נו מור בוב - השירשור.

../images/Emo41.gifנו מור בוב - השירשור.../images/Emo41.gif../images/Emo189.gif

לוטן כבר הודיעה על זה, אבל לדעתי מגיע לזה שירשור משלו. הנה מה שפראנק כתב: .Hello Friends, Recently it seems as though every time we write to you guys we have bad news, and we apologize for that, but we've learned in life you can't have the sweet without the sour. As a band we have been very fortunate over the years that our sweet times have greatly outweighed the sour ones, and a great deal of that is owed to you, the fans. Which is why we wanted this news to come from us and not some bullshit gossip site. As of 4 weeks ago, My Chemical Romance and Bob Bryar parted ways. This was a painful decision for all of us to make and was not taken lightly. We wish him the best of luck in his future endeavors and expect you all to do the same. We also wanted to give you all a quick heads up on how the record is progressing. We have been writing some very powerful new songs so this week the four of us entered the studio once again, and what has been ending up on tape each night is some of the most exciting and honest work we have ever created. בכל מקרה, איך אתן מרגישות? האם אתן חושבות שזה לטובה או לרעה? מה לפי דעתכן הסיבה שהוא עזב/שביקשו ממנו לעזוב? כתבו הכל כאן.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבאמת שאין לי מה להגיב על זה...

נמאס לי כבר מלהקות שעושות לי את זה, באמת שאין לי כוח לזה.
אין לי מושג למה הוא עזב, באמת שאין לי כוח אפילו להתעמק בזה... ._."

../images/Emo45.gif ../images/Emo223.gif

לא יודעת למה, אבל אני לא עצובה... זה כבר מזמן הרגיש כאילו הלהקה מרוחקת מדי כזו... גם אחד מהשני וגם כלהקה שלמה, כאילו איבדו משהו. אולי מרוב שהם עסוקים בעניינים שלהם, אז די אבד להם החשק... ? או שהם לא התכוונו לזה וזה פשוט יצא כי לא היה להם זמן לעניינים אחרים. תכלס אי אפשר לדעת.. אבל בקשר לבוב- שיעשה מה שטוב לו. אבל לדעתי ממש חבל שהוא עוזב. אבל נו, ממילא הם תכננו להוציא אלבום אחרון.. זה לא כזה משנה כבר. יש לי הרגשה שאני אוהב רק את 3 האלבומים האלה וזהו. בכל מקרה, מקווה שהם יסתדרו. איך הם ימשיכו להקליט? איך הם יחזרו להופיע? בלאגן גדול.

הם לא צריכים להגיד את זה ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

אבל אני מניחה.. נראה לך באמת שיהיה להם זמן לעוד אלבום אחר כך? כל אחד יהיה עסוק עם המשפחה שלו. חוץ מזה שהם כאלה מאושרים, נראה לי כבר אין להם על מה לכתוב.
סתם, אבל לא יודעת, לא באמת חשבתי שיהיה עוד אלבום אחר כך.

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDDDD

תכלס, אם הם כל כך שמחים, על מה הם יכתבו? XDDDDDDDDDDD סתםסתם, לא יודעת.. אני מקווה שהם יוציאו עוד אלבום? לא יודעת, שיהיה להם כיף.

NotFamous

New member
../images/Emo45.gif..

בתכלס, זו כבר לא תיהיה אותה להקה בשבילי. בוב מוכשר, בלעדיו זו לא אותה להקה פשוט..לאדעת. שיהיה לו בהצלחה אבל.

אני לא מאמינה שהוא עזב.

וטוב שזה קרהכ לפני ארבעה שבועות והם אומרים לנו רק עכשיו! מה נסגר איתם? ג'רארד חולה, בוב עוזב, מה עוד?! אני לא מאמינה שביום שאני אלך להופעה שלהם, בוב לא יהיה על הבמה. מי אמור להחליף אותו עכשיו? יש שמועה שהוא עזב כי הוא רב עם פרנק, אבל לכו תדעו... אוף, בא לי לבכות.

Wrath Within

New member
אני מתערבת שיש עוד 100 שמועות כאלה.../images/Emo11.gif

ובתכלס "רב עם פראנק" נראת לי סיבה מגוכחת לעזוב. אני בטוחה שהמערכות היחסים בתוך הלהקה במשך יותר מ4 שנים לא זרמו על מי מנוחות. הדבר היחידי שיכול לגרום לעזיבה אלו חילוקי דעות משמעותיים, לא "ריב". מה שכן - אכן מרגיז שארבעה שבועות לאחר מכן הם מודיעים, אבל מצד שני...אלו החלטות שלוקח זמן לקחת\לעכל. ולגבי לא לראות את בוב על הבמה ביום ש- MCR יופיעו...oh well בואי לא נקדים את המאוחר, ולמרות שאני נשמעת ממורמרת... שקודם כל יום כזה יגיע, ואז נדבר. אני עדיין טוענת שחזירים יתחילו להתעופף בחוצות ת"א לפני.

PUMPKIN juice

New member
זה מבאס תחת.

באמשלי, יותר מדי להקות שאני אוהבת או מתפרקות או שעוזבים חברים מהלהקה וזה פשוט נמאס ~ממורמרת~ טוב נו, יהיה טוב.. אני חושבת.

Super Pumpkin

New member
דאממ! אני לא מאמינה שהוא עזב.

כלומר זה בוב! הבלונדיני המקסים הזה...אוף! כמה שהכול משתנה, כול הלקה הזאת, לחשוב על זה שהם יוציאו אלבום בלעדיו. לא יודעת, לא חשבתי שזה יקרה לה, תמיד חשבתי שהחברות שבינהם יותר חזקה מהכול שאין מצב שמשהו כזה יקרה. למרות שזה היה ברור איפשהו, היו זמנים שהיינו בטוחות שהם יתפרקו. היו לי דמעות בעיניים כשקראתי את זה וגם עכשיו. אוחחח! זה פשוט כול כך מבאס! ואיך בכלל פראנק יכול לכתוב משהו כזה ואחרי שניה להגיד היי! אבל האלבום מתקדם טוב! אההה! אני מתוסכלת ברמות עכשיו.

למעלה