתחיל ישר מאנימורפס - זה לא כמו הארי פוטר, אפילו אם פרק שלם את לא מבינה את יכולה להסתדר אחר כך... לי זה לא יקרה Nagini Potter

KagomeSama

New member
הו, כן... אנגלית.. |טמפסט|

אנגלית היא לא הבעיה בשבילי.. קראתי דברים יותר מסובכים מזה... (קראתי את 16 ו18 באנגלית) הבעיה שלי היא שאני רוצה די לקרוא אותם לפני הסדר, אחרת מזמן יכולתי לקרוא את 29, 45 ודומיהם... אני לא יודעת מאיפה להשיג אותם לפי הסדר...

Nagini Potter

New member
טוב, אין ברירה....

תזמין מהאינטרנט... אני עשיתי את זה בפעם האחרונה שקניתי ספרים, זה דוקא עובד טוב. האפשרות היחידה האפשרית היא למצוא חנות שיש בה את כל (או רוב) הספרים, וכאלה מצאתי רק בחו"ל.. :\ לי זה לא יקרה Nagini Potter We don't need no water, let the mutherfucker burn Burn, motherfucker, burn!

Young MC

New member
אצלי:

פשוט, בשבוע הספר אבא שלי הביא לי את הספר הראשון וכל הזמן ביקשתי ספרים חדשים של זה... זה קרה עוד שהייתי ביסודי אני חושב

lorien

New member
שלום!

חזרתי! אני בטוחה שאנשים מטים את ראשם הצידה ושואלים "מי זו?". אך מידע זה בכלל לא רלוונטי. בפעם הראשונה שקראתי אנימורפס היתה מזמן...בכתה ז בערך. עכשיו אני ביוד. האמת שבחרתי את הספר רק בגלל בכריכה, ואני שמחה שעשיתי את זה. התאהבתי מיד. אבל אבל כל כך המון זמן מאז משקראתי...אני מתגעגעת.

למעלה